Surrender 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Surrender

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Milo
Member
Surrender Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Surrender   Surrender Icon_minitimedo 10 maa 2016 - 19:46

Grrblggh. Het geluid van zijn hongerige maag wekte Milo uit zijn middagslaapje en slaperig opende hij zijn ogen. Hmmm, moest hij nu echt opstaan? Hij keek even door het raam naar buiten, naar zijn verleidelijk uitziende voedselbakje. Zo ver. Dan zou hij eerst nog moeten opstaan en door het kattenluikje naar buiten lopen, over die ijskoude tegels... Hmm, nee, liever niet... Veel liever... slapen... Grrbllrghhrrr! Het lawaai deed Milo verrast weer opschrikken uit zijn gedoezel en vol ergernis keek hij zijn buik aan. 'Stomme maag,' mompelde hij, maar hij stond toch op. Geeuwend en niet helemaal op een rechte lijn zwalkte hij naar de deur. Nadat hij een paar keer met zijn kop tegen de deur was gebotst vond Milo dan toch het kattenluikje en klom hij naar buiten. Brrr, rilde hij, het was ijskoud! Een fris windje woei hem tegemoet en ontnam hem alle goesting om naar het bakje te lopen. Even overwoog hij om terug te lopen, maar hij was nu al zo ver... Pootstap na pootstap kwam hij dichter bij zijn brokjes, en dan, eindelijk, zette hij zich met een zucht neer en begon te eten. Jummie.
+ Shark!


Surrender B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Surrender Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Surrender   Surrender Icon_minitimevr 11 maa 2016 - 13:35

Een rustige blik lag in de ogen van Shark terwijl hij zich een weg baande door de bladeren die op de grond lagen. Zijn ogen en oren waren geopend om een spoor te zoeken van prooi, maar hij kon niks vinden. De kater zuchtte en richtte zijn blik op de door regen doorweekte grond. De bosgeuren drongen zich in zijn neus, maar nog steeds rook hij niks van muizen. Hij wist dat hij op een deel aan het jagen was waar veel Twolegs waren waardoor muizen zich minder snel voordeden, maar toch… Hij had gehoopt dat hij wel iets zou vinden. Zijn maag begon te grommen waardoor de kater chagrijnig naar voren keek. BloodClan joeg voornamelijk voor zichzelf, dus het was niet dat er een grote prooistapel lag of zo. En dat wilde hij ook niet. Hij wilde niet dat het eten voor het grijpen lag, maar soms mocht het van hem toch wel wat makkelijker zijn. Je kon dus wel stellen dat Shark niet in zijn opperbeste humeur was. Helemaal niet zelfs. De kater draaide zijn kopje en snoof toen hij de bekende nesten van de Twolegs herkende. Welke kat wilde daar nu wonen? Net toen hij dat gedacht had, hoorde hij het bekende geluidje van een kattenluikje dat openging. Verafschuwd en nieuwsgierig tegelijkertijd sprong Shark op tegen het hek. Zijn klauwen zetten zich vast in het hout terwijl hij naar boven klom. Hij was een uitstekende klimmer. Hij wist niet hoe dat kwam, hij kon het gewoon. Het duurde niet lang voordat Shark op het hek stond en spottend keek hij naar een kater die het schijnbaar al te veel vond om naar zijn kattenbakje te lopen. Bah. En dan te bedenken dat hij ook zo zou zijn geworden als hij zijn ouders niet vermoord had en geen ontsnappingspoging had gedaan. Zielig gewoon. ‘Voelen we ons al te moe om dat kleine afstandje te lopen?’ vroeg hij met diepe stem. ‘Dan zou je eens moeten weten hoe het buiten je warme nest zou zijn.’ En met die woorden sprong hij naar beneden, zijn tanden ontblotend. ‘Buiten waar het koud is, waar iedereen moet vechten om te overleven en het elke dag nog maar de vraag is of je eten krijgt.’ Hij deed een paar pootstappen naar de kater tot hij voor het bakje stond. ‘Zielig, zeg,’ snauwde hij. En daarna, zonder waarschuwing, haalde hij uit met zijn poot naar het bakje.

OOC: Shark's being a dick xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milo
Member
Surrender Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Re: Surrender   Surrender Icon_minitimezo 13 maa 2016 - 18:53

‘Voelen we ons al te moe om dat kleine afstandje te lopen?’ Milo schrok op van zijn eten toen hij plots een zware stem achter hem hoorde. 'Dan zou je eens moeten weten hoe het buiten je warme nest zou zijn.’ Met tot spleetjes geknepen ogen keek Milo de gespierde kater aan die ineens op zijn hek was verschenen. Hij reageerde niet op zijn woorden. Wat kwam die kat hier doen? Aan de klank van zijn stem te horen vast niets goed. 'Buiten waar het koud is, waar iedereen moet vechten om te overleven en het elke dag nog maar de vraag is of je te eten krijgt.' vervolgde de kater. Een lichte steek van irritatie doorprikte voor even Milo's angst. Daar kon hij toch niets aan doen? Als het echt zo hard was in de koude, wrede buitenwereld, wel, er waren genoeg mensen die graag nog een kat opnamen in hun huis. Daarvoor moest deze kater niet bij hem komen zeuren. Soms voelde hij zich als een boksbal waar al die gefrustreerde Bloodclanners hun frustraties moesten uitwerken. Heel stiekem, dacht hij, wilden al die stoere vechtersbazen gewoon een warm nest en een beetje liefde. Zijn gewaagde gedachten werden echter weer ruw naar de werkelijk gebracht toen de Bloodclanner dreigend, met zijn tanden ontbloot zijn richting uitliep. Milo verstijfde helemaal van angst. Hij had altijd gedacht dat zijn tuin zijn veilige haven was, de plek waar niemand hem kon raken. Hij kon er niet meer naast zitten. Zijn ogen werden steeds groter toen de kater steeds dichterbij kwam, tot vlak bij zijn bakje. 'Zielig, zeg.' siste de Bloodclanner, en smeet Milo's bakje omver. De kittypet gaf een verschrikte piep. Zijn eten! Maar hij had wel andere dingen aan zijn kop. Heel zijn lijf trilde van angst en hij probeerde zich te herinneren hoe hij ook alweer moest wegrennen, maar zijn angstige blik zat gevangen in de wrede ogen van de kater.


Surrender B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Surrender Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Surrender   Surrender Icon_minitimema 14 maa 2016 - 16:18

Shark genoot van de angst die door de ogen van de kater flitste. Het deed hem enorm denken aan de angst die zowel door de ogen van zijn moeder als door die van zijn vader had geflitst vlak voordat hij hun doodde. Oh, de kater moest eens weten wat voor enorme afkeer hij had aan Kittypets. Die luie katten die niks hoefden te doen, de hele dag op hun luie gat lagen te slapen, af en toe geaaid werden door zo’n smerige Twoleg en aten uit een bakje. En dan was het ook nog eens goor spul dat je lastig door je keel kon krijgen. En als ze al verlangden naar een stevige muis, dan konden ze die niet vangen omdat ze ten eerste te lui waren om van hun gat af te komen en ten tweede beheersten ze niet voldoende techniek om te jagen. Misschien konden ze met geluk nog net een blaadje uit de lucht plukken zonder om te vallen. Nee, zijn respect ging echt niet uit naar dit soort katten. Eerder naar het soort katten dat kon ontsnappen en vervolgens een leven ging leiden bij de BloodClan zoals hij had gedaan. Kijk, als deze kater nu eens zijn rug zou rechten, hem zou durven aanvallen en vervolgens zou smeken om bij de BloodClan te mogen horen, misschien kreeg Shark dan nog net genoeg respect voor hem om hem niet te vermoorden. ‘Ben je bang?’ vroeg hij pesterig terwijl hij het bakje nog verder weg duwde zodat het hem in elk geval niet kon verhinderen om naar de kater te wandelen. Hij ging vlak voor de kater staan en hief zijn poot op. Hij bracht zijn nagel tot vlakbij het kopje van de kater en keek de angstige Kittypet met een sadistische blik aan. ‘Weet je, mijn ouders waren vroeger ook Kittypets. Weet je wat ik met hun gedaan heb?’ vroeg hij en hij grijnsde bloeddorstig. Daarna boog hij zich naar voren tot hij vlak bij het oor van de kater was. ‘Die zijn vermoord. Door mij.’ Het was als een ijzige fluistering en de kater trok zijn kop weer terug, de ander moordlustig aankijkende.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Surrender   Surrender Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Surrender
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: