Benefits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Benefits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ramona
Member
Benefits DPKsfdL
Patatje Joppie:)
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠11 ᴍᴏᴏɴs
Gender:
Rank:
Ramona
BerichtOnderwerp: Benefits   Benefits Icon_minitimevr 11 maa 2016 - 17:11


Het duurde niet lang totdat de zwarte kattin de top van een twolegnest bereikt had. Haar pels tintelde door de ijzige kou en haar rode ogen keken zoals altijd schichtig rond. Meestal als ze hier rond aan het hangen was kwamen altijd die twolegs naar buiten om haar weg te jagen. Alsof ze niets beters te doen hadden. Langzaam zat ze neer, haar poten plaatste ze met een balanserende houding voor haar zodat ze niet uit kon glijden. Met een kalme blik krulde ze haar staart om haar poten heen en begon haar schouder schoon te maken. Herinneringen van vroeger kwamen opeens op en speelden zich af in haar kop. Hoe ze als jongere Young One kittypets en andere clankatten pestte. Maar oo hoe ze een twolegkitten had omgegooid met haar vechtmoves. Toch was de lol al gauw ervanaf nu de poes op een bepaalde leeftijd aan was gekomen. Ze was bijna een member en dat betekende dus veel meer zorg en zelfstandigheid. Waardoor kinderachtige spelletjes helaas niet van pas waren. Niet dat ze het mistte. Sterker nog, ze vond het wel leuker zo, hoe ze langzaamaan respect verdiende. Maar toch... Heel stiekem mistte ze die dagen

&Milo


Benefits VkTYp7p
theme
Benefits T6ay48
The Devil was once an Angel


::Ramona::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milo
Member
Benefits Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Re: Benefits   Benefits Icon_minitimezo 13 maa 2016 - 14:18

Geconcentreerd keek Milo naar het dak van zijn huis. Zou hij het riskeren? Zijn staart zwiepte vertwijfeld heen en weer. Nog altijd woei er een ijskoude wind door de straten en tuinen, die recht door je pels heen ging. Maar op het dak had hij zijn speciale plekje, recht naast de rokende schoorsteen en uit de wind, waar het heerlijk warm was. Het was alweer een tijdje geleden dat hij daar geweest was. Hij sloot zijn ogen, haalde eens diep adem, en bereidde zich mentaal voor op de grote inspanning die hij ging doen. Je bent een ninja, sprak hij zichzelf moed in, een échte ninja, je hebt dit al duizend keer gedaan. Milo boog door zijn achterpoten, zette zich af en sprong op de grote, groene vuilnisbak. Ja! Het was hem gelukt! Een warm gevoel van voldoening verspreidde zich over zijn lijf. Na nog een paar sprongen zat hij eindelijk op het dak. Een windvlaag waaide hem tegemoet en deed hem even wankelen, maar niets kon zijn gevoel van tevredenheid verstoren. Of toch bijna niets; met grote ogen staarde hij de pikzwarte poes op zijn dak aan. Zou ze hem gezien hebben? Angstig zette hij een paar stapjes naar achter, als hij nu stiekem kon wegsluipen...


Benefits B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ramona
Member
Benefits DPKsfdL
Patatje Joppie:)
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠11 ᴍᴏᴏɴs
Gender:
Rank:
Ramona
BerichtOnderwerp: Re: Benefits   Benefits Icon_minitimezo 13 maa 2016 - 14:25

Ze zat rustig haar poot schoon te likken totdat ze pootstappen horen geen vossenlengtes van haar af. Meteen schoot haar blik naar een zwartwitte kat. Zo te ruiken een kittypet. Het was wel erg makkelijk want de kat was al meteen bang voor haar. Of het hing aan haar geur van bloed wist ze niet. Maar ze kon zich ook gedragen als een doodnormale straatkat, gewoon om hem eventjes te pesten. "Hallo." mauwde ze kortaf. Ze was niet van plan hem aan te vallen ofzo, nog niet in ieder geval. Ze wou eerst kijken hoe groot zijn alter ego kon worden als hij erachter kwam dat ze nog geen echte 'bedreiging' voor hem was. "Oh, sorry. Is dit jouw plek? Dan raad ik je aan een andere te zoeken want deze is al bezet." Ze grijnsde voor een moment. Een zien wat hij eraan zou doen. Hij zal toch niet echt sirieus voor een andere plek zoeken? Zij zou er gewoon voor vechten. Niet wegrennen.


Benefits VkTYp7p
theme
Benefits T6ay48
The Devil was once an Angel


::Ramona::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milo
Member
Benefits Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Re: Benefits   Benefits Icon_minitimezo 13 maa 2016 - 14:52

Opeens draaide de poes haar kop zijn richting uit en twee bloedrode ogen staarden hem aan. Oh gosh, dacht Milo doodsbenauwd, ze heeft die enge ogen. Paniek verspreidde zich door zijn lijfje, hij had die kleur nog maar bij één soort katten gezien, en daar had hij geen prettige herinneringen aan. Hij wilde wegrennen, zo snel als hij kon, zo ver mogelijk van de poes vandaan, maar toen herinnerde hij zich dat hij op een dak zat, een heel erg hoog dak. 'Hallo,' sprak de poes koel. Milo knipperde even verbaasd met zijn ogen. 'H..Hoi?' mauwde hij verrast terug. Wacht, ging ze hem niet aanvallen ofzo? Hij kneep zijn ogen wantrouwig tot spleetjes en hield de poes nauwlettend in de gaten, misschien was het een of andere valstrik. 'Oh, sorry. Is dit jouw plek? Dan raad ik je aan een andere te zoeken want deze is al bezet.' de poes grijnsde even zijn kant op en maakte Milo weer helemaal in de war. Ze klonk zo redelijk, helemaal niet als die woeste moordenaars die hij meestal tegenkwam... Hij schuifelde met zijn poten, wat moest hij nu doen? Hij zou niets liever doen dan gewoon wegrennen, maar hij durfde niet naar beneden te springen. En hier bij die poes blijven was helemaal geen optie. 'Maar het is hier zo koud,' murmelde hij. Hij klonk als een kleine kitten, hij wist het, en hij vervloekte zichzelf er iedere keer om.


Benefits B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ramona
Member
Benefits DPKsfdL
Patatje Joppie:)
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠11 ᴍᴏᴏɴs
Gender:
Rank:
Ramona
BerichtOnderwerp: Re: Benefits   Benefits Icon_minitimema 14 maa 2016 - 15:54


Ze bleef hem droogjes aanstaren. Alsof ze hem ongelijk wou geven dat hij zou verwachten dat ze hem aan zou vallen. Tenminste, als hij haar niet uitdaagde was hij nog veilig. 'H..Hoi?' klonk zijn verraste gemauw. Right, waarschijnlijk had hij nog nooit uberhaupt een aardige kat ontmoet. 'Maar het is hier zo koud,' kon ze hem nog net horen murmelen nadat ze hem had voorgesteld een nieuwe plek te gaan zoeken. Ramona begon te lachen. "Kom op, je gaat het me niet vertellen dat je het meent, toch? Ga terug naar je Twolegnest en daar ben je veilig en warm. Wij, BloodClanners, moeten buiten onder de sterren slapen en tussen het kraaienvoer zoeken." schepte ze nogal op. Over buiten slapen was niet echt waar. Degenen die geen plekje in een barn verdient hadden sliepen buiten. Maar zo kon ze mooi bewondering en respect verdienen. Tenminste, kittypets trapten bijna in alles.


Benefits VkTYp7p
theme
Benefits T6ay48
The Devil was once an Angel


::Ramona::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Benefits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: