We have been broken but we must fight back! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We have been broken but we must fight back!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We have been broken but we must fight back! TxuB0oA
Yanthe
39
Actief
True love is like a ghost, which everyone talks about and few have seen. ✧

CAT'S PROFILE
Age: 6,5 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Phantompaw.
BerichtOnderwerp: We have been broken but we must fight back!   We have been broken but we must fight back! Icon_minitimeza 12 maa 2016 - 17:11

De jonge witte kater met een paar donkere vlekjes had een erg gevoel over het verlies van zijn moeder, alleen dat was een prijs om sterker te worden toch wist hij niet hoe zijn sibs zouden voelen. Hij was een oudere kitten, niet de oudste niet de jongste. Hij wilde toch voor ze zorgen, ze hadden wel een moeder maar niet de moeder die ze gewenst hadden. Ze moesten sterk blijven, zijn terug blikken hoe zijn moeder verscheurd werd door het zwarte monster was niet aan te zien. Hij kneep kort zijn ogen dicht maar hij mocht niet terug vallen, hij moest naar die leider toe gaan. Hij moest wat doen, hun moeder was gestorven. Hij wilde een preek geven en nog rouwen aan het verlies wat ze hadden maar dat kon moeilijk omdat die Bloodclanners buiten er niet in geloofde, hij kwam moeilijk overeind en opende zijn mond naar zijn zusjes en broertjes. "Swan, Gaze, Lion en Whiffle!" Riep hij ze bij een met een rustige stem en een glimlach kwam op zijn gezicht, hij kende Swan beter dan de rest. Daar ging hij het meeste mee om, "We hebben onze moeder een tijd terug verloren en ik vind dat we om haar nog moeten rouwen, ze verdient respect... Toch?" Zijn stem klonk twijfelend, hij wilde vragen om hun mening. Wat vonden hun wat ze moesten doen? ER waren meerdere opties, ze moesten goede en sterke krijgers worden om de Bloodclan aan te kunnen. Ze moesten die Clan wegjagen, ze moesten weer vrij zijn.


~Alleen voor Swankit, Glazekit, Lionkit and Whifflekit!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Member
We have been broken but we must fight back! QpGMJml
Nath
1161
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: Re: We have been broken but we must fight back!   We have been broken but we must fight back! Icon_minitimeza 12 maa 2016 - 17:24

Whifflekit lag lekker te slapen. Door dat kittens werden getraind merkte ze dat ze vermoeider was dan normaal. Maar wel gewoon fit. Het was mooi mee genomen dat Whifflekit een kitten was met een goede weerstand, sterk geboren. Whifflekit draaide zich om in haar nest om door te slapen, maar vervolgens klonk de stem van Phantomkit die haar wakker maakte. Geërgerd hief ze haar kop op en keek naar haar sibling. "Wat?" Vroeg ze, terwijl ze met haar rossig oortje draaide. Hij begon te brabbelen over hun moeder die ze verloren hadden en dat ze nog om haar moesten rouwen en respect voor haar moesten tonen. Zijn woorden vervormde hij echter naar een vraag. Een vraag om de mening van anderen. "Als je dat wilt doen, moet je dat doen. Ik doe niet mee," miauwde ze kort, waarna ze de rug naar haar sibling toe keerde en haar kop tussen haar poten plantte. Ze wou verder slapen. En ze was klaar met het denken aan haar moeder. Zeker na wat Claw haar verteld had.


We have been broken but we must fight back! E8v3o2
We have been broken but we must fight back! 2hs5g9iWe have been broken but we must fight back! 2gxnp75We have been broken but we must fight back! 2hqc5lxWe have been broken but we must fight back! 10pvxmwWe have been broken but we must fight back! 10pvxmwWe have been broken but we must fight back! 34nodx3
We have been broken but we must fight back! Ax4OE70
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We have been broken but we must fight back!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: