Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Looking Out The Tree {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 DPKsfdL
Jara
332
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Leopardskin
BerichtOnderwerp: Re: Looking Out The Tree {Open}   Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 Icon_minitimewo 9 maa 2016 - 12:59

"Oh je hoeft niet bang te zijn voor nog een ruzie, ik heb geen zin in vechten. En mijn vader heeft nieuwe bezigheden. Al zul je misschien nog wel voor hem uit moeten kijken. Ligt er aan hoe vaak je BloodClan tegenkomt." Vertelde Lola alsof het doodnormaal was. Leopardskin was verbaasd, maar liet niks zien. "Dus wat is er in jou leven gebeurd sinds je mij bent tegen gekomen?" Vroeg de poes voor haar toen. "Niet echt veel.. Het is allemaal even saai" Grapte de kattin. Toen ze aan Roxy merkte dat ze een beetje bang van Lola was, gaf ze haar een klein tikje met haar staart om te laten merken dat het goed was. "Oh en probeer niet te laten blijken dat je een zwak voor de BloodClan hebt." Zei Lola toen. "Als je dat doet vallen ze je alleen maar sneller aan." Vertelde ze Roxy. Leopardskin luisterde aandachtig, maar wetende dat Lola het tegen Roxy had reageerde ze er verder niet op. "Ze hebben mijn moeder ook vermoord toen ik twee manen oud was. Ik zou dood zijn gegaan als ik mijn vader niet had gevonden." Ze snoof even. "Dat is het enigste wat ik hem op dit moment niet vergeef. Overlopen naar hen." Lola stopte met praten. Leoaprdskin keek naar Roxy, wachtend op een antwoord van haar.


{Bubbles} {Leopardskin} {Willowpaw}
Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 25u71ut
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roxy
Member
Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 DPKsfdL
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons*
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Roxy
BerichtOnderwerp: Re: Looking Out The Tree {Open}   Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 Icon_minitimewo 16 maa 2016 - 11:09


Roxy merkte dat de zwart witte poes haar reactie had gezien. "Oh en probeer niet te laten blijken dat je een zwak voor de BloodClan hebt." Zei Lola. "Als je dat doet vallen ze je alleen maar sneller aan." Vertelde ze Roxy. Roxy knikte. Ze had al oog in oog gestaan met de clanleider van de bloodclan, maar dat verzweeg ze nog even. "Ze hebben mijn moeder ook vermoord toen ik twee manen oud was. Ik zou dood zijn gegaan als ik mijn vader niet had gevonden." Ze snoof even. "Dat is het enigste wat ik hemop dit moment niet vergeef. Overlopen naar hen." Roxy snapte niet waarom ze haar vader niet vergeefde. Roxy voelde de ogen van Leopradskin naar haar kijken. "Ik heb mijn ouders niet echt gekend. De bloodclan nam al snel hun levens voor mijn ogen." herhaalde Roxy voor Lola.


Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 2rpwq6a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member
Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 2lvg5qf
Elfje
1065
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 46 ☾
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lola
BerichtOnderwerp: Re: Looking Out The Tree {Open}   Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 Icon_minitimeza 19 maa 2016 - 20:56

Lola keek zwijgend naar Roxy. "Ik heb mijn ouders niet echt gekend. De bloodclan nam al snel hun levens voor mijn ogen." herhaalde Roxy. "Mijn moeder ook. Weet je het leven is erg ironisch. Bloedclan vermoort mijn moeder. Mijn vader gaat naar hem toe, blijkt dat hun deputy mijn vaders half zus is." Zei ze met een sarcastisch lachje.


~sorry voor de korte post


Looking Out The Tree {Open} - Pagina 2 Lolasi13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Looking Out The Tree {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: