Nightmare 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nightmare

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
'Sunpaw
Member
Nightmare DPKsfdL
Nickname: Lili[et]
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :. 9 Moons .:
Gender:
Rank: Apprentice
'Sunpaw
BerichtOnderwerp: Nightmare   Nightmare Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 16:21

Met een schrok opende de kattin haar mintgroene ogen, haar ademhaling was sneller dan normaal en ze merkte dat ze behoorlijk had lopen woelen in haar slaap door de losgetrokken mos die aan haar bezwete vacht kleefde. Haar droom.. H-het was zo echt. Nog steeds met een snelle ademhaling krabbelde Sunpaw haar nest uit zigzagde geluidloos door de den heen naar buiten. Het was nog aardedonker buiten, je kon gewoon geen hand voor je ogen zien. Toch stapte ze naar buiten en haalde diep adem, de avondlucht kalmeerde haar weer een beetje en na een tijdje waren haar ogen al weer gewend aan de donker. Met een diepe zucht keek ze naar haar slaapplek, no way dat ze vandaag nog kon slapen. Dus draaide de kattin zich om en trippelde het kamp uit. Normaal gesprokken stond er al een wareior de wacht te houden maar het was verschijnlijk TE koud geweest vannacht om levenloos op wacht te staan. Haar licht rode vacht stond overeind tegen de scherpe wind die door het landschap woei, zonder echt over na te denken waar ze heen liep ploeterde ze veder door het sneeuw dieper het terratorium in tot ze bij de heuvel kwam die naar de Outlook Rock bracht. Met een hangde kop trippelde ze omhoog en sprong soepel op de uitstekende rots, haar nagels knarste over de koude steen heen en maakte een geluid net als je op een krijtbord schreef. Daar bleef de kattin leveloos zitten, haar mintgroene blik strak op de sterrenhemel gericht. Hopend dat haar nachtmerrie haar nooit meer zal volgen..


Raptorpaw first

OCC; Telefoon bericht, kunnen spelfouten in zitten.Some days you just to create
Nightmare 34zfzab
Your own sunshine
.:
 


Laatst aangepast door 'Sunpaw op zo 24 jan 2016 - 19:53; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
Nightmare Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare   Nightmare Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 18:32

Hij meed de apprentice den zo veel als hij kon. Tijdens het tijdstip dat de apprentices moesten gaan slapen ging hij daar naar binnen. Dan wachtte hij en vervolgens verliet hij de den. Hij kon het niet verdragen om Tigerpaw en Mousepaw zo samen te zien. Het maakte hem misselijk en bracht een woede aanval in hem naar boven, dus ging hij weg. Dit was puur om Mousepaw, verder niet.
Zijn dikke winter vacht hield zijn lichaam warm, waardoor hij het ook wel redde, 's nachts buiten in de kou. Hij had nog geen kou gevat en zorgde voor zijn eigen warme plek om te slapen. Verder pakte hij overdag zijn momenten om te rusten en was hij 's avonds actiever. Nu hield hij een konijnen jong in zijn bek, net gevangen, gezien hij ook nog nauwelijks van de prooistapel at en gewoon zijn eigen prooi ving. Dit deed hij allemaal achter de rug van de clan om. Hij begon zijn eigen leven te leiden en bereidde zich voor op zijn komende vraag. Vooral zijn generatie, waaronder Tigerpaw. Zijn ex maat had hem teveel afgenomen, al had Raptorpaw nog steeds super veel, maar niet wat hij het liefste had gewild. Met zijn gevangen prooi liep hij terug naar de outlookrock. Echter stond er iemand boven op, een leeftijdsgenoot, Sunpaw, herkende hij. Hij vernauwde zijn duistere ogen en bleef staan waar hij stond. Had hij zin in gezelschap?


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Nightmare LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Sunpaw
Member
Nightmare DPKsfdL
Nickname: Lili[et]
86
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :. 9 Moons .:
Gender:
Rank: Apprentice
'Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare   Nightmare Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 18:48

De silverpels leek met het minuut voller te raken met sterren, zo veel dat het sneeuw onder haar glinsterde en de volle maan haar lichte rode vacht nog meer liet opvallen. Normaal gesproken hield ze niet van opvallen en gelukkig had ze een goeie vacht om in het lange gras te verschuilen, maar het leek alsof starclan haar wou irriteren en lieten haar vannacht goed opvallen. Pootstappen klonken duidelijk in haar oren, ten eerste was het compleet stil dus leken de pootstappen wel een naderende kudde paarden, ten tweede had ze gewoon goeie oren. Sunpaw liet haar mintgroene blik op de hemel plakken, maar snoof de frisse lucht op die door het lamdschap woei en ook vertelde wie er was gekomen. "Raptor" Mauwde de kattin dus ook kalm, en zwiepte met het puntje van haar staart. Hij rook naar konijn, verse konijn. Had hij in de nacht een konijn gevangen? Ze kon het niet meer laten en richtte haar blik nu naar de kater, en ja hoor. Een jong konijn bungelde uit zijn bek. "Knap hoor" Vervolde ze en knikte naar het dode diertje.Some days you just to create
Nightmare 34zfzab
Your own sunshine
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nightmare
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: