It was worth trying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It was worth trying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runningtime
StarClan
It was worth trying GTmtn3W
Hah, no
282
Actief
Maybe you were my blue moon,
maybe I let go too soon.
Running from what could be,
so terrified of happy,

CAT'S PROFILE
Age: ϟ forever
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Runningtime
BerichtOnderwerp: It was worth trying   It was worth trying Icon_minitimedo 10 maa 2016 - 17:04


Zijn ijsblauwe ogen keken voor zich uit terwijl de zwarte kater langzaam door het woud sloop. Zijn staart hing slaap achter hem aan. Weer zo'n rotdag. Een nieuwe Deputy, nieuwe vijanden en nieuwe problemen. Een diepe zucht rolde uit zijn bek tegen de tijd dat hij het Rogue Territory aantrof. Niet dat hij hier wat zocht. Maar iets of iemand riep hem hiernaartoe. Alsof datgene wou dat hij hier was. Schichtig keek de kater om zich heen. Het was rustiger dan hij verwacht had. Het zag er ook zo vredig uit. De kater kreg vandaar ook bijna de nijging te gaan zitten en uit te rusten. Maar hij wist dat dat niet kon. Hij moest doorlopen. En hij zal ook bij zijn bestemming aankomen. Tijdens het wat sneller trippelen door het grindpad voelde de WindClanner een plotselinge zwaar gewicht op zijn rug. Wat hem meteen deed omvallen. Hij hapte geschrokken naar adem en keek recht in de kraaloogjes van een hond. Niet te groot, niet te klein. Toch mocht Runningtime het beest niet onderschatten. Hij zag zijn kans en krabte zijn neus, hij kronkelde zich meteen los. Zijn pels recht overeind en zijn klauwen uit zijn hulzen geschoten.
Plots gebeurde alles te snel. Het beest greep hem bij zijn rug en boorde zijn tanden met flinke kracht zo diep mogelijk zijn huid in. Runningtime siste door de pijn en voelde zijn tegengestribbel zwakker worden. Waarom moest hem dit weer overkomen? De hond begon al razendsnel zijn kop heen en weer te schudden in de hoop de zwarte kat duizelig te maken en dood te vallem. Hoeveel pijn het ook deed, Running wist wel dat dit nutteloos was en dat het allemaal beter snel kon gebeuren. Hij liet zich slap tussen de kaken van de hond hangen. De pogingen om weer vrij te komen hadden toch al geen nut meer.

- Lovesong first


but i got you this rose
and i need to know
It was worth trying VwwvvDK
will you let it die
or let it grow?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It was worth trying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: