It's a time of drama, they say [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's a time of drama, they say [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dovepath
Member
It's a time of drama, they say [OPEN] DPKsfdL
Bunny~
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Dovepath
BerichtOnderwerp: It's a time of drama, they say [OPEN]   It's a time of drama, they say [OPEN] Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 17:00

Zoals elke ochtend stond de poes zeer vroeg op. De zon was nog niet opgegaan, maar de witte sneeuw die op de grond lag gaf alles toch een ietwat lichte indruk. In het camp was de sneeuw niet meer zacht en fluffig, maar aangedrukt door talloze kattenpoten - sommige groot, anderen klein. Het had ook geregend, en met de vrieskou van deze nacht was er een spekgladde ijslaag in het camp. Gelukkig waren de meestgebruikte routes - naar de prooistapel vanuit elke den en naar de uitgang- ontdooit door het vele gebruik. Dovepath liep naar de prooistapel en koos een klein muisje uit, dat haar gevuld zou houden tot op z'n minst vanavond, zodat ze kon jagen voor de katten van de clan. Sinds de dood van haar beide ouders - weliswaar niet tegelijk, maar wel heel dicht bij elkaar - had ze niet vel meer gedaan dan gejaagd. Ze was zo goed als emotieloos geworden, had geen tranen gelaten toen de vorige deputy gestorven was en er een nieuwe kwam. Ze was dan ook niet meegegaan naar het gevecht om wraak te nemen, ze was nooit zo goed geweest in het vechten. In plaats daarvan had de grijze poes gaan jagen, zoals ze elke dag opnieuw deed. Elke dag hetzelfde. Met haar prooi ging ze voor de warriorsden zitten, waar ze begon te eten.


OPEN


It's a time of drama, they say [OPEN] SpDokJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
It's a time of drama, they say [OPEN] DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: It's a time of drama, they say [OPEN]   It's a time of drama, they say [OPEN] Icon_minitimeza 30 jan 2016 - 21:14

Mousepaw gaapte lichtjes toen ze haar oogjes opendeed. Ze keek richting de in- en uitgang van de apprentice den en zag dat het nog redelijk donker was. Haar blik gleed automatisch naar Tigerpaw die naast haar in het nest lag en spinnend gaf ze hem een kopje, waarna ze zich uitrekte en richting de uitgang trippelde. Er waren sommige katten wakker, waar Mouse dan vriendelijk naar glimlachte. Toen ze buitenkwam, zette ze rillend haar korte vacht op. Het was koud en nat, maar er was gelukkig een ontvroren pad dat naar de prooistapel liep. Ze trippelde ernaar toe, en pakte een muis van de kleine hoop af. Ze keek om zich heen, op zoek naar gezelschap. Mousepaw zag een grijze kattin, een warrior van ongeveer haar moeders leeftijd. Een vriendelijke glimlach kwam op haar gezicht waarbij ze de poes, die ze kende als Dovepath, begroette door naar haar te miauwen vanaf het pad waar zij stond. Ze trok haar pootjes op toen ze even twijfelend naar de gladde vriessneeuw die hen scheidde. Hierna haalde ze haar schouders op en trippelde toen voorzichtig naar haar toe. Dit ging goed en toen ze bij de poes aankwam, liet ze toch wel opgelucht haar prooi vallen. "Hallo Dovepath," begroette ze de warrior en glimlachte.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's a time of drama, they say [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: