Ceremonie Maart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie Maart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie Maart 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimedi 29 maa 2016 - 21:38

Ceremonie Maart ShadowClan_icon_by_starsightsw2007
Shadowclan Ceremonie Maart


Het was een koude dag geweest, wolkjes leken uit zijn vacht te komen door zweet wat verdampte. De kater likte het snel weg, niet erg toonbaar, en dat wilde hij nu juist wel graag zijn. Om eerlijk te zijn was hij zenuwachtig, dit was nieuw voor hem, maar Inner had het hem gevraagd en dus deed de kater het. Zijn leidster moest op hem kunnen rekenen, altijd. Vandaar dat Tall nu hier stond, voor de steen. Met een soepele beweging sprong de grote kater erop, en stak zijn kop in de lucht. Trots zijn borst vooruit en poten recht onder zijn schouders, hij probeerde de kracht uit te stralen die Shadowclan nodig had in tijden als deze, en naar zijn idee lukte het hem aardig.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Riep hij, met zijn stem wat dieper dan normaal. Zijn amberkleurige ogen namen de reacties in zich op, terwijl ze zonder emotie te vertonen over het kamp gleden. De zenuwen waren weggegaan met het geluid van zijn stem, zijn moeder had dit gedaan, hij was hiermee opgegroeid, de clan had hem nodig, hij kon dit.
“Ook na zware gebeurtenissen moeten we door,” Begon de kater, zijn stem sterk. Zijn blik dreef naar Littlestream, en hij wierp haar een geheime glimlach toe, zijn borst voelde zich weer met moed en hij ging verder. ”Het is daarom tijd voor een ceremonie, om kittens die flink gegroeid zijn de kans te geven zich in te zetten voor de clan,” Hij knikte de kleine katten toe. “Hailkit, iedereen kan wel zien hoeveel je gegroeid bent, voortaan zal jouw naam Hailpaw zijn, en Winddancer zal jouw trainingen waarborgen,” Hij keek naar zijn oud-leerling, ”Ik vertrouw erop dat zij dit naar behoren zal doen,” De kater wierp haar een glimlach toe, en ging weer verder. ”Daarnaast hebben we nog Flinkit, wiens naam hierbij verandert naar Flintpaw. Flintpaw, jouw trainingen zullen verzorgd worden door Roughflower, een waardig krijger die jou alles zal leren wat ze weet.” Ook dit duo werd toegeknikt voor Tall verderging. ”Als laatste is het de beurt aan Crookedkit, Crookedkit, jouw naam is vanaf nu Crookedpaw en ik zal zelf jou van trainingen voorzien.”

Even liet Tall de tijd voor de mentoren en nieuwe apprentices elkaar te zien en ontmoeten, zelf stapte hij van de steen af, en tikte de neus van Crookedkit, nu paw, aan.
“Er moeten nu nog wat apprentices nieuwe mentoren toegewezen krijgen door verliezen die we hebben geleden in de strijd, en verwondingen,” Tall liet dit even inzinken, ze hadden veel verloren. “Wolfpaw en Rapidpaw, jullie mentor zal Sinclaw zijn, ze zal jullie alles leren wat ze weet. Darkpaw en Echopaw zullen als mentor Mouselight krijgen, een waardig krijger die de wijsheid op jullie zal overdragen.” Hij liet de katten elkaar even groeten, en ging toen weer verder. ”Venompaw, jouw trainingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Blizzardwing, en de trainingen van Shadowpaw door Wassing. Innerstar zal de training van Flamepaw op zich nemen, en ikzelf zal Runningpaw als apprentice onder mijn hoede nemen.” Opnieuw gaf hij de tijd voor de katten om elkaar te groeten, en sprong zelf ook weer van de steen om zijn nieuwe apprentice te groeten. Hierna sprong hij weer de steen op.

“Apprentices, volg jullie trainingen trouw, Warriors, leer hen alles wat je weet, zodat wij samen de Shadowclan weer groots mogen maken,”
Hij keek de katten aan, en liet een stilte vallen, het was belangrijk dat ieder zijn deel deed om van deze clan weer in haar oude glorie te herstellen.
“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 


Ceremonie Maart Os_tal10
#Awesome:
 Laatst aangepast door Tallshadow op do 31 maa 2016 - 17:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie Maart DPKsfdL
70

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crookedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimedi 29 maa 2016 - 22:33

De bruine kattin kwam iedere keer met een bonzend hart weer kijken naar de ceremonies zodra ze de stem van de leader over het kamp hoorde galmen. Ze had al paar keer gelukkig gehad dat ze toen nog geen mentor aangewezen had omdat de vorige leader Shrewstar was overleden, of toen weer een aanval vam Bloodclan. Maar zodra de oudere kitten de woorden van Tallshadow over het kamp hoorde galmen zonk alle moed weg. Het zou vandaag gebeuren, ze voelde het gewoon aan.. Toch fascineerde het haar hoe de Clanleader en haar Deputy dit allemaal zo goed onder controle had en iedere keer weer een mentor wist aan te wijzen voor een nieuwe apprentice, of apprentices die door enkele redens zonder mentor zaten. Het was een feit dat Crookedkit de oudste van de Nursery was, en dat kon je voornamelijk zien hoe ze boven de rest uittorende. Het werd allemaal duidelijker toen zij met twee andere kittens naar voren werd geroepen, maar Crooked bleef op de achterhoede. Haar mintgroene kijkers gleden langs de kittens -die net als haar Aprentices mochten worden- naar de Deputy die hun aansprak. Het liefst werd ze getraind door iemand waar ze voor op keek. Zoals de Medicine cat Acefray. Maar natuurlijk had de grijze kater iemand anders in het oog gekregen en had een andere leerling op zijn naam genomem, waardoor zij zelf moest trainen voor iets wat ze niet eens wou.. Natuurlijk zou ze blij zijn met een mentor, en ze zou doen wat ze van haar verwacht werd. Toch was het niet haar droom om dit te doen. Crookedkit spitste haar oortjes naar voren en luisterde zenuwachtig naar de woorden die Tallshadow uitsprak. "Hailkit, iedereen kan wel zien hoeveel je gegroeid bent, voortaan zal jouw naam Hailpaw zijn, en Winddancer zal jouw trainingen waarborgen,” De bruine kattin keek maar Hailkit, Winddancer zou zeker een goeie mentor zijn voor de nieuwe Apprentices. ”Daarnaast hebben we nog Flinkit, wiens naam hierbij verandert naar Flintpaw. Flintpaw, jouw trainingen zullen verzorgd worden door Roughflower, een waardig krijger die jou alles zal leren wat ze weet.” De mintgroene ogen brandde op vacht van de twee nieuwe Apprentices voor haar, nu moest het wel haar beurt zijn.. Haar vacht tintelde, welke mentor zou zij krijgen..? ”Als laatste is het de beurt aan Crookedkit, Crookedkit, jouw naam is vanaf nu Crookedpaw en ik zal zelf jou van trainingen voorzien." Met ogen als schoteltjes keek ze toe hoe de Deputy van de rots afsprong en zijn neus tegen haar neusje aandrukte. W-was Tallshadow haar mentor? Dit kon niet waar zijn.. Toch? De nieuwe Apprentices keek verbaasd om zich heen, Crookedpaw was haar nieuwe naam en ze kon het nog steeds niet geloven. Snel sloot ze zich weer aan bij de groep katten -achteraan natuurlijk- en luisterde veder naar de ceremonie. Nadat deze was afgelopen, bleef Crookedpaw vastgeplakt aan de grond wachtte op haar nieuwe mentor. Die zou wel weten wat ze moesten doen.. Hopelijk..


Tagg; Tallshadow


Ceremonie Maart Vmybf5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Ceremonie Maart Zw2fckP
Michelle
1789
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimewo 30 maa 2016 - 12:58

In stilte zette ze voet binnen het kamp op het moment dat Tallshadow's roep weerklonk en even trok ze haar kop op nar haar 'beste' vriend starend. Ze wist niet wat ze van hem moest vinden. Wist niet hoe ze met hem om moest gaan maar alles was anders, alles was verkeerd en ze wist zelf nieteens meer wat onder of boven was. Het enige wat ze nog wist was hoe ze moest door lopen en door moest vechten. Haar klauwen en tanden in het leven slaan en doorgaan. En zo ging ze zitten in stilte haar ogen gericht op de tabby kater die zijn taak als deputy uitvoerde. De woorden kwamen langzaam tot haar door en in stilte knikte ze even. Je kon veel zeggen maar hij maakte goede keuzes. Toen haar naam echter over de clan gleed schoot haar kop omhoog. Wacht wat. Zij mentor opnieuw en met twee apprentices?! Dit was ongetwijfeld iets wat hij niet besproken had met Innerstar maar hoe dan ook een die ze met liefde aan wou nemen. Snel knikte ze naar de kater en kwam omhoog haar neus tegen de twee apprentices drukkend. Rapidpaw en Wolfpaw hmm.. Zou nog wat kunnen worden. "We vertrekken direct. Mits jullie allebei me bij kunnen houden." Mompelde ze ijskoud na afloop van de ceremonie en draaide zichzelf om, om vervolgens direct de clan te verlaten en over het barre landschap te rennen zich afvragend of beide apprentices haar bij zouden kunnen houden.

Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t28959-paint-it-black#666202


Ceremonie Maart CsvhKMJ


Laatst aangepast door Sinclaw op wo 30 maa 2016 - 13:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie Maart 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimewo 30 maa 2016 - 17:01

De kater moest glimlachen toen hij de groep zag te beginnen te bewegen, iedereen kwam in actie en ook Sin, die hij volledig vertrouwde met die twee apprentices, nam meteen haar taak op zich. Vrolijk sprong hij dan ook van de steen af, en paradeerde naar Crooked. Ondanks het feit dat de kleine een stuk groter was dan de meeste katten van haar leeftijd torende de kater boven haar uit, hij was ook wel erg groot. Vandaar dat hij iets door zijn poten boog, en haar glimlachend aankeek. Sommigen zeiden dat een deputy streng hoorde te zijn, hij kon het gewoon niet, daar was hij inmiddels wel achter.
"Hallo daar," Begon hij met een glimlach, en besloot daarna te gaan zitten. "Weet je wie Runningpaw is?" Hij wist het wel, maar het was altijd handig om twee apprentices die met elkaar gingen trainen, elkaar te laten kennen. Zijn hoofd ging de lucht weer in, en draaide heen en weer op zoek naar de zwart-witte kat. Het zou vast niet lang duren voor ze hen gevonden had, in de tussentijd kon hij prima even Crooked wat beter leren kennen.


Ceremonie Maart Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rapidpaw
Member
Ceremonie Maart DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimewo 30 maa 2016 - 21:08

Het was de oproep van Tallshadow die er voor gezorgd had dat hij zijn kopje hard tegen de wand van de Den had gestoten. Rapidpaw lag namelijk net lekker te soezen in zijn Den toen hij opeens het geluid hoorde van Tallshadow’s stem die de katten opriep om zich te verzamelen. Zijn hart klopte nerveus in zijn keel toen hij zich besefte dat er een mededeling gegeven zou worden of dat er misschien een Ceremonie plaats zou vinden. Bij dat laatste dacht hij hoopvol na dat hij misschien een mentor zou krijgen en snel schoot de Apprentice helemaal overeind, zijn hoofdpijn opeens vergetend. Opgewekt trippelde de Apprentice naar buiten en keek om zich heen, maar er waren nog niet heel veel katten. Hij ging bij een willekeurig groepje katten zitten luisteren en sloeg zijn staart netjes om zijn poten heen, maar zijn hart bonkte nog steeds in zijn borstkas van nervositeit. Zou hij vandaag een mentor krijgen? Of zou hij er geen krijgen omdat hij erg vaak het kamp uit was gegaan zonder iemand ook maar iets te laten weten? Hij was op dat vlak vrij wispelturig, maar moest ook eerlijk toegeven dat het vaak door zijn enthousiasme kwam dat hij vergat om een kat te verwittigen. Hij had er echter nooit echt een opmerking over gekregen en daarom had de kater zich ook niet genoodzaakt gevoeld om het met iemand te delen. De kater luisterde naar de uitleg van Tallshadow en merkte tot zijn voldoening dat het inderdaad om een Ceremonie ging. Ongeduldig luisterde hij naar de namen genoemd werden en zuchtte zachtjes toen Tallshadow stopte, maar keek hoopvol op toen de kater weer verderging. Zijn hart stopte heel even met kloppen toen hij verbaasd zijnde aanhoorde dat hij een mentor kreeg en dat hij die moest delen met een Apprentice die hij niet eens kende. Lang tijd om zich daar druk over te maken had hij niet, want plotseling kwam Sinclaw al naar hem toe. Het feit dat het Sinclaw wel moest zijn herkende hij aan dat ze vlak voor zijn neus stond en zij als enige kat zijn neusje aanraakte met de hare. ‘Oké, Sinclaw,’ fluisterde hij toen hij haar woorden hoorde. Hij keek niet eens om of zijn mede-Apprentice meeging, hij had alleen maar oog voor Sinclaw en deed zijn best om haar te achtervolgen.

Tag: Sinclaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
Ceremonie Maart FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimedo 31 maa 2016 - 17:59

De kattin keek met gemengde gevoelens op naar de nieuwe deputy die zijn eerste ceremonie hield. Deze straalde kracht, trots en goeie moed uit, maar het kon haast niet anders dat deze zich diep vanbinnen rot voelde. Zijn ouders die beide zo opeens weg waren... Waspsting schudde haar kop. Waarom StarClan dit toeliet kon ze niet begrijpen. Echter leek het de jonge kater nog redelijk goed af te gaan. Hij had een vaste stem en leek niet te trillen van de zenuwen, wat ervoor zorgde dat iedereen zich wat meer op zijn gemak voelde. Hij deed het goed. Ondanks dat ze zoveel nare dingen hadden meegemaakt de laatste tijd, ging het leven verder. Het groeien van kittens hoorde hier natuurlijk ook bij. Vandaag waren het er drie die apprentice werden. Een warme glimlach stond op de poes haar gelaat toen ze zag hoe gespannen deze waren. Toch betrok haar gezicht weer toen Tallshadow begon over de vele verliezen die ze geleden hadden. Apprentices waren hun mentor verloren of deze was zo erg toegetakeld dat hij geen les meer geven kon. Toen haar eigen naam ook opgenoemd werd om mentrix te worden, knikte ze kort. Ze had al ervaring met een apprentice trainen, had 't al twee keer gedaan. Maar het bleef zeker leuk om te doen. Toen de ceremonie afgelopen was, stond de forse poes op en ging op zoek naar haar apprentice, Shadowpaw. Toen ze het katertje gevonden had, drukte ze haar neus tegen de zijne aan; een vast ritueel dat iedere mentor bij zijn of haar apprentice deed. "Hallo Shadowpaw," miauwde ze vriendelijk waarbij ze hem een bemoedigend knikje gaf. "Ik ben Waspsting, je nieuwe mentor." vervolgde ze toen.

Tag: Shadowpaw


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie Maart 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimedo 31 maa 2016 - 18:53

R   U   N   N   I   N   G    P   A   W
.................................................................................................
Run like your life depends on it. Because it does.
.................................................................................................

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” De tuxedo kater kwam uit de den lopen toen hij de oproep hoorde van de nieuwe deputy, Tallshadow. Zijn hart begon meteen sneller te kloppen toen hij realiseerde wat er misschien op het punt stond te gebeuren; een Ceremonie. De speculaties van Runningpaw werden al snel bevestigd en hij achtervolgde verschillende andere soon-to-be apprentices naar de steen waarop zijn deputy stond, kop trots opgeheven waardoor hij kracht uitstraalde. Wat zou hij toch boffen als dat zijn nieuwe mentor werd. Het raakte de kater diep toen hij hoorde dat zijn oude mentor was bezweken door zijn verwondingen. De Clan had veel moedige katten verloren, sommige kende Runningpaw helemaal niet wat hem ongelukkig maakte. De kater keek stilletjes toe hoe Crookedpaw haar ogen groot werden toen ze hoorde dat Tallshadow, waardoor een ongekende golf van jaloezie door hem heen raasde. Welke mentor Runningpaw ook zou krijgen, hij zou zo verschrikkelijk zijn best doen zodat diegene trots zou zijn op hem.

“Wolfpaw en Rapidpaw, jullie mentor zal Sinclaw zijn, ze zal jullie alles leren wat ze weet. Darkpaw en Echopaw zullen als mentor Mouselight krijgen, een waardig krijger die de wijsheid op jullie zal overdragen.” De Apprentice keek glimlachend toe hoe zijn Den-genootjes naar hun nieuwe mentor toeliepen. Wanneer zou hij te horen krijgen wie zijn mentor zou zijn? Hij hoopte dat het een High-Rank zou zijn, Innerstar of Tallshadow, maar zo'n kansje is klein. ”Venompaw, jouw trainingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Blizzardwing, en de trainingen van Shadowpaw door Waspsting. Innerstar zal de training van Flamepaw op zich nemen, en ikzelf zal Runningpaw als apprentice onder mijn hoede nemen.” Runningpaw knipperde verbaasd met zijn ogen toen hij zijn naam als laatste hoorde. Tallshadow's blik gleed over de katten heen en hij sprong van de steen af en meteen spoorde de Apprentice zijn poten aan om naar zijn nieuwe mentor heen te lopen. Hij zag hoe Tallshadow hem snel even begroette en daarna weer op de steen sprong waardoor Runningpaw snel weer ergens achter in de menigte zich verstopte.

Nadat de meeste mentoren hun leerlingen hadden opgehaald besloot Runningpaw ook zijn mentor op te zoeken. De kater zag de Deputy naast zijn andere leerling staan, Crookedpaw. Hij ging bij ze staan en boog respectvol zijn kop naar zijn nieuwe mentor. "Hallo Tallshadow," Miauwde hij met een klein lachje op zijn gezicht geplakt. "Crookedpaw." Runningpaw hief haar kop op en wiebelde met zijn oortjes naar de bruine kattin. Hij kende haar niet heel goed maar had haar weleens in de Nursery zien rondlopen..................................................................................................
T A G: Crookedpaw & Tallshadow


Laatst aangepast door Runningpaw op di 24 mei 2016 - 16:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameleap
Member
Ceremonie Maart Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimevr 1 apr 2016 - 12:58“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” Klonk de stem van de nieuwe Deputy door het kamp. Flamepaw spitste zijn oren, keek op en vervolgens wendde zijn blik weer af op zijn spitsmuis. Met tegenzin dwong hij zichzelf om op te staan en richting de plek te draven waar je allemaal kittens aantrof die vast en zeker hun Apprenticenaam kregen. De rode kater dwaalde af in zijn gedachtes... Vroeger... De plek waar hij zich nergens zorgen om hoefde te maken. Toen leefde zijn vader nog... Zijn zus... Plotseling schoot de woede weer naarbinnen als gif van een adder. Hij had alles verloren. Swiftriver was zowat de enige kat waar hij zich echt thuis had gevoeld. En die had hem ook al mentorloos gelaten. Vandaar dat de apprentice verplicht was om hier bij te zijn. Hij mocht wel bijna warrior worden, maar toch moest hij verder trainen.
Alles leek opeens snel te gaan, er werden veel kittens benoemd tot apprentice. “Er moeten nu nog wat apprentices nieuwe mentoren toegewezen krijgen door verliezen die we hebben geleden in de strijd, en verwondingen. Wolfpaw en Rapidpaw, jullie mentor zal Sinclaw zijn, ze zal jullie alles leren wat ze weet. Darkpaw en Echopaw zullen als mentor Mouselight krijgen, een waardig krijger die de wijsheid op jullie zal overdragen. Venompaw, jouw trainingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Blizzardwing, en de trainingen van Shadowpaw door Wassing. Innerstar zal de training van Flamepaw op zich nemen, en ikzelf zal Runningpaw als apprentice onder mijn hoede nemen.”
Wait. Innerstar? Wat meer geïnteresseerd keek Flamepaw op. Hij wist niet of hij trots of teleurgesteld moest zijn. Trots omdat de leider misschien nieuwsgierig over zijn technieken was of teleurgesteld omdat zij hem juist hardhandig zou aanpakken. Hij kon dus ook niet zo makkelijk meer tegenspreken, het was tesnlotte zijn leider. Een beetje verdwaald keek de kater rond en liep vervolgens naar zijn nieuwe mentor toe om elkaars neus aan te raken. "Wanneer beginnen we?" miauwde hij half enthousiast en half nonchalant. Hij was veel te oud om zo kinderachtig te zijn.


FLAMELEAP
Tag; Innerstar

(c) ELRIC


I wouldn't hesitate,
Ceremonie Maart YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
Ceremonie Maart Miniava
Bunny
2604
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimevr 1 apr 2016 - 14:25

De tabby stopte met zichzelf te wassen toen ze een bekende stem hoorde en trippelde dichter naar hem toe. Hij riep een ceremonie bijeen - waarschijnlijk was Innerstar nog niet genoeg genezen - zowel fysiek als mentaal - om zelf de ceremonie te doen. Ze kon zien dat Tallshadow nerveus was, zijn stem was net iets lager dan normaal. Winddancer ging vooraan zitten, net achter de kittens die vandaag leerlingen zouden worden. Misschien kreeg ze haar eerste leerling vandaag, wie weet? De deputy begon met een korte speech, waarbij de jonge warrior goedkeurend knikte. Het was een zware tijd, maar het werd terug newleaf nu - het werd weer beter, en ze moesten door. De eerste naam die hij riep was Hailkit, die al snel Hailpaw werd. En tot haar verbazing en vreugde werd zij de mentor van de kersverse apprentice! Met een vrolijke glimlach op haar snuitje baande de tabby zich voorzichtig door de katten die nog voor haar zaten en naar de poes - naar haar apprentice. Zoals gebruikelijk was raakten hun neusjes elkaar, waarna ze ruimte maakten voor de volgenden. "Het is nog vroeg, we kunnen vandaag wel beginnen, denk ik. Vind je dat goed?", vroeg ze van zodra de ceremonie afgelopen was. De tabby was het niet echt gewend om bevelen te geven, en dus kwam het er eerder uit als een vraag - maar ze was hoe dan ook niet echt van plan om een enorm strenge mentor te zijn, tenzij het echt nodig bleek.

Tag; Hailpaw


Ceremonie Maart 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie Maart 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimezo 3 apr 2016 - 0:35

Het duurde inderdaad niet lang voor zijn andere apprentice hen gevonden had, en de kater was blij om te zien dat hij ook Crooked netjes begroette. Het was altijd lastig om twee apprentices te hebben die elkaar niet mochten, of elkaar gewoonweg niet beter wilden leren kennen. Het maakte het onnodig moeilijk voor zowel de mentor als de apprentices zelf, en dus was Tall altijd groot voorstander van bonding-excercises. Zo ook nu, want hoe beter te beginnen dan elkaar beter leren kennen? Hij knikte naar Running ter groet, en keek toen van de ene apprentice naar de ander. Ze waren ongeveer even oud, maar de ander had al iets meer ervaring zo te zien. Daar moest mee te werken zijn.
Mentaal noteerde Tall zijn trainingsideeën, en glimlachte toen. "Dus," Begon hij opgewekt, "Laten we maar meteen beginnen!" De dag was nog jong en er was geen reden voor deze twee om meteen lang te lopen, al zouden ze dat nu misschien verwachten. "Runningpaw, zou jij Crookedpaw willen helpen met het klaarmaken van haar nest in de apprentice den? Het is altijd vechten om het beste plekje, en ik ga ervan uit dat ze de hulp wel kan gebruiken." Hij keek vragend naar de vrouwelijke apprentice. Niet dat ze een keus had, maar de illusie was misschien fijn.

Tag: Crookedpaw & Runningpaw


Ceremonie Maart Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Ceremonie Maart DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimewo 6 apr 2016 - 14:02

Hazelnut was één van de eerste die klaar stond nadat de vertrouwde oproep door het kamp klonk. Helemaal vertrouwd was het nog niet, aangezien het deze keer iemand anders was. Tallshadow was totaal nieuw op dit vlak. Hazel kende hem wel, maar had nooit echt de zin en moed gehad om hem aan te spreken. Het zou snel duidelijk zijn hoe de kater het deed. Hazel kon nog niets over hem zeggen. Toch stond Hazel hier al snel klaar. Hij ging er vanuit dat hij een apprentice toegewezen ging krijgen. Hij was namelijk al 2moons geleden tot warrior benoemd nadat hij enkele moons langer apprentice was geweest. Het werd wel eens tijd. Hij werd echter teleurgesteld. Zijn naam werd niet afgeroepen. Roughflower, zijn beste vriendin, had wel een apprentice toegewezen. Kort trok de kater met zijn oortje. Hij was langs de ene kant blij dat Rougheen apprentice had, maar langs de andere kant ook teleurgesteld dat hij er zelf geen had. Vertrouwde Innerstar hem nog steeds niet? Hij had zich toch bewezen? Onlangs nog bij het grensgevecht met Bloodclan. Ze hadden toch gewonnen daar? Hazel beet op zijn lip. Even bleef hij staan waar hij stond toen iedereen elkaar ging feliciteren. Het duurde even voordat hij ook naar voren stapte, richting Rough en haar apprentice, om hen beide te feliciteren. Op dit moment zou hij zich er even over zetten. Hij kon later mokken.


Ceremonie Maart B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan
Ceremonie Maart DPKsfdL
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimewo 6 apr 2016 - 16:36


Flintkit

Flintkit had zich al dagen wat afzijdig gehouden, als het niet manen waren. Ze voelde zich sloom en onhandig. De onrust die altijd in haar bloed gevloeid had, was duidelijk naar boven gekomen en ze was niet te genieten geweest. Haar moeder, Fawnstep was langzamerhand uit haar leven verdwenen, de sterke band die ze met de zwarte langharige kattin ahd gehad was weggedrukt in haar gedachten en gevoelens. Haar uiterlijk was lichtelijk verwaarloosd, alsof ze zich niet meer interesseerde in anderen, dit gedrag had er misschien ook wel voor gezorgd dat ze later leerling werd dan haar zussen. Ze leek zwak, haar lichaam leek breekbaar, zoals die van een kleine kit. Ze maakte dan ook niet de indruk al zes manen oud te zijn. Haar voormalige karakter was zowaar misschien wel gebroken. Ze was altijd als kleine kitten vastbesloten geweest om te winnen, met wat voor wedstrijdje dan ook. Maar nu had het leven, het donkere van het leven haar in zijn greep. De schaduwen leken altijd aan de randen van haar bewustzijn te knagen, wat haar behoorlijk chagrijnig maakte. Ze kon nog minder tegen tegenslagen dan normaal. De driftbuien hingen letterlijk als een donkere wolk boven haar hoofd, het kostte haar dan ook elke dag moeite om haar nest in de Nursery te verlaten. Stilletjes had ze die dag dan ook in de matige zon gezeten het was namelijk tamelijk bewolkt, haar oranje vachtje hield de koude nauwelijks buiten haar lichaam, waardoor kleine rillingen door haar lichaam schoten. Haar blauwe ogen, die misschien ook kenmerkend waren voor haar familie, keken naar het kamp. De meeste katten waren rustig met hun activiteiten bezig, de taken die bij hun rang hoorden en hier en daar tongden wat katten samen, vooral moederkatten. Het duurde dan ook niet lang voordat haar blauwe ogen een gestreepte vacht vonden, van hun Deputy. Tallshadow stond op het punt om op de rots te springen, waardoor ze hem half geïnteresseerd en half verveeld aan bleef staren. Met een trotse houden en even trotste beweging sprong de kater er dan uiteindelijk ook op. Zijn borst vooruit en zijn poten stevig op de waarschijnlijk koude ondergrond geplant begon de kater te spreken. Toch kon de kitten hem vanaf deze afstand niet verstaan. Ze was tamelijk slechthorend, ze kon genoeg verstaan om zich in het dagelijks leven te redden, al was het beter om dichterbij te komen, wou ze alles goed kunnen volgen. Met een zachte zucht hees ze haar lichaam overeind waarna ze de met sloffende maar snelle passen naar voren liep. De eerste zin van de ceremonie stierf net weg toen ze voor de steen ging zitten. Een paar amberkleurige ogen peilden de reacties van de katten die zich waarschijnlijk net zoals haar waren gaan verzamelen. Ze was zes manen oud en daarmee oud genoeg om een mentor toegewezen te krijgen, misschien zou het nu dan ook eindelijk zover zijn, misschien was het nu ook haar beurd? “Ook na zware gebeurtenissen moeten we door,” Begon de Deputy, zijn stem duidelijk en sterk, waarna kort zijn blik naar haar tante dreef. ”Het is daarom tijd voor een ceremonie, om kittens die flink gegroeid zijn de kans te geven zich in te zetten voor de clan,” De gestreepte kater knikte haar en twee andere kittens toe. Heel even wiebelde de roodharige kitten met haar oortjes voordat ze haar blik afwende en naar haar pootjes staarde. Zorgvuldig volgde ze de volgende woorden van de Deputy, terwijl hoop in haar aanwakkerde. Zou het echt? “Hailkit, iedereen kan wel zien hoeveel je gegroeid bent, voortaan zal jouw naam Hailpaw zijn, en Winddancer zal jouw trainingen waarborgen,” Flintkit zag niet dat de kater een blik op de desbetreffende krijger wierp. Daarvoor was ze te laat met opkijken. Haar blauwe ogen keken even twijfelend naar de grote kater voor haar. Zou ze zich met een smoesje ervan af kunnen brengen. Want ze was ergens best wel gespannen. Haar turbulente leventje zou toch niet nog drukker worden. Al kon de normaal gesproken altijd energieke kitten het vast wel aan. ”Ik vertrouw erop dat zij dit naar behoren zal doen,” Sprak de grote gestreepte kater verder waarna hij de ceremonie vervolgde. ”Daarnaast hebben we nog Flinkit, wiens naam hierbij verandert naar Flintpaw. Flintpaw, jouw trainingen zullen verzorgd worden door Roughflower, een waardig krijger die jou alles zal leren wat ze weet.” Met het horen van haar naam keek de kitten op waarna ze naar de vacht van haar halfzuster zocht. Heel even dacht ze aan de eerste ontmoeting met haar grote zus, waardoor ze het knikje van Tallshadow op een haar na miste. ”Als laatste is het de beurt aan Crookedkit, Crookedkit, jouw naam is vanaf nu Crookedpaw en ik zal zelf jou van trainingen voorzien.” Besloot de kater het eerste deel van de ceremonie. Meteen stond Flintkit, nu Flintpaw op om naar haar mentor toe te lopen. Ze hoopte maar dat Roughflower wat hartelijker zou zijn dan tijdens hun eerste ontmoeting, toen ze nog maar enkele manen oud was. Ze zei niets, terwijl ze naast de grotere kattin ging zitten. Ze wist geen goede begroeting, daarbij hoorde ze de stem van Tallshadow al weer door het kamp heen. “Er moeten nu nog wat apprentices nieuwe mentoren toegewezen krijgen door verliezen die we hebben geleden in de strijd, en verwondingen,” Sprak de kater verder, er was duidelijk veel geleden. “Wolfpaw en Rapidpaw, jullie mentor zal Sinclaw zijn, ze zal jullie alles leren wat ze weet. Darkpaw en Echopaw zullen als mentor Mouselight krijgen, een waardig krijger die de wijsheid op jullie zal overdragen.” Hij liet de katten elkaar even groeten, en ging toen weer verder. ”Venompaw, jouw trainingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Blizzardwing, en de trainingen van Shadowpaw door Wassing. Innerstar zal de training van Flamepaw op zich nemen, en ikzelf zal Runningpaw als apprentice onder mijn hoede nemen.” Opnieuw gaf hij de tijd voor de katten om elkaar te groeten. Hierdoor nam Flintpaw even de tijd om haar pasbenoemde mentor aan te kijken. Afwachtend probeerde ze voor een van de eerste keren in haar leven de reactie van de oudere kattin te pijlen. Haar peinzende gestaar werd al snel weer onderbroken door Tallshadow die met mooie woorden de ceremonie afsloot. Voordat de jonge leerlinge echter haar gestaar voort kon zetten, en daarmee Roughflower misschien kon irriteren, kwam er echter al weer een andere kat op hun afgelopen. Een krijger die ze nog niet zo goed kende, behalve van gezicht. Met een frons op haar gezicht keek ze hem aan.

Tag: Roughflower en Hazelnut


Ceremonie Maart Flintp11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie Maart MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimezo 10 apr 2016 - 20:15

Er werd een ceremonie gegeven. Door Tallshadow dit keer. Dat was vreemd, want zolang was Innerstar nog geen leader. Waarschijnlijk was dit eerder een soort training voor Tallshadow. Dat leek Roughflower logisch. Rustig zat ze daar terwijl ze de ceremonie afwachtte. Roughflower hoopte om een apprentice te krijgen. Tot haar verbazing kreeg ze deze ook! Flintkit, nu Flintpaw, werd benoemd tot haar apprentice! Aan het einde van de ceremonie stapte Roughflower op haar apprentice af. Hazelnut was ook op hun afgestapt. Hij leek teleurgesteld, dat kon Roughflower zien, meende ze. Ja, hij had geen apprentice toegewezen gekregen, wat de cyperse poes jammer vond. Maar Hazelnut mocht altijd helpen met de trainingen. Bij de volgende ceremonie zou hij vast wel één toegewezen krijgen. Ze glimlachte naar Hazelnut en keek vervolgens naar Flintpaw. "Gefeliciteerd met je naam, Flintpaw," miauwde ze met een grijnsje op haar gelaat. "Morgenochtend beginnen we meteen," miauwde ze. "Ik maak je wel wakker," vervolgde ze. "Zou je mee willen, Hazelnut?" Vroeg ze aan haar beste vriend, hopend dat hij ja zou zeggen.

TAG: Flintpaw & Hazelnut


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

Ceremonie Maart EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
Ceremonie Maart DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie Maart   Ceremonie Maart Icon_minitimedi 12 apr 2016 - 9:08

Hij knikte kort naar Roughflower toen ze naar hem glimlachte en liet haar even tegen haar apprentice praten. Ondertussen ging zijn blik kort naar Winddancer. Ook zij had een apprentice toegewezen gekregen. "Zou je mee willen, Hazelnut?" Hazel's oortjes schoven naar voren bij Rough's voorstel en hij draaide zijn kopje naar haar toe. Meegaan? Mocht dat? Even ging zijn blik naar Flintpaw. "Als je me mee wilt, zeg ik geen nee." mauwde hij vervolgens, zijn mondhoek even ophalend in een glimlach. Nog gefeliciteerd, beide." Zijn blik ging kort van Rough naar Flint en weer terug. Ondanks hij zelfs geen apprentice had, was hij blij dat zijn vriendin er nu wel één had. Stiekem was het ook een beetje vreemd om verantwoordelijk te zijn voor zo'n jonge kat, al was de eer om een apprentice te krijgen en te trainen voor de clan wel groot.

Tag: Roughflower en Flintpaw


Ceremonie Maart B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie Maart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: