Frozen Lake 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Frozen Lake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frozen Lake DPKsfdL
»Quinty«
46
Actief
I'm a Queen, not your little Princess

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Hollowtree
BerichtOnderwerp: Frozen Lake   Frozen Lake Icon_minitimema 18 jan 2016 - 14:24

Haar doordringende blauwe ogen staarde naar het meer toe, het was volledig dichtgevroren door de kou van de afgelopen paar dagen. Voor haar neus lag een haas, die ze met enige moeite had weten te vangen. Nu had ze zichzelf eventjes rust beloofd en zat rustig haar vacht te fatsoeneren. Gelukkig was de harde wind, die normaliter over het territorium gleed, wat gaan liggen, waardoor ze eindelijk de kans had om rustig haar lange vacht op orde te brengen. Toch was ze nu eerder geconcentreerd op het meer, waar een paar vogels probeerde om te blijven staan op het ijs. Zelf zou ze nooit de uitdaging aangaan, een lange vacht en koud water was iets wat ze graag wilde voorkomen.
Haar oortjes twitchte een beetje en ze keek achterom. "Hallo, Mousepaw," miauwde Hollowtree op een rustig toon, terwijl ze de apprentice in beeld kreeg.

[Mousepaw first c:]


Frozen Lake J3uKkgq
"You might all be a princess, but I'm the goddamn Queen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Frozen Lake DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Lake   Frozen Lake Icon_minitimema 18 jan 2016 - 17:48

Ze moest nog eens teruggaan. Ondanks de eeuwige angst voor deze plek die zich in haar hart gegrift had, moest ze deze angst onder ogen komen. Ze kon het gebied niet voor eeuwig vermijden, toch? Het was hier zeker beter water om te drinken dan van de bevroren plassen regenwater of van de ijspegels die aan de bomen hingen. Voorzichtig liep ze dan ook terug naar de plek waar ze door het ijs heen gezakt was, waardoor ze bijna doof geworden was. Maar gelukkig voor haar waren allebei haar oren na enige tijd weer open gegaan, en kon ze weer volledig functioneren zoals het hoorde. Mouse was zo gericht op het meertje, dat ze de kattin die er ook bij zat niet eens opmerkte. Pas toen deze haar begroette keek ze verschrikt op, waarbij ze haar spieren geschrokken aanspande en haar staart zich verdikte. Toen ze Hollowtree in het oog kreeg, ging haar gespannen houding langzaam bij beetje weg. "Sorry," verontschuldigde Mouse zichzelf en gaf de ander een zwak glimlachje. "H-hallo, Hollowtree," begroette ze de ander toen netjes terug en boog haar kop even als teken van respect voor de oudere kattin.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frozen Lake DPKsfdL
»Quinty«
46
Actief
I'm a Queen, not your little Princess

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Hollowtree
BerichtOnderwerp: Re: Frozen Lake   Frozen Lake Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 14:00


Een kleine glimlach stond op haar gezicht toen ze de rood/witte kattin in beeld zag komen. "Je hoeft niet zo onzeker te zijn hoor, Mousepaw. Ik doe niets," zei ze op een kalme toon, terwijl ze zich helemaal omdraaide naar de apprentice. "Hoe gaat 't ermee? Willen je trainingen een beetje lukken?" vroeg ze daarna. Hollowtree vond het jammer dat ze nog geen apprentice had gekregen, maar ze hoopte dat ze er binnenkort wel eens kon krijgen van Everstar. Ze vond het leuk om die jonkies iets bij te kunnen leren. Het liefst een kattin tho, dan kon ze haar eigen manieren een beetje doorpushen. Ze grinnikte zachtjes bij dat idee, voordat ze zich weer op Mousepaw richtte.


Frozen Lake J3uKkgq
"You might all be a princess, but I'm the goddamn Queen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Frozen Lake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: