Cloudy with sunshine {'Sunpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cloudy with sunshine {'Sunpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Cloudy with sunshine {'Sunpaw} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Cloudy with sunshine {'Sunpaw}   Cloudy with sunshine {'Sunpaw} Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 13:10

Twee geelgroene ogen keken door een laag heideplantje. Een mager muisje scharrelde door het gras. In een flits landde een bronsgekleurde gestalte op het beestje en beet het de keel door. Tevreden legde de kattin het muisje op een klein stapeltje prooi dat ze verzameld had. Ze schepte er wat zand overheen en sprong soepel weer in een bosje heide, geduldig wachtend op een arme muis of nog beter, een konijn.


Cloudy with sunshine {'Sunpaw} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Sunpaw
Member
Cloudy with sunshine {'Sunpaw} DPKsfdL
Nickname: Lili[et]
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :. 9 Moons .:
Gender:
Rank:
'Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: Cloudy with sunshine {'Sunpaw}   Cloudy with sunshine {'Sunpaw} Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 14:04

Een zwakke zonlicht streepje scheen precies door de opening van haar slaapplek, het was koud buiten maar de zachtte zon gunde haar toch een kleine warmte. Lichtjes hief ze haar kopje omhoog en opende moeizaam haar ogen, vanauit haar nest kon ze net naar buiten gluren. Het was een mooie dag, de sneeuw  was eindelijk gesmolten wat meteen een belletje bij haar liet rinkelende. Prooi zou nu uit hun schuilplaatjes kruipen om weer een voorraad in te slaan. Meteen kroop Sunpaw uit haar nest, streek haar mooie vacht netjes glad en stapte vliegensvlug de den uit. Vandaag zou ze eens een hoop verse prooi inslaan! Met een waterige glimlach op haar snoetje trippelde ze het kamp uit. Het lange droge gras streek langs haar flank, en kietelde onder haar zachte poten. Een frisse geur hing vandaag in de lucht en de zon scheen hoog boven in de open hemel. Wat was het toch een perfecte dag vandaag! Al voor ze het wist kwam een nieuwe geur haar neus in geblazen m; konijn! Haar zacht roze tong gleed langs haar mondhoeken bij het zien van de nog best mollige konijntje in Leaf-bare. Snel dook ze in de jachthouding, haar licht rode vachtkleur paste precies bij de het lamge gras van haar omgeveing en de schaduwstrepen paste precies weer op haar donkere rode streepjes. Zachtjes sloop ze naar voren, haar mintgroene ogen strak op het wiebelde staartje gericht. Nog een klein stapje.. Met een snelle beweging sprong Sunpaw boven op het konijn en beet snel zijn nekje door. Haar glimlach werd breder bij het zien van haar eerste konijn die ze ooit had gevangen. Haar staart zwiepte blij in de lucht toen ze de verse prooi stevig opraapte en weer richting het kamp trippelde. Alleen de geur van kat drong nu haar neus binnen, zo te ruiken was het Bronzemask. Sunpaw trippelde richting de warrior en knikte vriendelijk. "Goedemiddag mevrouw! Hoe is de jacht vandaag bij u?"

OCC; Kunnen spelfoutjes inzitten! Let daar niet op aub c:Some days you just to create
Cloudy with sunshine {'Sunpaw} 34zfzab
Your own sunshine
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Cloudy with sunshine {'Sunpaw} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Cloudy with sunshine {'Sunpaw}   Cloudy with sunshine {'Sunpaw} Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 11:20

''Goedemiddag mevrouw! Hoe is de jacht vandaag bij u?'' Bronzemask schrok op en draaide zich verrukt om. Gelukkig was het geen vijand, sterker nog, het was een clangenoot. Ze zuchtte opgelucht. ''Sorry als ik je liet schrikken, Sunpaw.'' Miauwde ze vriendelijk. ''De jacht is redelijk, voor Leafbare.'' Beantwoordde de calico tabby haar vraag. ''Hoe ist met jou dan?'' Besloot ze te vragen. Ze wist even niks anders te verzinnen.

OOC: Ik was dit helemaal vergeten, sorry ^^'


Cloudy with sunshine {'Sunpaw} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cloudy with sunshine {'Sunpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: