Let's make this clear {Border Patrol 3} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's make this clear {Border Patrol 3}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Timelapse
Member
Let's make this clear {Border Patrol 3} DPKsfdL
hannah
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠36 moons
Gender:
Rank: Warrior
Timelapse
BerichtOnderwerp: Let's make this clear {Border Patrol 3}   Let's make this clear {Border Patrol 3} Icon_minitimeza 6 feb 2016 - 16:12


{Nog in kamp}

Het was een tamelijk koude dag voor de kater. Wat hem niet zo erg verrasde aangezien hij niet zo'n dikke vacht had en het midden Leafbare was. Zijn blauwe ogen doorzochten het kamp. Het besef kwam pas nu als een om in zijn hoofd poppen dat hij de leiding van een Border patrouille nam. Alle verantwoordelijkheid lag als een last op zijn schouder. Het was dus zijn eerste keer als leider van een patrouille omdat hij meestal nooit de kans kreeg leider te zijn. Zijn staart zwiepte eventjes heen en weer voordat de rode tabby opstond en zelfverzekerd naar de ingang van het kamp toeliep om vervolgens daar rustig te wachten naar de leden die met hem mee de grens tussen hun en het Rogue gebied zouden gaan bekijken en markeren. Het moest haast wel. Het werd gewoon een soort routine voor de Clan. Timelapse hoopte dat de katten niet al te laat kwamen. Hij wou dit karwei snel afmaken.

~ Crowcall, Brindleleaf & Mousepaw first
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Let's make this clear {Border Patrol 3} DPKsfdL
☄ Loïs
930
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Let's make this clear {Border Patrol 3}   Let's make this clear {Border Patrol 3} Icon_minitimeza 6 feb 2016 - 17:22

Mouse werd met een opgewonden gevoel wakker. Ze zou vandaag voor het eerst in haar leven mee mogen op patrouille! Drie warriors zouden haar begeleiden, één daarvan haar moeder. Dat was misschien een klein beetje een tegenvaller - niet dat haar moeder mee ging, maar dat er geen andere apprentices waren - maar ze liet haar goeie humeur er niet door verpesten. Het was niet meer zo heel vroeg, maar zeker niet warm. Sterker nog, het was koud en het waaide hard. Mouse fronste lichtjes, met haar korte vacht kon ze niet tegen al te erge kou en haar slechte afweersysteem hielp ook niet mee. Ze stapte op de rode kater Timelapse af, die vandaag haar patrouilleleider zou zijn. "Hallo Timelapse!" miauwde ze enthousiast en grijnsde breed naar de kater. "Waar gingen we ook alweer heen?" vroeg ze toen en keek hem nieuwsgierig aan.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Let's make this clear {Border Patrol 3} Ngzy20
Floriske
2220
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Let's make this clear {Border Patrol 3}   Let's make this clear {Border Patrol 3} Icon_minitimezo 7 feb 2016 - 15:32

Crowcall gaf haar vacht nog een paar laatste likken en stond toen op. Met een zucht liep ze naar de kampingang, waar Timelapse en Mousepaw al stonden te wachten. Ze was vandaag weer eens ingedeeld bij een grenspatrouille, haar minst favoriete bezigheid. Het enige goede was dat het de grens met niemandsland was die ze langs zouden gaan. In ruzies met de patrouilles van andere clans had ze namelijk absoluut geen zin. Misschien zouden ze een rogue weg moeten jagen, maar die waren meestal in hun eentje, dus dan zou ze waarschijnlijk niet eens hoeven vechten. Ze begroette Timelapse, die de patrouille zou leiden, en Mousepaw en een klein glimlachje. Nu moest alleen een Brindleleaf nog komen, toch?


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Let's make this clear {Border Patrol 3} WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's make this clear {Border Patrol 3}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: