Losing the faith inside.. (Frostfaith) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Losing the faith inside.. (Frostfaith)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Losing the faith inside.. (Frostfaith) 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Losing the faith inside.. (Frostfaith)   Losing the faith inside.. (Frostfaith) Icon_minitimezo 7 feb 2016 - 18:02

Haar blauwe ogen gleden stilletjes langs het kamp. Haar spieren waren onnatuurlijk aangespannen, sinds haar halfbroer overleden was raakte ze langzaam de grip op de werkelijkheid kwijt. Haar oortjes drukte ze ongemakkelijk in haar nek terwijl ze voorzichtig opstond. Ze begreep dat Whitelion in orde zou zijn, immers was Starclan een prima plek om te leven. Alleen kon ze niet zonder haar familie, ze was extreem hecht met hem geweest, kreeg veel liefde en aandacht van hem. Hij beschermde haar wanneer ze het nodig had, was een tweede vader voor haar. Natuurlijk had hij ook fouten gemaakt, welke katten deden dat nou niet. Hij was in sommige gevallen extreem ver gegaan, zoals die ene keer dat ze tegen de grond geslagen was als jonge kitten. Toch begreep ze toen nog niet wat het overlijden van geliefden met een kat kon doen. Vreselijk veel, het was niet zozeer dat ze de nieuwe Deputy niet mocht. Het leek haar wel een aardige kattin, het was gewoon het feit dat haar taak dezelfde was als die van haar broer. Het deed haar alleen nog maar meer aan haar broer denken. Overal waar ze kwam leek ze naar zijn lichaam te zoeken, naar zijn aanwezigheid. Ze kon het nauwelijks geloven dat hij echt weg was, dat hij nooit meer terug zou komen. Haar blauwe ogen gleden naar haar poten voordat ze haar lichaam met enige moeite naar de uitgang sleepte. Daar struikelde ze bijna over een nutteloos takje heen waarna haar kop ineens omhoog schoot en ze een zacht sissend geluid liet horen. Niet van de pijn, meer van de schrik. Schuldbewust dat het niemands fout was behalve die van haar sloeg ze geërgerd het takje met haar poot weg. Waarna ze een keer met haar staart zwiepte.


Losing the faith inside.. (Frostfaith) Oceano10
Losing the faith inside.. (Frostfaith) LcrIgCQLosing the faith inside.. (Frostfaith) JwNO92gLosing the faith inside.. (Frostfaith) EjrsROFLosing the faith inside.. (Frostfaith) UK1ajoILosing the faith inside.. (Frostfaith) 3qCkg2fp_oLosing the faith inside.. (Frostfaith) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Losing the faith inside.. (Frostfaith)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: