All the echo's in my mind, crying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All the echo's in my mind, crying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zira
Deceased
All the echo's in my mind, crying Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: All the echo's in my mind, crying   All the echo's in my mind, crying Icon_minitimevr 25 maa 2016 - 20:54

Loom tilde de bruingestreepte poes haar kop op. Ze was net wakker geworden van een diepe slaap. Dat was het enige wat ze de laatste dagen deed; slapen om beter te worden van de groenhoest die ze te pakken had. Het werkte, maar snel ging het nou ook weer niet, en de commander irriteerde zich hier mateloos aan. Ze had teveel tijd om haar poten. Ze wilde dingen kunnen doen voor de Elite, er was immers genoeg om geregeld te worden, zowel hier als in hun andere locatie; het ThunderClan kamp. De kattin zuchtte diep. Helemaal daar naartoe reizen zou hem niet worden. Toen trok ze zichzelf toch maar overeind. Een wandeling door de mensenstraten kon geen kwaad, en ze moest van zichzelf haar conditie bijhouden. Ziek zijn werd in de Elite immers niet erg op prijs gesteld. Zira trippelde naar buiten, de wat koude lucht in, ook al was er wel een waterig zonnetje. Ze rekte haar spieren rustig uit, die wat stijf geworden waren van het lange liggen in de houten schuur. Vervolgens liep ze uit de uitgang en sloeg ze het eerste straatje in waar haar ochtendwandeling kon beginnen. Langzaam voerde ze het tempo op, en na een tijdje liep ze op een drafje wat rond. Het was saai, maar alles was beter dan alleen maar binnen zitten.

- Flush


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
All the echo's in my mind, crying 2hh0j8y
All the echo's in my mind, crying 10pvxmwAll the echo's in my mind, crying 10pvxmwAll the echo's in my mind, crying 10pvxmwAll the echo's in my mind, crying 2gxnp75All the echo's in my mind, crying 23mrb6wAll the echo's in my mind, crying 2hqc5lx All the echo's in my mind, crying E8v3o2All the echo's in my mind, crying 34nodx3All the echo's in my mind, crying Vmwrhy All the echo's in my mind, crying 23h0tfkAll the echo's in my mind, crying 10pvxmwAll the echo's in my mind, crying 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All the echo's in my mind, crying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: