✧ Frostfaith 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel
 

 ✧ Frostfaith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostfaith
Member
✧ Frostfaith 2cyl060
Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frostfaith
BerichtOnderwerp: ✧ Frostfaith   ✧ Frostfaith Icon_minitimevr 15 jan 2016 - 15:45


» General
Name: Frostfaith
Nickname: Frost
Rank: Deputy
Meaning Prefix: Vorst
Meaning Suffix:  Vertrouwen of Geloof
Gender: Female
Parents: Mapleshade(mother) x Frozenfire(father)
Former names: Frostkit, Frostpaw
Future names: Froststar(?)

» Family
Parents: Mapleshade (Mother) x Frozenfire(Father)
Siblings: {1st litter} Frostfaith, Angelstep & Coldprayer {2st litter} Northernlight & Arcticfox {3rd litter} Thornheart&Brokenwish
Half Siblings: Riverpaw
Family tree: > Klik <

» Outside
Fur colour: Rood met wit
Fur structure: Halflang
Eye colour: Blauw
Paw pads: Roze
Nose colour: Roze
Build: Slank, maar groot
Description: Frost is een aardig grote poes met wat rode vlekken over haar vacht. Verder is ze wit. Haar vacht is halflang, dit komt door wat Riverclanbloed dat ze heeft. Frost is door haar bouw een snelle poes, maar kan door haar toch wat stevige bouw toch aardig wat kracht uitoefenen. Zwemmen kan ze slecht en ze haat water.

» Inside
Good traits: Independent, Intelligent, Brave, Calm, Honest
Bad traits: Impatient, Harsh, Stubborn

Independent
Frost is opgevoed onder een best strenge familie. Ze kreeg wel liefde, maar leerde heel goed om op zichzelf te leven. Ze kan veel alleen en vraagt niet snel om hulp.

Intelligent
Deze poes is niet geboren als een slimme poes, maar heeft dit verdient tijdens haar warrior-tijd. Ze weet best veel, al is ze nog niet al te oud.

Brave
Frost is een poes die echt overal voor zou gaan als het nodig is. Als ze iets gelooft zal ze hiermee doorgaan tot het is gelukt. Maakt niet uit wat haar in de weg staat. Dit staat gekoppeld met de koppigheid.

Calm
Meestal is deze poes erg rustig en kalm. Vooral omdat ze dit wil en erg gesloten is naar anderen.

Honest
Als apprentice heeft ze gezworen dat ze nooit zou liegen tegen haar ouders(Zie meer in history). Ze wil zich hieraan houden. Ze is een verschrikkelijk leugenaar en de leugen knaagt aan haar tot het boven komt.

Impatient
Ze is kalm, maar heeft toch een kort lontje. Als iets haar echt boos maakt is ze ook echt boos. Ze heeft niet zoveel geduld, al probeert ze dat niet te laten zien.

Harsh
Frost kan een beetje hard zijn soms. Ze kan tegen een grapje en maakt ze zelf ook, maar ze kan streng zijn. Dit is toch van haar vaders kant

Stubborn
Deze poes kan heel koppig zijn. Als ze iets wil doen dat doet ze dat. Als ze iets afspreekt met iemand komt ze die afspraak na. Dit kan zijn voordelen hebben, maar ook zeker zijn nadelen.

» History
Frost is geboren in een nest van 3 poezen. Frostkit, Angelkit & Coldkit. De vader was Frozenfire en de moeder Mapleshade. Deze katten hadden elkaar ontmoet toen ze nog jonge apprentices waren en toen ze ouder werden werden ze trouwe partners aan elkaar. Frozenfire was een strenge sterke kater, die de voorzichtig lieve Mapleshade kon beschermen tegen alles in de wereld. Toen ze kittens waren kregen ze liefde van hun moeder, hun vader zat nog niet veel in hun leven. Vooral omdat hij een harde kater was liet Maple hem zo veel mogelijk uit hun leven. Al hield iedereen wel van elkaar. De kittentijd verliep goed en zonder problemen. Allemaal werden ze mooie poezen.
Toen ze apprentice werden kwam hun vader meer in beeld. Hij trainde ze buiten de training van hun mentoren om. Ze moesten alles goed doen en goede warriors worden. Zijn bloed moest doorgegeven worden op een goeie manier. Aan het einde van hun apprenticetijd werd er een nieuw nestje geboren van de twee. Northernkit & Arctickit. Frostpaw zocht veel contact met ze tussen al haar trainingen door. Het duurde ook niet lang voordat ze een mooie gespierde poes was, zoals haar vader dat wilde.
Frost werd aardig vroeg warrior en voldeed haar taken goed, met nog altijd de druk van haar vader. Ze hield nog wel van hem, maar ze kreeg een kort lontje. Zoals Frozenfire ook had gehad. Ze begon zich te verzetten tegen zijn geschreeuw als iets fout ging. Ook zij begon -net zoals haar vader- een harde poes te worden. Toen gebeurde er echter wat. Net na een ruzie tussen haar en haar vader waren beide ouders het kamp uitgegaan. De moeder was hoogzwanger. Frost die nog altijd boos was maakte het allemaal niks uit. Northernkit verdween ook en dat was de reden geweest dat zij het kamp uit was gegaan. Buiten het kamp vond ze de drie katten. Één van de drie had de aanval van dassen overleefd. Beide ouders waren overleden en de kittens van Mapleshade verdwenen van de aardbodem. Dezelfde dag werden er echter wel 2 kittens gevonden in het territorium. De oudere zussen maakten een afspraak. Ze zouden die 2 kittens geen zussen noemen al leek het zo duidelijk dat ze dochters van Mapleshade waren. Geen van de zussen was oud genoeg voor een kitten en ze zouden in een gebroken familie terecht komen. Samen hebben ze ze wel de naam Thornkit & Brokenkit gegeven.
Ergens in Riverclan een tijdje later werd er ook 1 kater geboren, Riverkit was zijn naam. De Riverclanpoes moest hem alleen opvoeden. Zijn vader was Frozenvoice.
Tot op de dag van vandaag probeert Frost om haar familie weer bij elkaar te krijgen. Maar de koppige poezen uit de hele familie luisteren niet. Ze zijn heel trouw aan elkaar, maar zijn helemaal niet zoals normale zussen zouden moeten zijn.
Frostfaith
33 moons
Female
Windclan
Warrior
♛ ⅅaniℑeestTerug naar boven Ga naar beneden
 
✧ Frostfaith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Windclan-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: