Cherry Blossom 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cherry Blossom

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 17:44

Het was vandaag een koude dag. Chestnutkit ging dichter bij de vacht van haar moeder, Duststripe, liggen. Door de dikke vacht van haar moeder kreeg ze het iets warmer. Maar veel veranderde het niet. Een tijd lag ze zo. Uiteindelijk was de kleine kitten het zat en stond langzaam op. Ze rekte zich uit. Gelijk voelde ze de kou. De kleine tabby rilde. Waarom moet het nou zo koud zijn? De kitten keek naar haar moeder. Ze gaf haar een kopje. 'Wakker worden mama!' Zei de tabby. Ze had zin om iets te doen. Om even te bewegen, om van de kou af te zijn. 'Mama!' Zei de kitten. Even dacht ze dat haar moeder niet meer ademde. Maat toen ze zag dat de buik van haar moeder langzaam op en neer ging, ontspande ze. Ze gaf haar moeder weer een duw. Dit keer harder.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom DPKsfdL
Bianca
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Duststripe
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 18:40

'Wakker worden mama!' De kattin bromde wat en opende een oog een beetje om te zien wie haar wakker gemaakt had. 'Mama!' Al snel herkende de kattin de stem van haar kleine Chestnutkit. Met de slaap nog in haar hele lichaam opende ze ook haar andere oog. De kleine kitten had nog niet door dat ze al wakker was en gaf haar nog een duw. 
"Chestnut" De kattin gaapte vermoeid. Ze wachtte even om te kijken of haar kitten nog tegen haar flank aan het duwen was en stond langzaam op. Ze gaapte nog een keer en rekte haarzelf uit om haar spieren wat losser en warmer te maken. Ze likte even over het hoofdje van haar kitten en gaf haar een kopje. "Kom mee, Little One" De kattin begon naar buiten te lopen, wetend dat Chestnutkit haar zal volgen. En dun laagje sneeuw kleurde het ThunderClan territory. "Little One waarom loop je niet alvast vooruit?" De kattin zuchtte wetend dat ze haar kittens ooit zou moeten loslaten. 


{Chestnutkit}


I could live with one and a half eye
Cherry Blossom 6ZJJrOf
But I couldn't live without you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 18:56

Blijkbaar was haar moeder al wakker want ze stond op en rekte zich uit. Haar moeder likte over haar hoofdje en gaf haar een kopje. 'Hallo mama'. Zei Chestnut. De kitten gaf een kopje terug. 'Kom mee, Little One' Zei haar moeder. De kattin liep naar buiten en de kleine tabby volgde haar. De kitten kwam terecht in de sneeuw. De sneeuw kwam tot haar buik. Ze was ook niet zo groot. De kitten was er inmiddels aan gewend. Maar het was ook heel leuk. Je zag alle poot afdrukken van andere katten en je kon er lekker in spelen. De kleine tabby ging met haar pootje in een poot afdruk van haar moeder staan. Ooit zal haar pootje zo groot worden. Dacht ze. 'Little One waarom loop je niet alvast vooruit?' Hoorde de kleine kitten haar moeder zeggen. Chestnut rende langs haar moeder heen. Ze vond het zo leuk om buiten te zijn. In de nursery was het maar saai. Buiten kon je lekker rennen en spelen. Opeens zag de kitten een blaadje. Hoe kwam die daar? Vroeg de tabby zich af. Nou ja, het maakt ook niet uit. Als je er maar mee kan spelen! De kleine kitten sprong op het blaadje af.

{Duststripe}


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freeway
Member
Cherry Blossom DPKsfdL
(Damn) Daniel
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank: Warrior
Freeway
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 10:26

De grote tuxedo kater had al een lichte slaap sinds zijn partner kittens verwachtte en was bevallen, maar door de kou van Leaf-Bare ontwaakte hij nog sneller dan normaal. Freeway rekte zich eens goed uit en ademde de ijzige lucht in. Zijn al dikke vacht beschermde hem goed tegen de scherpe kou maar je kon duidelijk zijn ribben tellen. Honger knaagde aan hem toen hij de Warriors-Den uitliep maar zijn oog viel niet op de prooistapel maar op zijn twee van de drie favoriete poezen. Hij trippelde naar Chestnutkit en Duststripe en gaf zijn dochtertje een likje tussen haar oren. "Goodmorning, loves." Miauwde hij, geamuseerd kijkend naar hoe zijn dochter een blaadje aan het sneuvelen was. Free keek omhoog naar de vallende sneeuw en gromde humeurig. "Als de sneeuw blijft vallen gaat het steeds moeilijker worden om prooi te vangen." Het was erg duidelijk gemaakt dat Freeway helemaal niet hield van sneeuw. "Ik wil niet dat jullie verhongeren." Vervolgde hij op een zachtere toon en hij drukte zich verwarmend tegen zijn dierbare Duststripe aan.


T A G : Duststripe & Chestnutkit


Cherry Blossom 5mk64w
You can fall asleep on my knees and I'll hold your hands

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 15:12

Chestnut speelde met het blaadje in de sneeuw. En zonder dat ze het wist kwam haar vader, Freeway, eraan. Hij gaf de kleine kitten een likje tussen haar oren. 'Goodmorning, loves' Zei de kater. 'Hoi papa!' Zei de kitten terwijl ze opkeek. 'Als de sneeuw blijft vallen gaat het steeds moeilijker worden om prooi te vangen' Zei de tuxedo kater humeurig. De tabby kitten keek verbaasd. 'Maar sneeuw is toch juist leuk!' Zei ze. Ze begreep niet dat haar vader het niet leuk vond. Je kon er heerlijk mee spelen. En ze sprong om zich heen. Proberend om de vallende sneeuwvlokjes te pakken. 'Ik wil niet dat jullie verhongeren' Legde haar vader uit met een zachte toon. De kitten knikte ter teken dat ze het begreep. 'Maar alsnog is het leuk!' Riep ze.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freeway
Member
Cherry Blossom DPKsfdL
(Damn) Daniel
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank: Warrior
Freeway
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 16:10

De vader keek vertederd naar zijn dochtertje. 'Hoi papa!' Ze was zo jong, pas twee maanden! Maar al zo verschrikkelijk hyper! "Hey hey Chestnut." Antwoorde Freeway. 'Maar sneeuw is toch juist leuk!' Hij wist dat ze het nu nog niet zou begrijpen maar zodra ze wat ouder zou zijn toch wel? Freeway wou niet dat zijn lievelingen honger zouden krijgen door de sneeuw die altijd tijdens leaf-bare kwam. 'Maar alsnog is het leuk!' De kater rolde met zijn ogen toen zijn dochter koppig bij haar redenering bleef maar alsnog knikte. Zijn ogen versmalde toen de kater een kat in het kamp zag binnenlopen die rook naar zo'n BloodClan mormel maar de kat was net zo snel verdwenen als hij kwam. De kater schudde zijn kop verdwaast en richtte zijn aandacht weer op zijn partner en dochter. "Heb je al zin om Apprentice te worden?" Miauwde Freeway en hij wiebelde met zijn oren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 16:44

Chestnut zag niet dat haar vader met haar ogen rolde. Ze keek weer naar het blaadje dat half onder de sneeuw lag. Ze sprong er weer op af. Toen zag ze in haar ooghoek een beweging van haar vader. Ze keek in de richting die de kater keek en zag een andere kat het kamp binnenlopen. De kitten herkende de kat niet. Maar het was al snel weg. Ze haalde haar schouders op en richtte zich weer op het blaadje. 'Heb je al zin om Apprentice te worden?' Vroeg haar vader aan de kleine tabby. 'Ja!' Piepte het kleine poesje. Ze keek haar vader aan. Ze vroeg zich af hoe het echt was, Apprentice. Ze had al een keer iets gehoord van andere katten. Dat je leert vechten en jagen. Maar dat kan ze toch al lang? Vraagt de kitten zichzelf af. Ze haalt haar schouders op en gaat verder: 'Dan kan ik iedereen die de Clan aanvalt pakken!' Riep het poesje. En ze dook in elkaar en sprong weer op het blaadje af. Het blaadje dwarrelde omhoog en Chestnut sprong in de lucht, proberend het blaadje te pakken. Dat bleef haken achter een nageltje en zat vast. De kitten kwam weer neer met het blaadje aan haar pootje. Eerst was ze verbaasd. Hoe kwam die daar nou? Maar al snel had ze door dat ze het blaadje gevangen had. 'Kijk! Ik kan het al! Ik hoef niet meer Apprentice te worden. Ik kan gelijk Warrior worden! Miauwde de kleine kitten en ze hief trots haar pootje op, waar het blaadje nog aan vast zat, zodat haar vader het goed kon zien.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom Wl8yo3
Renske
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine beautiful moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Penguinpaw
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 19:42

Penguinpaw kwam net terug het kamp in van een jachttocht. Helaas was het mislukt. Toen ze midden in het kamp was hoorde ze een kleine kitten iets roepen. Ze herkende de stem meteen: haar zusje. Langzaam trippelde de apprentice richting het geluid. Eenmaal daar zag ze daar haar hele familie staan. 'Hoi mam, hoi pap', zei ze vrolijk. 'Hey little sister', begroette ze Chestnut ook en ging lekker liggen. Geschrokken stond ze snel weer op, aangezien het ijskoud was. Er lag natuurlijk nog sneeuw. 'Stomme sneeuw', mompelde ze changerijnig en sloeg het sneeuw met haar poot weg. Niet dat het veel hielp, maar wat moest ze anders.


Cherry Blossom 34xrkap
Penguinpaw~Snakeeyes~Dreamnight~Puppypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 20:36

Chestnut was nog met haar vader aan het praten toen haar zus aan kwam lopen. 'Hey little sister'. Begroette haar zus haar. 'Hey Pegiun!' Zei de kitten. Haar zus ging naast haar in de sneeuw liggen. Maar ze stond meteen weer op. Chestnut keek haar verbaasd aan. 'Stomme sneeuw', mompelde haar zus chagrijnig. Ze sloeg het sneeuw weg met haar poot. De sneeuw kwam bovenop de kitten. Die sprong geschrokken overeind. 'Hey!' Riep het poesje. Ze schudde de sneeuw van haar af. Toen ze van de schrik bekomen was, wat niet zo lang duurde, lachte ze en begon in de sneeuw te rollen. 'Haha, sneeuw is toch juist leuk!' Miauwde de kitten.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom Wl8yo3
Renske
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine beautiful moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Penguinpaw
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimema 14 maa 2016 - 11:45

'Hey Pegiun', begroette haar zusje Penguinpaw vrolijk. Toen het sneeuw op Chestnut neerkwam, schrok ze even, maar toen de kitten moest lachen, lachte ze mee. 'Haha, sneeuw is toch juist leuk!' Miauwde ze terwijl ze in de sneeuw rolde. 'Nee, het is koud en irritant. Geef mij maar de zon terug', antwoordde de apprentice op haar zusjes commentaar. 


Cherry Blossom 34xrkap
Penguinpaw~Snakeeyes~Dreamnight~Puppypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherry Blossom WKsB7gy
Camilla ^^
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Chestnutkit
BerichtOnderwerp: Re: Cherry Blossom   Cherry Blossom Icon_minitimema 14 maa 2016 - 19:45

Ze keek weer verbaasd naar haar zus. 'Nee, het is koud en irritant. Geef mij maar de zon terug.' Chestnut dacht even na. 'Maar er is toch al een aantal keer zon gekomen nu?' Vroeg de kitten, die niet wist wat zomer was. Ze had het immers nog nooit meegemaakt. Wist zij veel dat er een periode in het jaar was dat de zon altijd scheen, geen sneeuw is en altijd lekker warm. 'Wat is zomer eigenlijk?' Vroeg ze daarom.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Cherry Blossom 5uSgvih
All You Need Is Love & A Cat ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cherry Blossom
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: