We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We are not lost (Ceremonie 18-01-16)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Innerstar
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 19:29

We are not lost (Ceremonie 18-01-16) ShadowClan_icon_by_starsightsw2007
Ceremonie 18 januari 2016

Vroeg was ze al op. Ze voelde zich trillerig en vreemd en verloren. Er was teveel gebeurd en ze had zoveel pijn. Ze was veel verloren in een korte tijd en was nu leader en moest er zijn voor de clan, dat terwijl ze zich nu al waardeloos voelde. Bloodclan had voor nu gewonnen en een stuk van hun territorium ingenomen. Hoe kon dit allemaal? Een groot deel van Shadowclan was ziek en leed aan een white cough of zelf green cough. Nu was het deel dat mee gevochten had ook grotendeels gewond. Het was de dag er na en het beeld wat ze aangetroffen had toen ze terug was gekomen in het kamp? Ze had nauwelijks geslapen toen ze in de vroege ochtend terug was gekomen en nu net begon het licht te worden. Ze moest Shadowclan moed in praten, het gevoel te geven dat ze nog niet waren verloren en dit kon maar op één manier. Innerstar hief haar kop op terwijl ze voor zichzelf ook moed in ademde. Voor nu voelde een ceremonie als de sleutel tot nieuwe moed, daarbij moest zijzelf als leader van Shadowclan ook kracht uitstralen. Dit kon zij. Innerstar stond op en begon met haar pijnlijke poten te ijsberen, nadenkend over hoe ze het ging brengen. Kittens hadden de zes moons bereikt, een hoop apprentices hadden het nu zeker verdiend om warrior te worden en er waren nog fitte warriors die de taak als mentor op zich konden nemen. Daarbij moesten de trainingen harder, gezien ze hadden verloren. Dit was een teken dat Shadowclan nog niet hard genoeg was. Hier ging Innerstar voor zorgen. Shadowclan zal weer diezelfde gevreesde clan worden uit het verleden.
Met geheven kop, en een zo'n krachtige mogelijke uitstraling stapte Innerstar de leaders den uit, door naar de highrock. "Laat alle katten bijeen komen hier onder de Highrock voor een clan ceremonie," klonk de stem van Innerstar, zo krachtig mogelijk, wat haar nog aardig lukte ook. Dit voelde raar, zeker om dat Shrewstar dit niet deed, zeker omdat er nu een aantal belangrijke gezichten ontbraken voor haar. Dit keer zou ze niet eens beginnen met de ceremonie zelf maar met een peptalk. "Katten van Shadowclan," sprak ze. "Zoals vele van jullie weten heeft Starclan mij geaccepteerd als leader van Shadowclan en zal ik vanaf nu bekend staan als Innerstar," sprak ze. "Helaas hebben we gisteren een hoop verloren, waaronder een deel van ons territorium, de Burnt Sycamore, verloren. Maar wij zijn Shadowclan en laten ons hierdoor niet de moed benemen," sprak ze. "Ondanks de ziekte die ons nu teistert en de wonden die we hebben opgelopen laten we onze trots en kracht ons niet ontnemen. Wij komen hier weer boven op en daarbij is niet iedereen ziek of gewond," vervolgde ze. "De gene die ziek zijn en gewond nemen rust en worden weer beter, Acefray helpt jullie daar natuurlijk bij," sprak ze met een knik naar de medicine cat. Daarbij was hij bezig met een medicine cat apprentice uitzoeken. Ze wou snel weten wie dat ging worden, zodat het allemaal nog beter zou gaan. "Maar zoals ik eerder zei is niet iedereen ziek en gewond en zijn er kittens die hun zes moons hebben bereikt en fitte, gezonde apprentices die klaar zijn om warrior te worden," vervolgde ze. "Ook zijn er apprentices die zich hebben bewezen in het gevecht, gisteren, gewond maar wel waardige warriors na deze ceremonie," vervolgde Innerstar.
"Daarom roep ik nu Scorchkit, Barkkit, Wolfkit, Heavekit, Crescentkit, Bitterkit, Reedkit, Nightkit en Rainkit," naar voren. "Jullie hebben allemaal de leeftijd van zes moons bereikt en zullen vanaf vandaag aan jullie trainingen beginnen," begon Innerstar. "Scorchkit, jij zult vanaf vandaag bekend staan als Scorchpaw en zult getraind worden door Ironsoul," sprak Innerstar. "Barkkit, jij zult nu Barkpaw heten en getraind worden door Dusklight. Wolfkit en Heavekit, jullie heten vanaf vandaag Wolfpaw en Heavepaw en zullen getraind worden door Ivywing. Ivywing, ik vertrouw er op dat je dit kunt," sprak Innerstar, twee apprentices in één keer was geen makkelijke taak. Maar Ivywing was al een poos warrior en ervaren. "Bitterkit en Nightkit, jullie twee zijn allebei zes moons geworden en staan nu bekend met jullie nieuwe namen als Bitterpaw en Nightpaw, Gambleshroud zal jullie gaan trainen, ook in jou geval vertrouw ik er op dat je dit aankan, Gambleshroud. Leer ze wat jij hebt geleerd en ervaren," sprak Innerstar met een knik. "Rainkit, vanaf vandaag sta je bekend als Rainpaw en Snowywinter zal je gaan trainen tot een waardige warrior." Innerstar haalde diep adem en liet haar blik rusten op Crescentkit en Reedkit. "Crescentkit en Reedkit. Jullie twee zijn ook allebei zes moons geworden en zullen bekend staan als Crescentpaw en Reedpaw, ik zal jullie vanaf vandaag trainen tot warriors," sprak Innerstar. Twee apprentices was misschien wat veel gevraagd, maar het zou ook een goede bezigheid zijn en Innerstar was er van overtuigd dit te kunnen, zeker met hoe ze het nu wou gaan aanpakken.
"Dan nu de apprentices die hun trainingen positief hebben afgerond," vervolgde ze. "De toekomst van de clan." Ze liet haar blik rusten op een stel apprentices. Sommigen hadden mee gevochten en sommigen niet. Sommigen waren ziek en sommigen niet, maar toch hadden ze hun warrior naam verdiend. "Innerpaw, Lockedpaw, Otterpaw, Dawnpaw, Mazepaw, Roughpaw en Hazelpaw," sprak ze. Ja, ook Hazelpaw had zich uiteindelijk bewezen om toch een warrior te worden. "Ik, leider van Shadowclan, vraag Starclan om neer te kijken op deze apprentices. Deze apprentices hebben hard getraind om uw nobele warrior code te begrijpen en te volgen, daarom zullen ze vanaf deze dag benoemd worden tot warriors van Shadowclan," klonk de stem van Innerstar. "In de naam van Starclan benoem ik jou, Innerpaw tot Innersoul. Jij, Lockedpaw zult vanaf vandaag bekend staan als Lockedrose. Otterpaw, jij zult nu Otterdive heten en Dawnpaw, jij zult vanaf de dag van vandaag bekend staan als Dawntear," sprak Innerstar. "Mazepaw, ook jij zult benoemd worden tot Warrior en zult vanaf de dag van vandaag bekendstaan als Mazerunner. Roughpaw en Hazelpaw, ook jullie hebben hard getraind en zullen nu bekend staan als Roughflower en Hazelnut," sprak Innerstar vol trots. "Beloven jullie om te leven naar de warrior code en de clan te beschermen en verdedigen met jullie leven?" Innerstar wachtte hun antwoorden af. "Dan verwelkom ik jullie in de naam van Starclan als volwaardige warriors van Shadowclan," en de clan begon te juichen en hun nieuwe namen op te noemen.
"Ook zijn er apprentices die wegens omstandigheden nieuwe mentoren nodig hebben," ging de leader van Shadowclan verder. "Frozepaw,, jij zult nu getraind worden door Viperstrike. Ravenpaw, jij zult nu getraind worden door Swiftriver. Smokepaw en Echopaw zullen getraind worden door Leopardgecko," waren de woorden van Innerstar. "Ironsoul, jij zult de trainingen van Flarepaw op je krijgen. Darkpaw, jij zult getraind worden door Mazerunner. Mazerunner, je bent net benoemd tot warrior, wees dus niet bang om eventueel om hulp te vragen bij ervarene warriors. Dit geldt ook voor jou, Innersoul, want jij zult Frozenpaw. onder je hoedde krijgen. Train ze hard en goed," sloot ze af.
"Dit geldt voor alle mentoren en apprentices. Ik verwacht dat de trainingen vanaf nu harder aangepakt zullen worden, iets als wat er gisteren is gebeurd mag niet nog eens gebeuren. Ik en anderen zullen letten op hoe er getraind wordt en hier streng op reageren. Wees dus niet bang elkaar hier op aan te spreken, want wij zijn Shadowclan en vrezen niet maar worden gevreesd." Innerghost liet haar ijzige blik over het kamp heen glijden. "Ik beloof jullie zoiets als gisteren niet nog eens snel te laten gebeuren, of het allerliefst gewoon weg niet meer!" Ze zwaaide met haar staart bij deze woorden. "Voortaan zullen we overal op voorbereid zijn, in wat voor omstandigheden dan ook."
"Dan nu nog wat mededelingen," zei ze. "Helaas is Rustscar recent omgekomen bij een aanval door honden, moge Starclan zijn pad verlichten," sprak ze bedroefd. "Het is waarschijnlijk ook al opgevallen, maar Greykit zal nog niet tot apprentice benoemd worden, gezien hij erg ziek is door green cough." Ze hoopte dat deze ziekte snel weg zou vlagen. "Tijdens patrouilles verwacht ik dat iedereen ook hun ogen voor catmint. Deze kruide is van groot belang," sprak ze. Deze kruiden waren moeilijk te vinden tijdens deze tijden. "Vanavond zal ik bij zonsondergang de nieuwe deputy van Shadowclan benoemen." Innerstar liet haar blik over de clan heen glijden. "Dan sluit ik bij deze de ceremonie af," weergalmde haar stem door het kamp.

Dit speelt zich de dag na het gevecht met Bloodclan en Innerstar's leader ceremony af. Houd er dus rekening mee dat je kat mogelijk gewond is als deze heeft deelgenomen in het gevecht. Vergeet ook niet dat Greencough heerst in Shadowclan, houd dit dus zo realistisch mogelijk.

Lijstje:
 
Als er dingen niet kloppen, graag netjes in een PM naar mij toe sturen.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
Juul
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender:
Rank:
Gambleshroud
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 19:52GAMBLESHROUD
above the darkness and the shame above the torture and the pain
above the ridicule and hate above the binding of our fate

------------------------------------------------------

Innerghost was teruggekeerd en had de naam Innerstar aangenomen. Dat er weer leiding was in de Clan was al een hele geruststelling voor de zwart witte krijgskat. Nooit meer zou ze zoiets willen meemaken als het gevecht met de BloodClan. In haar jaren als krijger had ze al veel bloed verspilt zien worden, maar de moordlustige, ijskoude blik in de ogen van de BloodClan katten was iets wat ze niet snel meer zou vergeten. Evenals de wanhopige, glazige ogen van de ThunderClanners die hen hielpen. Ze deed haar best de shock die ze nog te verwerken had voor zich te houden en niets tot weinig te laten merken. Niet omdat ze bang was dat haar Clangenoten haar daarop zouden beoordelen, nee, omdat er toch de enkelingen waren die zich sterk moesten houden. Er waren leerlingen geweest die meegestreden hadden. Leerlingen en jonge krijgers. De oudere zouden zich nu sterk moeten houden. Laten zien dat alles wel weer op zijn pootjes terecht komt en dat ShadowClan zich niet gewonnen geeft, niet zonder slag of stoot.
Bij het horen van de oproep van Innerstar hief de zwartwitte krijgster zich omhoog. De opgelopen wonden prikte, maar ze weigerde direct naar Acefray te stappen. Eerst moesten de jongere slachtoffers geholpen worden. Zij redde zich tot die tijd wel, het was alleen even doorbijten. Een beetje ongemakkelijk en met haar kaken stevig op elkaar gedrukt voegde de kattin zich bij de rest van de groep. Aandachtig luisterde ze naar de speech van de zwarte leider. Een korte, verbaasde twinkeling was in haar blik te lezen bij het horen van haar naam. De twee leerlingen, Bitterpaw en Nightpaw waren aan haar toevertrouwd. Een gevoel van trots verwarmde haar lichaam al iets meer. Ze zou deze twee zeker leren wat ze kon.
Na de ceremonie zocht ze naar de twee nieuwe leerlingen begroette deze met een knikje en een kleine glimlach. "Gefeliciteerd met jullie nieuwe rang in de Clan." sprak ze gemeend. "Het lijkt me slim om morgen ochtend te beginnen met de training, maar ga eerst nog maar even langs Acefray om je te laten checken op eventuele symptomen van Green of Whitcough." Met een zwiep van haar staart draaide ze zich om. Hopelijk volgde de twee jongelingen haar advies op. Zieke leerlingen trainen had geen zin. Meer bloed zou, en kon er niet verspilt worden.from shadows we'll descend upon the world take back what you stole
from shadows we'll reclaim our destiny set our future free
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 20:17

Natuurlijk was hij zenuwachtig toen de ceremonie werd aangekondigd. Hij was een paar dagen geleden dan wel getest, maar dat wilde natuurlijk niets zeggen. Vanaf hier kon het nog alle kanten op. Hazelpaw trok zich wat ongemakkelijk recht. De poot die eerder stevig bewerkt was door één van de dassen was, tijdens het gevecht met Thunder- en Bloodclan, terug opengehaald. Niet al te ernstig, maar hij had er wel wat last van. Zeker nu de nachten zo koud waren en hij niet echt een goede manier vond om op een degelijke manier te slapen. Hij was wat stijfjes toen hij zich recht trok en richting de Highrock liep. Terwijl hij dit deed, liet hij zijn blik langs de katten gaan die al klaar stonden, zoekend naar Roughpaw. Ook zij was laatst getest en hij had haar nog niet gevraagd over hoe het nu was geweest. Hij zou het direct wel te horen krijgen, maar het was natuurlijk fijner als hij het haar zelf kon vragen. De oudere apprentice zette zichzelf neer en richtte zijn kopje op naar Innerstar. Even trok hij met zijn oor, niet zeker wetend wat hij kon verwachten. Hij vroeg zich af wat zijn naam zou worden. Hij hoopte maar dat Innerstar een normale naam aan hem gaf, want hij wist dat zij hem niet als zijn favoriete apprentice zag. Hazel spitste zijn oren toen hij de naam van zijn zusje hoorde vallen. Ook zij werd vandaag benoemd tot warrior. Otterdive. Daar zou hij aan moeten wennen. Roughpaw en Hazelpaw, ook jullie hebben hard getraind en zullen nu bekend staan als Roughflower en Hazelnut," Zijn ogen werden iets groter toen ook zijn naam, en die van Rough, uit Innerstar's mond hoorde komen. Hazelnut. Zijn naam was Hazelnut! Hazelnut? Nut. Waarom Nut? Er moest een goede reden voor zijn, maar hij zag niet in welke reden dit kon zijn. "Beloven jullie om te leven naar de warrior code en de clan te beschermen en verdedigen met jullie leven?" Hij knikte uitbundig bij deze vraag. Natuurlijk dat hij de clan met zijn leven ging beschermen. De clan was één grote familie voor hem. Vrienden, familie en natuurlijk een paar katten waar hij niet goed mee kon opschieten, maar dat kwam in elke familie voor. Na de ceremonie bleef hij gewoon zitten waar hij zat en liet hij zijn blik over de katten gaan die her en der anderen gingen feliciteren. Hij zocht Roughp-flower en Otterdive.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 21:14


Hij wiebelde even met zijn oren nadat de Ceremonie voorbij was. Hij moest even alles bijwerken nu, er waren zoveel warriors en Apprentices genoemd dat hij alles niet op had kunnen vangen. Behalve het feit dat Frozenpaw een nieuwe mentor had en Crescentkit tot Apprentice benoemd was. Hij liep naar de grijze poes toe. "Kijk is aan wie vanavond onder mijn gesnurkt zal lijden." grapte hij. "Gefeliciteerd, he." hij glimlachte vriendelijk. Even kijken of er nog plaatsen waren voor al die nieuwe Apprentices in de Den. "Je boft maar met Innerstar als mentor." Hij grinnikte. Swiftriver was ook best een goede mentor. Maar Innerstar was de leader en het was een zeer grote eer om haar apprentice te zijn. Zijn grasgroene ogen stonden helder. Was hij tenminste niet de jongste meer in de Den.

Tag; Crescentpaw


I wouldn't hesitate,
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainheart
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 21:18

Toen er plots een stem door het kamp heen klonk had haar moeder gezegd dat het tijd was om te gaan. De grijzige kattin klauterde uit het nest en trippelde enthousiast met haar moeder en zusjes mee naar buiten. Wie weet zouden ze wel apprentice worden, vandaag! Ze hadden immers de leeftijd van zes manen nu en als het goed was werden de meeste kittens dan apprentice. Samen met de andere kittens en queens ging ze in de daarvoor bestemde hoek zitten, wachtend op wat er komen zou. Innerstar, haar oma, begon te praten. Ook al snapte ze een aantal dingen nog niet helemaal wat er gezegd werd. Natuurlijk was haar oma de nieuwe leider, was er ziekte in de clan waar ze over gehoord had en waren ze een stuk territorium verloren in een gevecht. Van dat laatste had ze niet heel veel meegekregen, want ze was veilig in de nursery geweest. Licht heen en weer wiebelend zat Rainkit bij haar zusjes, oh wat was ze nieuwsgierig! De blik van Rainkit ging langs een aantal katten toen Innerstar het had over Acefray, hun medicine cat. Maar toen ze begon over nieuwe, fitte apprentices ging haar hartje wat sneller kloppen en was Acefray niet zo interessant meer. Scorchkit.. Barkkit.. Wolfkit.. Heavekit.. Crescentkit.. Bitterkit.. Reedkit.. Nigtkit.. Rainkit! Haar naam werd natuurlijk weer als laatste genoemd, haha. De grijze kit sprong overeind en wierp nog een korte blik op haar moeder, ze had gemerkt dat Flintkit niet naar voren geroepen werd. Maar ook de andere vier kittens die in hun nest sliepen niet. En natuurlijk haar jongste siblings niet, maar die waren nog veel te klein. Rainkit rende door de katten heen naar voren en voegde zich snel bij de rest. Snowywinter. Dat zou haar mentor worden. Zoals de andere katten drukte ze voorzichtig haar neus tegen die van de warrior aan. Daarna krabbelde ze snel weer terug in de menigte, even bijkomen van alle spanning. Een naam die haar voor de rest nog opviel was haar oudere halfzus Roughpaw, die nu warrior werd. Natuurlijk schreeuwde ze net zoals de rest even hard mee. Na de ceremonie ging ze op zoek naar haar siblings, moeder en misschien haar mentor ook nog wel als ze die nog kon vinden.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reedpaw
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
Svoof
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons
Gender:
Rank:
Reedpaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 21:20

Nog nooit was ze zo snel uit de nursery gekomen toen ze van buiten een stem hoorde. Van haar moeder had ze al zo vaak gehoord dat ze zo gegroeid was en dat haar tijd in de nursery bijna geweest was en nu leek het dan toch zover te zijn. Dat hoopte ze dan van harte, want als ze nu geen apprentice werd, zou ze uit protest elke dag langs Innerstars den gaan om per direct de naam 'Reedpaw' te krijgen. Maar goed, ze haastte zich naar een plekje vooraan, waardoor ze haar kopje bijna geheel achterover moest gooien om Innerstar te kunnen zien. Nog een paar laatste likken gaf ze haar witte vachtje, om vervolgens haar gehele aandacht te geven aan de clanleader. "Helaas hebben we gisteren een hoop verloren, waaronder een deel van ons territorium, de Burnt Sycamore, verloren. Maar wij zijn Shadowclan en laten ons hierdoor niet de moed benemen," zei de zwarte poes en Reedkit knikte. Ja, ze had erover gehoord, maar als zij nou had meegevochten waren die Bloodclanners met de staart tussen de poten weggevlucht. "Ondanks de ziekte die ons nu teistert en de wonden die we hebben opgelopen laten we onze trots en kracht ons niet ontnemen. Wij komen hier weer boven op en daarbij is niet iedereen ziek of gewond," Nogmaals knikte de kitten. Zeker als zij eindelijk uit dit verrekte kamp mocht!
"Daarom roep ik nu Scorchkit, Barkkit, Wolfkit, Heavekit, Crescentkit, Bitterkit, Reedkit, Nightkit en Rainkit," Haar jonge lijfje trilde met trots toen haar naam werd omgeroepen, met die van haar siblings. "Jullie hebben allemaal de leeftijd van zes moons bereikt en zullen vanaf vandaag aan jullie trainingen beginnen," Yes! Een glimlach verspreidde zich over haar gezicht en ze wachtte geduldig af tot zij weer werd genoemd. Het duurde wel even, want iedereen kwam voorbij, behalve-- "Crescentkit en Reedkit. Jullie twee zijn ook allebei zes moons geworden en zullen bekend staan als Crescentpaw en Reedpaw, ik zal jullie vanaf vandaag trainen tot warriors," Haar mondje viel open en een blik van gemengde trots en beledigdheid verscheen in haar ogen. Ze moest een mentor delen ..? Maar die mentor was wel.. Ze probeerde Crescentpaws blik te vinden, maar wendde zich uiteindelijk toch naar haar nieuwe mentor.
De nieuwe warriors werden benoemd en met een wat zachter toontje riep ze de namen mee, waarna de mededelingen kwamen. De clan werd strenger aangepakt, er was een warriors overleden en haar broertje was te ziek om apprentice te worden. Verontwaardigd keek ze in de richting van de medicine cat's den. Jammer, ze had graag willen opscheppen over hoe goed het ging met haar trainingen, maar misschien zou dat nu zielig zijn.
Na de ceremonie trippelde ze richting de apprentice waar ze voortaan haar trainingen mee zou delen. "Denk maar niet dat ik me ga inhouden hoor!" glimlachte, maar niet al te serieus.


“Don't know where it goes, but it's home to me and I walk alone
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 4dHSNYq
Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone”

Sometimes I give myself the creeps:
 
Reed's love:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 21:36


heavepaw


Heave verwachtte wel dat het vandaag haar beurt zou zijn om apprentice te worden, en ondanks haar moodswings van de afgelopen tijd vond ze dit toch wel erg spannend. Het topje van haar staart stond strak omhoog en haar oren recht overeind. Ook haar pupillen waren groot geworden van de spanning. Toen haar moeder haar vertelde dat het tijd was om te gaan, trippelde ze voor deze ene keer braaf mee. De laatste tijd had ze niet geweldig goed naar haar moeder geluisterd, maar dat moest nu wel. Als apprentice moest ze zich volwassener gaan gedragen, wist ze, en daar viel dus ook onder om naar anderen te luisteren ook al wilde je dit soms niet. Netjes trippelde ze achter de rest aan, waarbij ze ging zitten toen de ceremonie begon. Gespannen luisterde ze naar wat Innerstar te zeggen had. Wat haar opviel was dat er veel kittens van haar leeftijd net zo gespannen waren als haar. Werden zij allemaal apprentice? Wow, dat waren er veel. Wat haar nog meer opviel was dat er weer verrassend weinig warriors waren. Velen waren er natuurlijk gewond geraakt in het gevecht met de BloodClan. Ergens was Heave wel blij dat ze niet mee gehoeven had, maar ze vond het ook weer jammer dat ze alle actie gemist had. Toen werden de namen opgenoemd van alle kittens die apprentice werden. Gespannen balanceerde Heave wat heen en weer op haar voorpootjes en luisterde aandachtig of haar naam ook genoemd werd. Ja! Innerstar noemde die van haar ook. Een grijns kwam op haar gezicht. Eindelijk weg uit de nursery, en bovendien, eindelijk weg van het liegbeest Fawnstep. Snel krabbelde ze overeind en trippelde ze naar voren, naar haar oma toe. Ze twijfelde of ze even hallo zou zeggen, maar bedacht zich dat dat misschien niet zo netjes was op zo'n plechtige ceremonie als deze. De mentoren werden opgenoemd, en even trok Heavekit een bedenkelijk gezicht toen ze hoorde dat ze haar mentor moest gaan delen. Maar heel erg vond ze het niet, wie weet was de andere kat wel een gezellige knul. Haar mentor was Ivywing. Ze wist wel wie dat was, een jonge witte poes met mooie blauwe ogen. Haar halfzus. Ze vroeg zich af of Ivywing dit wel zou weten. Rainkit zou getraind worden door Snowynight - een voormalige partner van Thrusdive - en Crescent zou getraind worden door Innerstar zelf. Een beetje jaloers keek Heave naar haar zus en likte wat geïrriteerd langs haar lippen. Waarom kon zij niet door de Clanleader getraind worden? Ze was toch sterker dan haar zusje. Die zat nog met haar kop in de kitten-wolken. De rest van de ceremonie ging snel voorbij, er werden veel apprentices warriors benoemd en er werd gemeld dat er iemand dood gegaan was. Ook werd er gezegd dat er diezelfde avond bij zonsondergang nog een nieuwe deputy aangewezen zou worden. Dit wekte toch weer de aandacht van het zwart-witte poesje. Wie zou het zijn? Haar blik ging naar Tallshadow, de grote tabby kater. Hij was vast de geschikte voor de baan. Hij had al vaker over de Clan geleid, toen Innerstar haar negen levens ging halen bijvoorbeeld. De ceremonie werd afgerond en met een grijns keek Heavepaw om zich heen. Ze wilde naar Crescentpaw toegaan, maar zag dat deze al opgehouden werd door Flamepaw. Vragend trok ze haar wenkbrauw op. Wat moest die kater van haar zus? Blegh. Toen kreeg ze Rainpaw in het zicht en ze trippelde naar haar zusje toe. "Gefeliciteerd!" miauwde ze op een plagerige toon en stak haar tong uit, waarna ze weer wegging op zoek naar Ivywing, haar mentor evenals haar halfzus. Als ze die ontmoet had, kon ze snel de apprentice den invluchten en een plek claimen.
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimema 18 jan 2016 - 22:13

Zodra de stem van een bepaalde poes klonk schoten verschillende kittens binnen 2 seconden de den uit. Zij huppelde er echter vrolijk achteraan met een glimlach op haar gezicht. Misschien werd ze vandaag apprentice, misschien ook niet. Tja ze was zes moons en waarschijnlijk zou het moeten gebeuren. Aan haar snuit kon je zien dat er kriebels in haar buik zaten. Ze was bang en blij tegelijk. Nu moest ze weg bij mam. Ze zou haar eigen nest krijgen en ergens maakte dat haar bang. Wat was er eng aan? Niks, helemaal niks. Toch bleef ze bang. Toen de woorden van de nieuwe leader klonken keek ze ook geschrokken op. Toen ze vertelde over dat ze de nieuwe leader was keek ze verdrietig naar de grond. Haar 'nieuwe' oma was dood. Dat terwijl ze haar maar 1 keertje had gesproken over haar vader. Vader en oma dood, meer doden kon ze niet aan. Vooral niet in deze spannende tijd. Namen werden genoemd. Haar vrienden werden opgenoemd; Nightkit, Reedkit, Bitterkit. Ook haar zusjes kwamen snel en toen ook haar naam. Haar oogjes kregen een vrolijke twinkeling en kort zocht ze naar mama haar ogen. "Crescentkit en Reedkit." Het feit dat ze samen werden genoemd zei genoeg gelijk gingen de ogen van de apprentice op zoek naar de ander. Zodra de mentor klonk keek ze echter verbaasd terug. Innerstar als mentor? Oh wow. Ze was er wat verbaasd over eigenlijk. De rest van de ceremonie zag ze in haar hoofd al wat trainingen voor zich. Ene keer deden Reed en Crescent het allebei goed en de ander deed alleen Reed het goed. Crescent was klein en niet sterk. Qua kracht zou ze hard moeten trainen, maar ze was leergierig. Anders zou ze Reed gewoon vragen om te helpen of zoiets. Zij hadden namelijk samen training! De ceremonie kwam ten einde. De poes wou opstaan om naar Innerstar of Reedkit te lopen toen een andere kater verscheen. Flamepaw aan de rode vacht te zien. Ze glimlachte vrolijk naar hem. "Kijk is aan wie vanavond onder mijn gesnurkt zal lijden." De kitten...-kuch- apprentice keek hem kort verontwaardigd aan, maar grinnikte daarna. "Ik overleef het wel." Daarna begon hij over haar mentor en ze kon het niet laten om een grijns op haar gezicht te krijgen. Nog voordat ze antwoord kon geven kwam Reed er echter aan. "Ja ik ben blij", kon ze er nog uit krijgen voordat ze haar blik naar Reed liet gaan. "Denk maar niet dat ik me ga inhouden hoor!" De grijze kitten grijnsde vrolijk naar haar trainingsmaatje en vriendin. "Hou me alsjeblieft een beetje heel Reed", piepte ze vrolijk en ze glimlachte naar haar. Crescent was nog vrolijker dan ze normaal was. "We moeten snel een plekje uitkiezen kom!", zei ze en duwde met haar kopje tegen haar flank aan om naar de nieuwe den te gaan. Ze deed een paar stappen in de richting van de nieuwe den en draaide zich toen om naar de rode kater, glimlachte gedag en draaide zich weer naar de nieuwe den. Mama had ze nog niet gezien, maar die zou ze nog wel zien. Dan kon ze alles vertellen!


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ironsoul
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 0:38


ironsoul
this is war
De vele wonden trokken nogal tegen toen hij zichzelf uit zijn nest sleurde. Innerstar, die uiteindelijk terug was van haar reis naar Mother Mouth, ging voor het eerst de Clan toespreken. Zijn blauwe ogen gleden naar de zwarte poes, terwijl hij voorzichtig ging zitten. De wonden op zijn buik waren het ergst, en dat was al een zwakke plek voor een kat. Maar hij zou niet janken, nee. Hij luisterde geconcentreerd naar de woorden van hun nieuwe leader. Hij trok even een boos gezicht toen ze het gevecht aanhaalde. Het gevecht dat ze verloren hadden.

Maar ze had ook wel gelijk toen ze vertelde dat ze hun moed niet mochten laten afnemen omdat ze hadden verloren. Ze zouden harder werken en het gebied terugpakken. Ironsoul knikte instemmend terwijl ze de woorden uit sprak. En er was natuurlijk goed nieuws. Veel kittens zouden apprentices worden, en veel apprentices werden warriors. Hun Clan zou niet zomaar uitdoven.

Niet één keer, maar twee keer hoorde hij zijn naam bij het toewijzen van de mentoren. Hij stond op en liep trots naar zijn twee apprentices. "Gefeliciteerd allebei", Zei hij met een knikje. Hij bracht zijn kop naar beneden en raakte bij allebei hun neus aan met de zijne. "Ik zou maar snel gaan slapen als ik jullie was, in jullie nieuwe den. Morgen verwacht ik jullie aan de ingang van het kamp na de ochtendpatrouille", Instructeerde hij, waarna hij verder liep om de nieuwe warriors te feliciteren met hun nieuwe rangen.

tag;; Scorchpaw & Flarepaw


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 8:15

De grote kater had zijn poten vol met het nieuwe werk dat het gevecht hun gegeven had. Alsof ziekte nog niet genoeg was zaten ze nu ook met gewonden. Het enige geluk dat hij nu had was dat planten tegen bloedingen en ontsteking makkelijk te vinden waren en hij er genoeg van had, al gingen ze nog wel snel door hun spinrag heen. Al enkele katten had hij gedwongen rust te nemen, maar aangezien werken het enige was dat de Warriors kende was dat vaak nog moeilijker dan gedacht. Maar hey, als ze nu alle kruiden op gingen maken en hierna alles tot New-Leaf gezond en veilig bleef had hij het er voor over. Toch had deze nieuwe situatie hem zo ver gekregen dat hij zijn keuze had gemaakt. Hij wist wie hij als apprentice wou hebben, alleen nog maar netjes vragen. De kater was nog een keer naar de leader geweest om te vertellen dat zijn keuze zo goed als vast stond, en hij alleen nog wachtte op de acceptatie van Starclan. Het leek erop dat alles goed was, maar het echte antwoord kregen ze natuurlijk pas bij Moonstone. Plots hoorde de grijze kater een bekende stem door het kamp heen gaan. Een betere timing was er niet. Met een klein grijnsje en een lichte opwinding die door zijn lijf ging omdat hij eindelijk verder ging in zijn taak zorgde hij dat iedereen stabiel was voor hij naar buiten ging. Dit zorgde ervoor dat hij een gedeelte van de intro had gemist, maar nog net het gedeelte over zichzelf hoorde. Hij stond nu aan de rand van de horde katten, iets afgezonderd zodat hij snel terug kon mocht dat nodig zijn. Sommige keken nu even om toen zijn naam genoemd was, waardoor hij even terug knikte. Maar de aandacht ging weer terug naar Innerstar toen ze verder ging. De kittens kregen hun apprentice naam samen met een mentor. Het was even remoerig toen de twee groepen elkaar probeerde te vinden met hun blik en ze hun naam in ontvangst namen. En toen volgde de nieuwe Warriors, waarvan hij sommige beter kende als andere. De clan begon hierna de nieuwe namen te roepen en hijzelf deed evengoed mee. Het was goed zulke momenten te hebben terwijl het zwaar was, het hielt de moed erin. De ceremonie werd afgesloten en Ace vreesde lichtelijk voor de nieuwe apprentices, maar zolang ze niet helemaal kapot getraind werden kon hij er weinig over zeggen. Innerstar had nog maar net haar woordje gedaan toen de grote Medicine cat naar voren schoot en zich opstelde op een verhoging naast de steen van de leader. Hij was zo goed te zien, maar hoefde nu niet de zwarte poes van haar plaats te halen. Bij sundown kwam de nieuwe Deputy, maar in die korte periode dat er nog geen was zorgde ervoor dat hij zulke dingen net iets meer durfde als voorheen. Ace leerde het nog wel, uiteindelijk. Hij begon zich nu meer naar zijn rang te gedragen als het moest. “Ik heb nog een mededeling.” Klonk nu zijn hardere stem over de andere katten heen. “Voor alle Warrior’s en Apprentice’s, ik wil dat jullie opletten voor bepaalde kruiden waar we nu schaars in zijn. Als jullie er tegenkomen wil ik dat ze geplukt worden en naar mij worden gebracht. Het gaat om Poppyseed, Sterremuur en Catmint. Sterremuur groeit op de bodem of tegen bomen op, ze hebben kleine witte bloemetjes in de vorm van een ster. Catmint vind je vooral rond de Twoleg place, maar je herkend ze aan hun sterke maar aangename geur.” Even liet hij deze informatie binnen dringen terwijl hij rondkeek. Het zou makkelijker gaan zo, nu andere katten meezochten. Hij verwachtte wel een paar foute planten maar dat maakte niet uit, hij zou ze wel herkennen als ze gegeven werden en dit was iets dat zelfs de jongste apprentice kon doen. Maar hij was nog niet klaar. Zijn kop ging weer de lucht in terwijl hij het echte nieuws bracht. “Katten van Shadowclan, zoals u weet zal ik hier niet voor eeuwig rondlopen. Het is tijd dat ik een Apprentice neem. Ik heb een kat gekozen die interesse heeft laten zien samen met de mogelijkheid om de vele kruiden te onthouden. Uw volgende Medicine cat zal Canarypaw zijn” Katten begonnen nu weer te praten en om zich heen te kijken. Het was al weer een geleden dat een apprentice op de goede manier benoemd werd. Hijzelf was immers maar een kleine moon in de leer geweest, en toen droeg hij al de Warrior leeftijd. De woorden waren trouwens totaal niet uit zijn kop geleerd. Maar goed, zijn eigen blik viel op de gevlekte kat en keken haar vragend aan. Nu was het de beurt aan Innerstar om aan Canary te vragen of ze de rang aannam, daarna mocht hij weer verder praten. Zijn groene ogen lagen de gehele tijd op de kattin die hij als apprentice wou, wachtend op haar antwoord. Op zijn gelaat stond een klein grijnsje.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 11:07


Ze had gehoord van het gevecht. En alhoewel ze daarvoor ook al constant aan het ijsberen was geweest, leek het wel alsof ze nu letterlijk eropuit was om een lijn in de grond te boren. Stress had haar lichaam overgenomen en haar groene ogen straalden een zekere angst uit. Geen angst zoals men die kende in gevechten of onvoorziene omstandigheden, maar eentje die vooral bekend was bij onzekere Queens. Haar blik gleed naar haar moeder, die nu de plaats van Shrewstar innam. Opnieuw ging er een steek door haar hart. Ze had de zwart met witte poes gemogen. En het feit dat haar moeder nu leider was beangstigde haar op een zekere manier. Wat als Innerstar achter haar geheim kwam? Wat als ze enorm teleurgesteld zou zijn in haar dochter? Wat als ze het tegen Tallshadow ging zeggen? Wat als..? Littlestream schudde haar kopje en slokte een grote ademzucht naar binnen. Voor enkele tellen kalmeerde ze, of stond ze tenminste toch stil. Haar groene ogen zochten het gestalte van Acefray. Zijn stem gaf aan dat hij een nieuwe apprentice zou nemen en toch lichtelijk nieuwsgierig naar wie het zou zijn, trippelde ze naar de menigte toe. Echter deed ze iets wat ze daarvoor nog nooit gedaan had, afstand nemen van de rest. Om zichzelf te beschermen, of.. toch niet alleen zichzelf. Haar lippen gleden omhoog en een kleine glimlach spreidde zich op haar gelaat. Met een knik bevestigde ze de keuze van Acefray, aantonende dat ze het een goede beslissing vond. Het was niet simpel om zelf je apprentice uit te kiezen, Little wist dat als een van de beste. Echter nam paniek haar gezicht weer over. Automatisch begon ze naar de zwarte leidster, haar moeder, te zoeken. Misschien moest ze het toch maar vertellen? Misschien kon Innerstar haar helpen? Maar.. waarom waren er zoveel maren? Waarom staken de vragen als bijen in haar hoofd? Littelstream slaakte een beverige zucht, voelende hoe ook haar lichaam een beetje begon te trillen. Plots dook een angstaanjagende vraag in haar op: Wat als Tallshadow haar zo zag?! Zou die dan geen vragen beginnen te stellen? Zonder er bij stil te staan begon ze zich een weg uit de menigte te banen, echter lukte haar dit niet goed vanwege het feit dat katten haar weg blokkeerden. Well damn...
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 15:53

Beste mensen,
De post van Acefray is ook van groot belang om door te nemen


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Canarypaw
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Tumblr_o7cr3fCBfv1uvcgjlo3_250
Endria
248
Actief
We will be everything that we'd ever need
Don't tell me, tell me what I feel
I'm real and I don't feel like boys

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Canarypaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 19:06

Canarypaw kwam net de apprentice den uitlopen toen ze Innerstar de highrock op zag springen. De zwart witte apprentice wist wel hoe het ervoor stond, maar voor de zekerheid wilde ze het graag van Innerstar horen. Misschien was er sprake geweest van een misverstand. Dat hoopte ze in ieder geval. De andere katten in het kamp keken ook op toen Innergh-star de clan bijeenriep voor een nieuwe ceremonie, en Canarypaw kreeg het gevoel dat ze niet de enige was die er nog een beetje aan moest wennen dat Inner daar stond in plaats van Shrewstar. Ze kende beide poezen niet bijzonder goed, maar ze had toch het gevoel dat er iets mistte. Ze had altijd opgekeken tegen hun oude leader, en het liet haar niet los dat alles nu anders zou zijn. Daar kwam dan ook nog bij dat Innerstar's bewind niet bepaald goed begonnen was. Ze hoorde het nu tenslotte uit haar eigen mond. Ze hadden de burnt Sycamore verloren, een plek waar ze toch wel fijne herinneringen aan had, en het altijd fijn jagen was geweest. Daarnaast had de clan momenteel nog te maken met ziekte. Canarypaw had veel van de andere andere apprentices langzaam ziek zien worden, maar zelf had ze nog nergens last van gehad. Gelukkig maar ook, want ze was niet het type dat de hele dag in een den ziek kon zitten zijn. Waarschijnlijk had ze de ziekte dan door de hele clan verspreid. Gelukkig werd de ceremonie vervolgens wat luchtiger toen een groep kits eindelijk hun apprentice namen kregen, en er vervolgens ook nog een boel nieuwe warriors bij kwam. De wake zou vanavond tenminste niet eenzaam voor hen zijn. Toen kwam de mededeling voor de mentoren om hun apprentices nog een beetje extra te drillen, en Canarypaw keek een beetje bevreesd op naar Sinclaw die hier ook ergens moest zijn. De poes maakte het haar al niet makkelijk met de trainingen dus stel je voor hoe het straks zou zijn. Een rilling ging over haar rug toen ze haar blik snel weer op Innerstar richtte. Hier wilde ze nog niet over nadenken. Er volgden nog wat mededelingen waar Canarypaw zich niet echt meer op kon focussen, en ze maakte zich al klaar om het kamp te verlaten toen Acefray nog wat te zeggen had. De poes keek op. Ze mocht de medicine cat graag, en ze vond het niet erg om nog even naar hem te luisteren, maar aangezien ze niet gewond of ziek was zou ze er waarschijnlijk niet veel aan hebben. Zijn oproep aan de clan om uit te kijken voor planten kwam dus toch wel als een aangename verassing. Ze knikte, en lachte een beetje flauw naar de kater toen deze oogcontact maakte. Ze wilde nu echt vertrekken om zich te gaan verstoppen voor Sinclaw en de zwaardere trainingen toen Ace nog een verassing voor haar in petto had. “Katten van Shadowclan, zoals u weet zal ik hier niet voor eeuwig rondlopen. Het is tijd dat ik een Apprentice neem. Ik heb een kat gekozen die interesse heeft laten zien samen met de mogelijkheid om de vele kruiden te onthouden. Uw volgende Medicine cat zal Canarypaw zijn” Bij het horen van haar naam schoot haar hoofd de lucht in, en ze keek Ace stomverbaasd aan. Had hij het echt over haar? Waarom haar? Ze kon zo een handvol andere katten opnoemen die letterlijk een moord zouden doen om zijn apprentice te worden. Het duurde even een paar seconden tot Canary over de verbazing heen was, en nog een beetje verbaasd zag ze alle katten die plots naar haar keken, en ze kwam er weer een beetje boven op. Ergens genoot ze van de aandacht, en met grote stappen liep ze naar voren naar de high rock. Nog een klein beetje twijfelachtig keek ze Innerstar en Acefray aan, niet goed wetend wat er nu van haar verwacht werd. Zelf had ze nog wat gemengde gevoelens. Ze keek er aan de ene kant wel naar uit om meer tijd met Ace door te brengen in plaats van met haar huidige mentor, maar aan de andere kant vroeg ze zich af hoe ze het ooit ging overleven in de medicine cat den.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 6xvodx
Thanks Dani!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpaw~
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
Nathaleesi
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{ Already 6 moons, ain't I old? }}
Gender:
Rank:
Nightpaw~
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 21:24

Zo nerveus als ze was bleef ze bij haar siblings toen de clanmeeting begon. Ze zou apprentice worden, getraind worden, maar ze wist niet of ze het durfde. Nightkit bleef vooral dicht bij Reedkit terwijl ze alles aanhoorde. Innerstar begon over het gevecht en de Burnt Sycamore, daarbij vertelde ze over de ziekte en liet ze duidelijk merken dat Shadowclan de moed niet zou verliezen. Nightkit werd lichtelijk misselijk van deze woorden. Na nog wat woorden begon Innerstar met de ceremonie. Verschillende kittens werden apprentices en kregen hun mentoren. "Bitterkit en Nightkit, jullie twee zijn allebei zes moons geworden en staan nu bekend met jullie nieuwe namen als Bitterpaw en Nightpaw, Gambleshroud zal jullie gaan trainen, ook in jou geval vertrouw ik er op dat je dit aankan, Gambleshroud. Leer ze wat jij hebt geleerd en ervaren," sprak Innerstar. Ze werd samen gekoppeld aan haar andere zus, Bitterk-paw. Nightpaw glimlachte. Ze hoefde niet alleen te gaan trainen. Ze had nog altijd iemand bij zich waarbij ze zich veilig voelde. Een glimlachje kwam op haar lippen te staan. Niet alleen zij werd samen met iemand aan een mentor gekoppeld, haar zus Reedkit, nu Reedpaw ook. Zij werd samen getraind met Crescentpaw door Innerstar. Wauw, wat een eer. Maar Nightpaw zou dit niet gedurfd hebben. "Wauw, Reed, je wordt getraind door de leader," murmelde Nightpaw. De ceremonie ging verder en apprentices werden warriors. Vervolgens kregen apprentices nieuwe mentoren en werd er nog verteld over hoe de trainingen vanaf hedendaags aangepakt zouden worden. Harder. Dat was duidelijk. Nerveus slikte Nightpaw terwijl ze opstond om te gaan zoeken naar Gambleshroud, haar mentor en haar zus, Bitterpaw. Dat klonk gek. "Gefeliciteerd met jullie nieuwe rang in de Clan." sprak haar mentor en het klonk gemeend. "Het lijkt me slim om morgen ochtend te beginnen met de training, maar ga eerst nog maar even langs Acefray om je te laten checken op eventuele symptomen van Green of Whitcough." Gelukkig, deze mentor was lief, geen monster. Maar het kon veranderen wanneer de trainingen waren begonnen. "Oké, Gambleshroud." Vervolgens wendde ze zich tot Bitterpaw. "Bitterpaw, zullen we maar snel nesten reserveren voor de anderen ons voor zijn?" Vroeg ze. Sinds de dood van hun vader was ze niet heel vrolijk geweest, maar het was nu al weer een aantal moons geleden, dus ze was er wat overheen gekomen. Wat mede had geholpen was dat ze teleurgesteld en boos was op Thrushdive, want hij was niet sterk genoeg geweest. Daarbij had ze het ook niet echt meer op katers en vond ze ze lang niet meer zo stoer als dat ze gevonden had.

TAG: Reedpaw, Bitterpaw & Gambleshroud


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) QKVW2nK
{Innerstar - Roughflower - Smokegaze - Raptorpaw - Nightpaw - Whifflekit}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 22:20

Hectisch, dat was het woord wat de laatste paar weken het beste beschreef. Er was zoveel gebeurd, zowel in haar familie als in haar Clan. Haar vader was naar Starclan gegaan, ze hadden van de dassen gewonnen - ook niet zonder verliezen -, greencough was het kamp binnen gekomen, Shrewstar was overleden, Innerstar was nu Clanleider en Bitter zelf zou vandaag Apprentice worden. Spannend was het zeker, dat ze in deze onzekere tijden toch benoemd zou worden tot Apprentice. Dat ze buiten de veilige muren van het kamp moest gaan jagen en vechten. Alles zou gaan veranderen, haar hele wereldbeeld zou waarschijnlijk op zijn kop staan en ze zou liegen als ze zei dat het haar niet bang maakte. Toch deed ze zich niet zo voor: ze hield haar hoofd hoog en haar houding was recht. Ze moest dapper zijn, voor haar siblings. Vooral voor Nightkit, ze had zichzelf gezworen om haar jongere zusje te beschermen, en zou dat met hart en ziel doen. Haar hoofd werd opgeheven en haar bruine ogen richtten zich op de donkere gedaante die daar verscheen. De poes zelf had ze zo vaak zien rondlopen, maar toch was er iets anders aan haar nu. Leidster van een gebroken Clan, maar ze zouden er wel weer bovenop komen. Bitter trok verbaasd met haar oortjes toen Innerstar niet meteen begon met het vertellen van de nieuwe rangen. Eerst volgde een toespraak, één die er ook wel diep inhakte. Onbewust knikte de grijze poes bij het horen van de woorden van Innerstar. Toen kwamen de nieuwe rangen, en haar oren spitsten zich zodra ze haar eigen naam hoorde. Zij en Nightpaw, ze zouden getraind worden door Gambleshroud. Bitterpaw glimlachte en keek even naar Nightpaw. Ze zou nu op haar zusje kunnen passen, gelukkig. Al snel kwam hun mentor ook al in zicht, die hen feliciteerde met hun nieuwe rang. Bitter knikte ietwat afwezig, morgenochtend trainen, ze zou er zijn. Ze knikte op het voorstel van haar zusje. "Zullen we naast elkaar gaan liggen?" zei de grijze poes met een glimlachje op haar gezicht, terwijl ze alvast enkele passen zette naar de Apprentice's Den.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpaw~
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
Nathaleesi
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{ Already 6 moons, ain't I old? }}
Gender:
Rank:
Nightpaw~
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 23:36

De woorden van Innerstar spookte nog wat door haar kop heen. Hardere trainingen. Ging ze dit wel aan kunnen? Ze was echter opgelucht dat ze samen met Bitterpaw trainde, want zij kon het wel en zij kon haar helpen. Bitterpaw zou er tenslotte altijd voor haar zijn, net als dat zij er altijd voor haar zou zijn. Nightpaw glimlachte warm bij het idee. "Zullen we naast elkaar gaan liggen?" Vroeg Bitterpaw aan haar. Nightpaw glimlachte nog wat breder. Ze was wel blij dat ze apprentice was geworden, echter teleurgesteld dat ook hierbij haar vader niet aanwezig was. Ze dacht aan de grote stoere kater waarvan ze gedroomd had. Ze besefte nu echter dat het niet meer was dan fantasie. Sindsdien had ze niet meer geloofd in haar fantasie, al droomde ze nog wel graag. "Ja, dat doen we, beloofd!" Snorde ze, terwijl ze haar zus een kopje gaf. "Ik ben blij dat we samen getraind worden," vervolgde ze met een glimlach. "Maar ik vind het wel eng wat Innerg-star heeft gezegd over... nog hardere... strengere trainingen. Is dat wel goed?" Fluisterde ze vervolgens.
Echter was Acefray er nog bij gekomen en vulde Innerstar aan over de kruiden waar op gelet moest worden. Verder begon Acefray te spreken over de nieuwe medicine cat apprentice. Zijn begin daarvan, dat hij niet voor eeuwig rond zou lopen vond ze raar, omdat de kater lang nog niet zo oud was. Hij benoemde Canarypaw echter tot zijn apprentice en wachtte nu op goedkeuring van Innerstar...


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) QKVW2nK
{Innerstar - Roughflower - Smokegaze - Raptorpaw - Nightpaw - Whifflekit}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 11:29


s w i f t c l a w
For it is when calm clouds gather that thunder is made
Het was weer zover: Een nieuwe Ceremonie. Dat betekende maar één ding, dat er weer van die 'volgroeide' kittens zich in dezelfde den als haar gingen nestelen. Oh wee als die kleine ratten haar nest afpakten! Swiftpaw schudde zich uit en trippelde op een rustig tempo naar voren, zich bij de rest van de menigte voegende. Haar ijsblauwe ogen vingen het gitzwarte gestalte van haar moeder, welke nu trouwens Innerstar heette. Een rilling rolde over haar ruggengraat. Alhoewel ze niet altijd even vriendelijk was tegen de poes gaf ze wel toe dat het gaaf was dat háár moeder Clanleader was. Een grijns verscheen op haar gelaat en met gespitste oortjes luisterde ze naar diens woorden. Ongemakkelijk schuifelde ze heen en weer toen er ook werd gezegd dat alles nu een pak strenger aangepakt zou worden. Met moeite hield ze haar kaken op elkaar geklemd, wetende dat dit niet het beste moment was om commentaar te geven. En daarbij, wat zou ze moeten zeggen? Niets, inderdaad. Ze wou ergens, héél stiekem, haar moeder gewoon dwarsbonen. Want ze was niet voor niets dé perfecte dochter. Opnieuw greens ze maar ook opnieuw schudde ze haar kopje zodat deze grimas weer verdween. Vervolgens gleed haar aandacht naar Acefray, de veel te pluizige kater die blijkbaar op het punt stond om ook een mededeling te maken. Diens woorden rolden haar gehoorstelsel binnen en bijna meteen verschoof haar ijsblauwe blik van de medicine cat, naar diens nieuwe apprentice. "Gefeliciteerd Canarypaw!" riep ze uit, haar lichte blauwe ogen toch een kleine emotie van vriendelijkheid vertonende. Nah, zijzelf wou die rang niet. Nee, later zou ze in de pootstappen van haar moeder treden. En daar was Swiftpaw meer dan alleen zeker van!


The things we can't obtain are the most beautiful ones
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 14:24

We are not lost (Ceremonie 18-01-16) ShadowClan_icon_by_starsightsw2007

Innerstar luisterde naar het geluid van de mentoren en apprentices wie elkaar opzochten, terwijl Innerstar opzoek ging naar Reedpaw en Crescentpaw, haar nieuwe apprentices wie ze zal gaan trainen aan het begin van haar leiderschap. Echter kreeg ze daar niet lang de kans voor, ze kreeg niet eens de kans om van de Highrock af te springen. Acefray vulde haar aan over de kruiden, wat ze goed vond van hun medicine cat. Eindelijk begon de kater zich eens te gedragen als een medicine cat. Het volgende had ze op gehoopt, toen Acefray begon over de nieuwe medicine cat apprentice. "...Uw volgende Medicine cat zal Canarypaw zijn." Innerstar stapte terug naar voren terwijl ze haar blik liet rusten op de nog jonge apprentice, Canarypaw. Acefray zou het weten als zij geschikt was, ze had er dan ook geen verdere commentaar op. "Canarypaw, accepteer jij je nieuwe rang tot het worden van een medicine cat?" Vroeg Innerstar terwijl ze neer keek op Canarypaw, wie natuurlijk verbaasd was. Ze glimlachte en wachtte haar reactie af, dan zal ze haar eigen apprentices opzoeken.


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 


Laatst aangepast door Innerghost op wo 20 jan 2016 - 15:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterdive
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) DPKsfdL
{ Loïs
281
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterdive
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 15:30


otterdive


Gespannen keek de mooie kattin naar hun nieuwe leader. De sfeer in het kamp was gestrest, verslagen en verdrietig. Maar de nieuwe ceremonie bracht hoop met zich mee; nieuwe apprentices die klaar waren om getraind te worden, en nieuwe warriors die hun clan met heel hun leven verdedigen zouden. Zijzelf was één van de laatste. Otterpaw had haar final assessment gedaan en was hier met vlag en wimpel voor geslaagd; ze zou deze ceremonie warrior gemaakt worden. Ondanks dat ze er heel veel zin in had, was ze ook heel gespannen. Ze keek is naar Hazelpaw, die zoals zij ook warrior benoemd werd deze ceremonie. Toen Innerstar begon met praten, richtte ze haar oortjes zenuwachtig op naar de zwarte poes. Als eerst kwamen de kittens die apprentice werden. Dit waren er heel wat, en een glimlach kwam op haar gezicht bij de jonge katten die zo ontzettend blij waren met hun nieuwe rang. Zijzelf was iets later apprentice geworden dan eigenlijk de bedoeling was, maar zij was net zo blij geweest als de katten die daar stonden. Toen was het de beurt van de apprentices die warriors werden, en Otter hield haar adem in. Als derde werd haar naam genoemd en meteen veerde ze overeind, waarbij ze naar haar leider toe trippelde. "Ik, leider van Shadowclan, vraag Starclan om neer te kijken op deze apprentices. Deze apprentices hebben hard getraind om uw nobele warrior code te begrijpen en te volgen, daarom zullen ze vanaf deze dag benoemd worden tot warriors van Shadowclan," Otterpaw knikte. Innerpaw was eerst, deze werd Innersoul genoemd. Een mooie naam. Een beetje jaloers keek ze naar haar medeclan-kat. Veel mooie warriornamen kon je niet hebben met Otterpaw... Toen was Lockedpaw aan de beurt, die Lockedrose genoemd werd. Ook al zo mooi. Zenuwachtig zuchtte ze. Toen ze haar naam hoorde keek ze hoopvol naar Innerstar. "Otterpaw, jij zult nu Otterdive heten." een grijns verspreidde over het gelaat van de poes. Otterdive, dat was een mooie naam. Trots stak ze haar borst vooruit. Ze wist wel waarom Innerstar voor de suffix dive gekozen had; ze was goed in jagen en kon je met gemak besluipen. Ook haar broertje werd genoemd en hem werd de naam Hazelnut gegeven. Ze grinnikte zachtjes en keek met pretlichtjes in haar ogen naar haar broer. Nut, omdat hij zo'n eikel was af en toe? Ze grijnsde. De rest van de ceremonie verliep al snel en toen deze afgerond was, ging ze op zoek naar haar broer. Otter had er geen idee van dat hij nog op dezelfde plek zat als daarnet, want overal werden felicitaties uitgedeeld en zochten katten elkaar op. Ze werd her en der gefeliciteerd door een aantal katten en ze glimlachte vriendelijk. Toen Acefray echter de rots op sprong, vestigde ze haar aandacht weer op hem. Hij deelde mee dat ze op zoek moesten gaan naar bepaalde planten, en Otter knikte. Ze zou haar ogen open houden. Toen kwam er nog een mededeling; de nieuwe Medicine Cat apprentice was gekozen. Het was Canarypaw geworden, en met haar gele ogen ging ze op zoek naar de zwart-witte apprentice. Ze zag haar niet, maar nam zich voor dat als ze de ander zag dat ze die dan feliciteren zou. Toen ook Ace klaar was met zijn mededeling ging ze op zoek naar haar broer. Na een tijdje zoeken vond ze hem en ze glimlachte, waarbij ze hem een kopje gaf en zachtjes spinde. "Het is ons gelukt, Hazelnut," miauwde ze op vriendelijke toon en met een halve grijns op haar gezicht ging ze naast hem zitten.
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Ottero10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Canarypaw
Member
We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Tumblr_o7cr3fCBfv1uvcgjlo3_250
Endria
248
Actief
We will be everything that we'd ever need
Don't tell me, tell me what I feel
I'm real and I don't feel like boys

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Canarypaw
BerichtOnderwerp: Re: We are not lost (Ceremonie 18-01-16)   We are not lost (Ceremonie 18-01-16) Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 17:17


Canarypaw voelde zich nogal zenuwachtig, en dat was iets dat niet vaak voorkwam. Op het moment raasden er wel meer zeldzame emoties door zoals twijfel of dit wel echt was wat ze wou of de angst dat ze niet aan Acefray's verwachtingen kon voldoen. Het was vreemd voor een poes die eraan gewend was om te doen zonder na te denken. Misschien was die tijd ook wel voorbij, en moet ze nu denken aan de consequenties van haar acties. Voordat Innerstar begon te praten keek ze Ace nog even aan. Was hij echt zeker van zijn zaak? "Gefeliciteerd Canarypaw!" Riep iemand al, en dat gaf haar weer een beetje moed. "Canarypaw, accepteer jij je nieuwe rang tot het worden van een medicine cat?" Vroeg de leader toch wel met een glimlach. Was ze het eens met Acefray's keuze? Desondanks alle vragen twijfelde Canarypaw toch niet over haar antwoord. Als Acefray besloot om haar dag en nacht in de mdecine cat den op te sluiten kapte ze er wel mee. "Ja." Zei ze vastbesloten, en Ze keek haar nieuwe mentor niet zonder enige trots aan. Nu was het officieel. De zwart witte apprentice ademde toch wel opgelucht uit, en trippelde toch wel snel op Acefray af. Ze pluizige kater torende boven haar uit, maar ze glimlacht enaam hem. "Bedankt." Bracht ze uit. "Denk ik." Moest je een kat bedanken als die je als leerling koos?


We are not lost (Ceremonie 18-01-16) 6xvodx
Thanks Dani!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We are not lost (Ceremonie 18-01-16)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: