I'm a troublemaker{Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm a troublemaker{Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lastkit.
Member
I'm a troublemaker{Open} DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank: Kitten
Lastkit.
BerichtOnderwerp: I'm a troublemaker{Open}   I'm a troublemaker{Open} Icon_minitimeza 16 jan 2016 - 16:43
Sunny days are nothing when you got the clouds in
your head


Bro was niet in zicht. Gelukkig maar, want anders zou ze waarschijnlijk nog besmet worden met enge ziektes en net zo gek worden als hij was. Gelukkig moest hij perse met de anderen van dat stomme clubje van hem slapen, dus ze hoefde niet naast hem te liggen. Al wou men dat misschien wel, omdat ze broer en zus waren. Maar voor nu was die Mousebrain ergens anders in het Camp. Als hij buiten het Camp was, dan was het enkel mooi meegenomen. Wie weet nam een vos of een Bloodclan kat hem wel mee, dat zou eens leuk zijn. Nee... Dat was een leugen, ze wou niet dat haar broer iets overkwam en ze wist zeker dat andersom dat ook het geval was. Ze vond het leuk om zo spottend over hem te denken, maar in het einde was hij het meeste waard hier. Vrienden? Lastkit maakte eerder vijanden dan vrienden, eigenlijk wou ze liever geen vrienden. Straks deed ze nog iets verkeerds. Nee, nu deed ze iets verkeerds en ze wist er gewoon van. Dat was fijner dan niks weten en fouten maken. Ja, de Queens gaven haar vaak op de kop en ze kreeg veel straf, maar dat was enkel een prijs voor het hebben van plezier. Zo leuk om anderen te kleineren en ze te laten stamelen. Het leukste was als ze 'mevrouw' tegen haar zeiden. Het gaf haar een gevoel van macht en een macht die niemand van haar kon afpakken. Dat ze ontweken werd, maakte haar niks uit, als ze het wou, vond ze haar slachtoffers vanzelf. Lastkit zat met al deze gedachtes vlakbij de Elder Den, ze moest helpen met het verschonen van de nesten, omdat iemand haar betrapt had toen ze een jongere kitten had bedreigt om zijn eten af te geven. De Apprentice die haar 'zou gaan' helpen, kwam echter niet opdagen en ze ging zelf dus echt niks doen. Ook niet als hij wel kwam opdagen trouwens. Misschien was dat ook wel een leugentje. Uiteindelijk deed ze het toch, om van het gezeur af te komen. Maar goed, die kitten ging er straks flink van langs krijgen. Als hij niet had geschreeuwd, was dit heel anders afgelopen. Lastkit gaapte verveeld en vroeg zich af of ze onderhand kon gaan. Die kat kwam vast niet meer langs. Net toen ze besloot zichzelf vrij te geven, viel er een schaduw op haar. 'Foxdung'

Words: 401||Tag: open || Note: first post  I'm a troublemaker{Open} 2s1q14z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm a troublemaker{Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: