Wounded. [&TUSK] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wounded. [&TUSK]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Wounded. [&TUSK] Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Wounded. [&TUSK]   Wounded. [&TUSK] Icon_minitimedo 24 maa 2016 - 11:47

Hoofdpijn. Dat was wel het eerste wat de kater voelde toen hij ’s morgens op stond. Dan had hij ook nog het feit erbij dat zijn huid volstond met krassen. Hij had de afgelopen dagen niks anders gedaan dan katten uitdagen en vechten. Dat begon nu lichtelijk zijn tol te eisen, want ondanks het aantal uur slaap dat hij had, begon het toch vermoeiend voor hem te worden om zichzelf constant te moeten verdedigen. Hij wist dat hij het zelf opzocht, maar het werd binnenkort eens tijd dat hij een pauze zou nemen. Zijn energie werd namelijk een beetje verspild met al die gevechten. Hij kon zich beter bezighouden met andere dingen, maar het was zijn ambitie die ervoor zorgde dat de kater constant bleef vechten. Maar toch… De hoofdpijn werd erger toen hij op probeerde te staan, maar de kater schudde enkel met zijn kopje en wandelde vervolgens op zijn gemak het kamp uit. De geur van BloodClan bleef sterk in zijn neusgaten hangen, maar de kater richtte zich daar niet echt op en begon richting het Rogue-territory te wandelen. Deze keer wilde hij geen amok maken met de Rogue’s, maar wilde hij eerder aan zichzelf bewijzen dat een paar gevechten hem weldegelijk niks deden. De kater hief zijn kopje daarom de lucht in en stapte op zijn gemak het Rogue-territory binnen. Zijn hoofdpijn begon al wat weg te trekken, maar dat kon omdat hij vannacht goed geslapen had. Omdat hij hulp weigerde begonnen de schrammen in zijn vacht weer te prikken, maar Shark negeerde het zo goed mogelijk. Wat had Claw immers aan een kater die zichzelf al uit liet schakelen door een paar gevechtjes en wat schrammetjes, right? De kater snoof en keek naar een prooidier dat vlak voor zijn poten de andere kant op rende, maar voelde er niks voor om het te volgen. Hij had geen honger. Zijn kop draaide zich toen hij een geluid achter zich hoorde en hij deed zijn best om een intimiderende indruk te maken. ‘Maak jezelf bekend,’ zei hij kil.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wounded. [&TUSK]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: