When the bird leaves the cage [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the bird leaves the cage [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lumina
Member
When the bird leaves the cage [OPEN] 5O71lcB
Yanthe
470
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lumina
BerichtOnderwerp: When the bird leaves the cage [OPEN]   When the bird leaves the cage [OPEN] Icon_minitimevr 18 maa 2016 - 14:46

De dagen leken voorbij te vliegen. Lumina kon de laatste tijd niet echt volgen met wat haar mensen allemaal deden. Ze waren constant heen en weer aan het lopen door het huis. De, ondertussen als 37moons oude, poes zat langs de zijkant naar hen te kijken. Toen er een vreemde bril op de grond viel schoot ze recht. De glazen waren zwart, iets wat ze maar vreemd vond. Daar kon je toch niet door zien. Ze sprong snel achteruit toen Samuel, die ondertussen 5 was het ding opraapte en terug weg huppelde. Basco liep voor de voeten van iedereen en blafte om de zoveel tijd. Hun mensen zouden een tweetal weken naar de zee gaan. Basco ging met hen mee, maar Lumina zou hier moeten blijven. Daar kwam ze achter toen het huis plots muisstil was. Iedereen was weg, niemand die zich nog had omgedraaid. Even trok de poes met haar oortjes en draaide zich om waarna ze door haar kattenluikje naar buiten ging. Ze was behoorlijk relaxed. Het was wel eens goed om niet constant opgepakt te worden, al zou ze Basco wel missen. Die hond had ze geleerd om haar te beschermen tegen andere katten, met succes.
Lumina trippelde verder en besloot om vandaag haar tuin nog eens te verlaten. Via verschillende hekken liep ze van de ene naar de andere tuin. Er was niets te zien. Het leek wel alsof de katten hier allemaal verdwenen. Gelukkig was Sabi er wel. Deze jonge poes had ze een tijdje geleden leren kennen. Ze was nog jong, maar zeer gehecht aan haar thuis. Ze zou niet snel haar thuis verlaten. Even schoot haar mondhoek omhoog. Ook zij was zo geweest, héél lang zelfs. Ook nu zat ze nog met die gedachten, maar alles was de laatste tijd wat losser geweest. ze had amper boskatten gezien en was vooral in de tuinen gebleven. Met een knikje naar Sabi liep ze verder en sprong van het hek af aan de kant van het bos. Het zag er allemaal zo vredig uit. Haar oortjes schoten verrast naar voren toen een zwarte vogel tussen enkele dorre bladeren zat te wroeten. Instinctief zakte ze wat door haar poten, maar daar bleef het voorlopig dan ook bij. Haar oortjes wiebelden bedenkelijk heen en weer, waarna ze op de vogel afliep en in de hoop bladeren sprong. De vogel was natuurlijk weg gevlogen en zij lag nu onder een hoop blaadjes. toch bleef ze gespannen liggen toen de geur van een vreemde kat haar neusgaten bereikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
When the bird leaves the cage [OPEN] Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: When the bird leaves the cage [OPEN]   When the bird leaves the cage [OPEN] Icon_minitimevr 18 maa 2016 - 15:34


Nu de jonge grijze poes eindelijk Young One was geworden, was ze vrij om rond te dwalen in de O zo grote Twolegplace. Wasabi was er meteen op uit gegaan en was enthousiast het kamp uitgedraafd. Niet dat ze dolblij was om dikke, lui Kittypets te ontmoeten, de vervuilende geuren van Twolegs en Monsters in te ademen en doof te worden door hoog, luid twoleggebrul. Ze had vooral gehoord dat er in de vreemde, ijzeren blikken van de Twolegs overheerlijke, voedzame snacks huisden, zoals "aardappelstokjes" en gebakken schijven brood met een laag rode saus en groenten over.
Dat kon ze het beste meteen gaan uitvinden! bedacht Wasabi en liet haar blik op een groot ijzeren blik vallen. Ze rook alleen kraaienvoer, maar vanbinnen rook ze iets warms. Voorzichtig sprong ze op het gevaarte en snuffelde aan het deksel. Het was stevig op het blik geplaatst. Wasabi beet er in, maar het spul was hard en deed pijn aan haar bek, waardoor ze haar kop schudde and spuugde. Hoe konden Twolegs zoiets walgelijks maken?
Net toen ze nog een poging onderging het deksel te verwijderen, klonk een loeiende kreet. Wasabi keek op, en een van die vreemde Twolegs rende woedend op haar af. Zonder nadenken sprong Wasabi weg en rende zo hard als ze kon in de eerste tuin die ze zag. De borstkas van de Young One rees heftig op en neer en ze gluurde tussen de spleten van het hek, waardoor ze merkte dat de Twoleg haar niet meer volgde. Phoe. De Twolegwereld was nog een stuk ingewikkelder dan ze had gedacht.
Wasabi draaide zich om, en merkte plotseling een hoop blaadjes - hum, een kat - op. Haar verbaasde blik verzachtte toen ze een vogel zag wegvliegen en ze probeerde zo neutraal mogelijk de blik van de poes te ontmoetten. 'Pech,' zei ze zachtjes en knipperde. Het weldoorvoede lichaam van de poes deed haar er aan herrinneren dat dit wel een Kittypet moest zijn; de meeste katten waren uitgemergeld en zwak in dit seizoen. Net als zij.


When the bird leaves the cage [OPEN] 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the bird leaves the cage [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: