Great warrior! [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Great warrior! [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cranepaw,
Member
Great warrior! [open] R7bJwjB
Athelstan
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Cranepaw,
BerichtOnderwerp: Great warrior! [open]   Great warrior! [open] Icon_minitimeza 2 apr 2016 - 22:43

Vandaag was de dag! Cranekit was, naar zijn mening, 6moons geworden vandaag. Niemand die hem kon stoppen. Met een flinke pas trippelde de kater de nursery uit. Hij moest en zou vandaag de apprenticeden opzoeken. Er was er namelijk helemaal klaar voor. Niemand die hem kon stoppen. Hij had, met behulp van één van de queens, de warrior code vanbuiten geleerd. Hij was een slimme kater, dat kon je niet ontkennen. Hij voelde zich ook duidelijk klaar. Hij was zo gefocust op de den van de apprentices, dat hij de uitstekende wortel niet eens gezien had en er met zijn poot achter bleef haken. Met een plof belandde de kitten op de grond. Dit hield hem echter niet tegen. Hij was vastberaden en trok zichzelf snel terug recht. Eenmaal voor de apprenticeden loerde hij zachtjes naar binnen. Was er iemand binnen? Of waren ze nog aan het jagen voor de elders? Even schoot zijn kopje naar de den van de elders. Misschien moest hij toch maar eens eerst binnen gaan kijken? Voor hij een poot in de den zette liet hij zijn blik eerst even door het kamp gaan, om er zeker van te zijn dat niemand hem gezien had.

Open voor eender wie c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
Great warrior! [open] DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Great warrior! [open]   Great warrior! [open] Icon_minitimewo 6 apr 2016 - 18:18

Een rustige blik lag in de ogen van de lichtgrijs gestreepte kater terwijl zijn smaragdgroene ogen naar het muisje keken die hij had meegenomen de Den in. Hij had niet zo’n zin gehad om het sappige beestje op te eten bij de anderen in het kamp. Hij wist dat er weinig Apprentice’s hier waren en dat was juist waar hij zo van genoot. Soms was het voor hem ook wel eens voornaam als hij hier gewoon kon rusten zonder dat hij zich druk hoefde te maken over hoe hij ging communiceren met iemand anders. Dat deed hij de laatste tijd namelijk veel te veel. Hij had geluk gehad dat hij tot nu toe wel aardige Apprentice’s had ontmoet en ook aardige Warrior’s. Ook had hij het gevoel dat het contact met Warrior’s veel vlotter verliep dan met Apprentice’s en hij had niet direct een idee hoe dat kwam. Was het door zijn verlegenheid? Misschien wel. De kater stond er niet echt om bekend dat hij direct op een Apprentice af zou stappen om een aangenaam gesprek te beginnen. Hij was juist erg verlegen en dat zag je dikwijls bij hem terug. Hij vond het zelf ook echt niet leuk dat hij verlegen was, maar wat kon hij er aan veranderen? Niet veel. Hij kon proberen om socialer te zijn, maar was bang dat anderen hem dan zouden uitlachen. De kater was net niet te erg door zijn gedachten afgeleid om de kitten niet in de gaten te hebben die zich bij de Den bevond. Omdat het tegenwoordig snel licht werd en de zon wat scheen kon hij de silhouet van de kitten makkelijk onderscheiden. Rustig kwam de kater overeind. Hij hoopte dat hij de kitten niet te veel af zou schrikken. Hij was voor zijn leeftijd – acht manen – namelijk erg groot, bijna even groot als een Warrior. Zijn spieren bewogen zich onder zijn schouders terwijl de kater naar de kitten liep. Waarschijnlijk verwachtte de kitten nu zo’n kater met zo’n heel erg stoer karakter, maar Smokepaw voelde zich alles behalve stoer. ‘H-Hallo daar,’ sprak hij stotterend. ‘Zoek je i-iets?’ Hij keek nieuwsgierig zijnde op de kitten neer. De kitten moest ongeveer zes moons zijn. Was het al een Apprentice? Maar nee, hij zag er zo twijfelachtig uit dat Smokepaw betwijfelde dat het al een Apprentice was. ‘Of zoek je i-iemand?’ ging hij stotterend verder terwijl hij de kitten vragend bleef aankijken.


Great warrior! [open] Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Great warrior! [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: