Spring is here! {Smokepaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Spring is here! {Smokepaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Spring is here! {Smokepaw} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Spring is here! {Smokepaw}   Spring is here! {Smokepaw} Icon_minitimevr 25 maa 2016 - 7:29

Al vanaf dat ze opstond had Bronzemask een bijzonder goed humeur. Je kon het aan alles zien; Newleaf was weer aangebroken. Het was nog best vroeg. Na Sunhigh zou ze gaan trainen met Puddlepaw. Voor nu genoot ze even van de zon. Haar dikke wintervacht wapperde in de wind. Ze gaapte even kort. Zou ze gaan jagen? Of patrouilleren? Ze wachtte even af of iemand naar haar toe kwam. Alleen de grenzen patrouilleren was ook niet handig, als ze dan moest vechten zou ze in de minderheid zijn. Bronzemask besloot nog even in een hoekje in het kamp te liggen. Daarna keek ze naar de rest van haar clan die langzaam ontwaakte.


Spring is here! {Smokepaw} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
Spring is here! {Smokepaw} DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Spring is here! {Smokepaw}   Spring is here! {Smokepaw} Icon_minitimevr 25 maa 2016 - 14:15

Een lichtgrijze gestreepte kater met groene ogen stond twijfelachtig in zijn Den te wachten. Hij keek een beetje angstig naar de lichamen die voor hem lagen. Het was hem al eerder gebeurd dat hij per ongeluk op iemands staart was gaan staan en dat hij een snauw naar zich toe had gekregen. Dat wilde hij het liefste voorkomen, maar hij wilde wel graag naar buiten gaan om een luchtje te scheppen en hopelijk een Warrior tegen te komen die hem geen last vond en hem mee wilde nemen naar buiten het kamp. De kater keek ongelukkig op zijn pootjes neer terwijl hij zenuwachtig zijn staartpuntje bewoog. Hij had geen idee hoe hij langs al deze lichamen moest gaan zonder ook maar iemand wakker te maken. Gelukkig kreeg hij niet al te lang de tijd om daarover te piekeren, want plotseling begonnen er al een paar lichamen te bewegen. Smokepaw zich dat er zich een paar ogen openden en snel zag hij zijn kans om langs de ontwakende katten naar buiten te glippen. Hij stapte deze keer gelukkig niet op een staart, maar was over zijn schouder aan het kijken om te zien of niemand een geërgerde blik op hem had geworpen zodat hij op tijd zijn excuses kon aanbieden. Hij was echter zo erg bezig met dit dat hij niet voor zich keek en dat een klap dan ook onvermijdelijk was. Omdat Smokepaw zelf vrij groot en robuust van postuur was viel hij gelukkig niet om, maar de kater keek wel van zijn poten naar de kat die voor hem stond. Het feit dat het een Warrior was liet hem zijn oortjes in zijn nek vouwen en nerveus kneedde hij de grond onder zijn klauwen met zijn pootjes. ’S-Sorry,’ bracht hij stotterend uit. ‘Het w-was niet de b-bedoeling.’ De kater durfde nauwelijks oogcontact te maken en bleef daarom maar naar de grond kijken.


Spring is here! {Smokepaw} Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Spring is here! {Smokepaw} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Spring is here! {Smokepaw}   Spring is here! {Smokepaw} Icon_minitimeza 26 maa 2016 - 8:57

Oppeens stoot er iets tegen haar aan. ''Hey, kijk eens uit wil je.'' Snauwde ze terwijl ze zich geirriteerd omdraaide. De boosdoener was een grijze apprentice. Hij leek zich erg schuldig te voelen. ''S-Sorry,'' Stotterde hij terwijl hij nerveus in de grond kneedde. ''Het w-was niet de b-bedoeling.'' Bronzemask schudde haar hoofd en glimlachde. ''Het is al goed hoor.'' Ze rekte zich uit en ging comfortabel zitten met haar staart om haar poten. ''Ik ben Bronzemask.'' Miauwde ze terwijl ze de jonge kater bestudeerde. Hij was al best groot, ze schatte hem zo'n 10 manen.


Spring is here! {Smokepaw} Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
Spring is here! {Smokepaw} DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Spring is here! {Smokepaw}   Spring is here! {Smokepaw} Icon_minitimema 28 maa 2016 - 22:15

De snauw die hij naar zijn kop geslingerd kreeg maakte het alleen maar erger en Smokepaw vouwde zijn oren in zijn nek. Hij wist hoe dom hij nu wel niet moest overkomen. Er werd van een Apprentice verwacht dat ze stoer waren en dat ze altijd een weerwoord hadden, maar Smokepaw wist niet zeker of hij ooit wel die kater kon zijn. Hij stotterde bij elke zin als hij een kat niet kende of als hij zich niet op zijn gemak voelde. Er zat echter wel een andere kant in hem verscholen die tot leven kwam als hij uitgedaagd werd. Hij kon namelijk heel erg goed vechten, maar was gewoon niet makkelijk uit zijn tent te lokken. Hij was niet het type dat snel kwaad werd en wilde het eerder met woorden oplossen, maar als hij echt geen andere oplossing zag, zou hij vechten tot het einde. Hij wist dat dat was wat een loyale Clankat deed. De kater keek op toen de poes een al iets lievere toon had en vroeg zich af of het niet gewoon de standaardreactie was geweest. Als je schrok snauwde je immers sneller dan je zou willen, ook al had hij dat niet omdat hij het woord ‘snauwen’ niet eens kon gebruiken naar zichzelf toe. Zijn oren gingen al iets losser zitten in zijn nek toen hij merkte dat ze echt niet meer kwaad was. ‘Dat is een m-mooie naam,’ complimenteerde hij haar stotterend en hij had zijn ogen inmiddels weer op haar gericht. Het bleek een mooie poes te zijn, maar ze was wel al veel ouder dan hem. ‘Mijn n-naam is Smokepaw,’ zei hij en hij kneedde de grond nerveus onder zijn poten. ‘Nog niet zo h-heel lang Apprentice,’ voegde hij er gauw aan toe omdat hij wist dat zijn grootte bedriegend over kon komen.

OOC: Wauw, mooi setje! <3


Spring is here! {Smokepaw} Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Spring is here! {Smokepaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: