I want Adventure 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I want Adventure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I want Adventure DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1,5 moons
Gender:
Rank:
Memorykit.
BerichtOnderwerp: I want Adventure   I want Adventure Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 16:14


Een klein zwart pluizig bolletje stapte de nursey uit. Zijn groene oogjes keken het kamp rond opzoek naar iets leuks. Wat zou hij gaan doen? In de nursey bij zijn moeder en zusje? Nee, daar was niks aan vond het katerje. Op avontuur, dat wou hij. Zijn blik ging naar een groepje warriors en apprentice die de het kamp uitliepen. Hmmm, de kitten dacht na. Mama had gezegd dat hij niet het kamp uitmocht, maar hij was toch wel erg nieuwschierig. Hij besloot toch maar richting de uitgang van het kamp te gaan. Hij was zo benieuwd wat daar buiten allemaal was. Met zijn kleine pootjes rende de kitten naar de uitgang van het kamp in de hoop dat geen andere kat hem opmerkte. Een paar meter voor de uitgang bleef hij staan. De kitten keek naar buiten, waar eigenlijk niet zo veel te zien was nog. Toch wou de kitten graag verder, hij wou de wereld verkennen. Maar naar buiten gaan was vast geen goed idee, zijn moeder zou dan vast boos worden. Nee, dat leek hem misschien toch niet zoon goed idee. Hij keek weer even achterom. Terug naar de nursey gaan leek hem ook nog niet echt een geweldig idee. Hij zette nog een paar passen richting de uitgang. Hij kon echt niet wachten op apprentice te worden, en daarna, daarna zal hij de beste e sterkste warrior worden, dacht de kit. Zijn blik ging weer naar buiten in de hoop meer van deze wereld te kunnen zien.


I want Adventure 8yyelx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
I want Adventure Miniava
Bunny
2604
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: I want Adventure   I want Adventure Icon_minitimevr 4 maa 2016 - 19:28

De grote tabby had een zielig klein muisje in haar bek toen ze terug het camp inkwam. Het was leafbare, en alle prooi leek zich dan te verstoppen in hun holen. Velen katten leden honger in dit seizoen, dus ondanks het feit dat het een enorm zielige prooi was was ze wel blij dat ze het gevangen had. In ieder geval al één kat minder die met honger naar zijn nest ging vanavond. De kattin struikelde bijna over een klein zwart pluizenbolletje die behoorlijk dicht bij de uitgang zat. winddancer legde haar prooi neer en keek hem aan. Wat was zijn naam ook al weer? Mindkit.. Of nee, Memorykit, dat was het. Elke keer als er een nieuwe kitten geboren werd was dat een nieuwe naam om te onthouden, en soms begon je ze door elkaar te slaan, maar deze keer was de poes tamelijk zeker dat ze de juiste naam had. "Welwel, kleine Memorykit. Wat doe jij zo ver van de nursery?" Ze gebruikte het feit dat ze tamelijk groot was -zeker voor een poes- tot haar voordeel om boven hem uit te torenen, al lag er een vriendelijke glimlach om haar snuit. Het litteken over de linkerkant van haar gezicht was nog steeds niet helemaal verdwenen, wat indrukwekkend moest zijn voor de kitten. Even vroeg de kattin zich af of ze zelf ooit kittens zou hebben, maar die gedachte wuifde ze snel weer weg.


I want Adventure 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I want Adventure DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1,5 moons
Gender:
Rank:
Memorykit.
BerichtOnderwerp: Re: I want Adventure   I want Adventure Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 11:00


Nog steeds nieuwschierig keek de kitten, toen hij een grote tabby poes langs hem heen zag lopen. De grote warrior keek hem aan. Zijn blik ging naar het muisje wat ze had neergelegd. Het ruikte zoals dat eten wat zijn mama ook at, hij had nog geen stukje van dat geproefd. "Welwel, kleine Memorykit. Wat doe jij zo ver van de nursery?" Zei de poes die ver boven haar uit torende. Memorykit keek op. "Euhh," stamelde hij even, totdat zijn blik werd afgeleid door een litteken over ene kant van het gezicht van de poes, wat redelijk wat indruk maakt op de kit. Was dit dan zoon grote warrior? Eentje die heel goed kon vechten? ging er door zijn kopje. "Ik ben op avontuur!" Miauwde de kit toen stoerder. Hij ging recht opstaan en maakte zich zo groot mogelijk met zijn staartje in de lucht. "En ik ben niet klein," miauwde hij er nog achter aan.


I want Adventure 8yyelx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
I want Adventure Miniava
Bunny
2604
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: I want Adventure   I want Adventure Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 12:33

De tabby glimlachte vriendelijk en boog door haar voorpoten zodat ze op ongeveer dezelfde hoogte was als de zwarte kitten. "Nee hoor.", antwoordde ze, haar stem warm. "Natuurlijk ben je niet klein; ik was ook ooit ze groot als jou, hoor." Haar groene ogen stonden vriendelijk, maar ergens was een ondertoon van nostalgie in haar stem. Ach, ze herinnerde zich nog dat ze zo groot was als Memorykit, dat ze alles wou ontdekken. Toen was ze nog vrolijk en enthousiast en nieuwsgierig anders dan nu - meestal dan. Het verbeterde al wat, tijd heelde alle wonden - zo zei men toch.


I want Adventure 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I want Adventure DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1,5 moons
Gender:
Rank:
Memorykit.
BerichtOnderwerp: Re: I want Adventure   I want Adventure Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 14:01

De andere kat glimlachte en zakte door haar poten, waardoor ze op zowat de zelfde hoogte als hem zat. met zijn groene oogjes keek hij de kat nou aan. "Nee hoor," andwoorde de kat met een warme stem. "Natuurlijk ben je niet klein, ik was ook ooit ze groot als jou, hoor," zei de kat die hem vriendelijk aan keek. Memory bekeek de kat nog is. Was deze grote, waarschijnlijk sterke en dappere warrior echt net zo klein als hem geweest? Dat kon hij zich niet voorstellen. "Maar word ik dan ook zo groot? Net zo groot als jij?" vroeg de kitten. Werd hij ook zo groot, sterk en dapper als de poes voor hem? Ging hij ook leren om op dat eten te jagen en te leren vechten? Gingen de vragen weer door hem heen. Hij zette even een stapje opzij om om de kat heen te gluren naar buiten. Als warrior mocht hij ook naar buiten, als apprentice mocht hij zelfs al naar buiten. Apprentice, nog iets meer dan 4 manen dan werd hij ook al apprentice toch? Maar dat waren hem dan wel 4 manen te lang. Hij wou nu naar buiten! Hij keek de kat voor hem weer aan wachtend op zijn andwoord.


I want Adventure 8yyelx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I want Adventure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: