Innocence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Innocence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
hannah ♥
46
Actief
couldnt care any less

CAT'S PROFILE
Age: ϟ16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blizzardwing
BerichtOnderwerp: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 18:59


Zijn zwarte pels glansde onder het maanlicht dat hoog boven de hemel scheen. De wolken waren bijna helemaal verdwenen na een flinke sneeuwbui. Zijn stappen vertraagden bij het binnenkruipen van de ingang van het kamp. De hele Clan was vast aan het slapen, en hij wou ze natuurlijk niet wakker maken. Niet dat het hem veel boeide over de Clan zelf, maar hij wou niet dat de hele Clan op zijn broek ging hangen omdat hij één kitten wakker gemaakt had. Zijn blauwe ogen doorzochten het uitzicht of er tenminste iemand was. Hij mocht misschien geen echte prater zijn, toch verveelde hij zich. En slaap had hij toch niet.

&SwiftpawSHE KEEPS SAYING I'M CRAZY
Innocence KcFqKvW
BUT I CAN'T SAY SHE'S WRONG

Innocence HNKRdhk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Swiftclaw
StarClan
Innocence PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 21:03


s w i f t c l a w
For it is when calm clouds gather that thunder is made
Haar felle blauwe ogen gleden over het kamp heen en met een simpele zucht baande ze zich uit de leerlingen den. Er was niets te doen, wat ook merendeels kwam omdat de meesten aan het slapen waren. Swiftpaw kon om de een of de andere reden geen oog dichtdoen, té zenuwachtig vanwege alle gebeurtenissen die zich afgelopen manen hadden afgespeeld. Haar ijsblauwe ogen staarden wat voor zich uit terwijl ze verder liep, per ongeluk ergens tegenaan botsende. Algauw schudde de poes haar kopje en keek ze om zich heen, niet goed wetende wat er nu precies gebeurd was. Pas toen merkte ze de felle blauwe ogen van een kater op. "Oh, sorry. Ik had je niet gezien." merkte ze op terwijl ze hem een tikkeltje schuldbewust aankeek.


The things we can't obtain are the most beautiful ones
Innocence AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
hannah ♥
46
Actief
couldnt care any less

CAT'S PROFILE
Age: ϟ16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blizzardwing
BerichtOnderwerp: Re: Innocence   Innocence Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 23:04


Een schok golfde door zijn hele lichaam bij het voelen van een wat kleinere gestalte dat volop tegen hem aan kwam. "Zeg, kijk uit je doppen." siste hij, meteen zijn tanden ontblotend. "Oh, sorry. Ik had je niet gezien." Hij draaide met zijn ogen, typisch het excuus. "Wordt dan maar een Medicine Cat als je zo blind bent." Echt, de jeugd van tegenwoordig. Meteen liep hij verder, moest die Apprentice niet slapen ofzo? Innerstar zelf zei dat trainingen strenger aangepakt werden en met zo'n dagschema kwam die rode poes niet ver. Wie hield hij voor de gek? Hijzelf kende de meeste namen van zijn Clangenoten amper. Dat kwam omdat de zwarte kater meestal buiten was, anderen treiteren en voor zichzelf zorgen. Daar was rust. Hier vond je niks anders dan onhandige kittens en nutteloze apprentices.SHE KEEPS SAYING I'M CRAZY
Innocence KcFqKvW
BUT I CAN'T SAY SHE'S WRONG

Innocence HNKRdhk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Innocence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: