Oh hey there 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh hey there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jewel.
Member
Oh hey there DPKsfdL
Eline
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Jewel.
BerichtOnderwerp: Oh hey there   Oh hey there Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 21:00

Een beetje verveel liep Jewel door het rogue territoria. Sinds een moon had ze haar ouders verlaten. Het had natuurlijk een hoop gedoe opgeleverd, maar ze was van plan haar broer te volgen. Hij was al veel eerder weg gegaan. Naar de Elite. Ze gaf het niet graag toe, maar ze was stikjaloers. Wanneer ze de kans zou krijgen zou ze hem gelijk grijpen. Tot die tijd moest ze maar alleen overleven. Sol en Autumn zouden binnenkort ook wel weg gaan. Ze waren al veel te oud. Een happy family waren ze geweest. Keurig, lief, en goede leerlingen. Helaas voor hun ouders hadden zij en Bat hun masker afgedaan, en lieten nu zichzelf zien. Eindelijk, na al die tijd, was ze vrij. Eerst zwierf ze alleen rond haar ouders territoria, maar ze ging steeds verder. Ze was inmiddels al in clanterritoria geweest, hoewel ze er ook gelijk vanaf gejaagd was. Maar wat langs de grenzen zwerven kon geen kwaad toch? Jewel had al een lange tijd geen katten meer gezien. Het werd tijd om wat socialer te zijn. Of in ieder geval wat meer met anderen om te gaan. Want sociaal was ze zeker niet.

-Sweetheart first


Oh hey there 2n00q6b

Had geen tijd om setje te maken, daarom gewoon foto's.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Oh hey there Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1409
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Oh hey there   Oh hey there Icon_minitimeza 30 jan 2016 - 13:15

Voor het eerst in tijden kon je een norse afdrukking op haar gezicht lezen, haar ogen stonden vurige op haar voortlopende poten gericht. Sneeuw had een dikke pak neergelegd en de wolken zouden weer openbarsten en een overvloed witte spul naar beneden dumpen. Niet dat het haar vandaag iets kon schelen, jagen liet ze maar door iemand anders doen. Ze had haar vader wel gehoord, jagen word gedaan door slappelingen, waarom? Nou dat had hij haar piekfijn uitgelegd, sinds die nacht had ze niet meer gejaagd. Ze was bezig met haar plannen op pijl te houden, jah. Ze moest dit doen, haar vader dwong het haar zowat. Ze kon zijn woorden nog daar haar kop heen horen spoken, Ik heb jij en Timber niks voor niks getraint, luister goed naar me woorden Sweet en dan zou alles goed komen De poes herhaalde nog een paar keer zijn woorden, en knikte vervolgens. Hij had gelijk, die katten waren inderdaad een stel hazenlikkers die niks anders konden dan buigen voor de poten van Everstar. Everstar.. Waarom had ze haar niet gekozen als Deputy? Woede overspoelde haar toen ze weer aan de ceremonie dacht dat die Frostfaith als de nieuwe Deputy werd gekozen. Had die Everstar geen ogen? De enige die de rank verdiende was zij! Haar nagels schoten uit haar hulzen toen de wind een geur mee bracht. "Rogue" Siste ze tegen haar zelf, en keek rond. Geweldig ze was de grens perongeluk overgestoken, haar ogen keken strak naar een witte lijf die tevoorschijn kwam. Haar nagels boorde zich diep in de bevroren grond en een zachte gegrom rees uit haar keel. Great, a new piece of prey Klonk haar vader's stem, yeah this is going to be fun.Oh hey there Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh hey there
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: