Well deserved rest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Well deserved rest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Well deserved rest DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons •
Gender:
Rank:
Brittlerose
BerichtOnderwerp: Well deserved rest   Well deserved rest Icon_minitimezo 3 apr 2016 - 19:11

In territorium
Brittlerose zat nog in de rush van haar jacht. Haar hart ging snel te keer van spanning. Het was haar gelukt om het konijn te vangen. Dat de grens met Windclan had overgestoken. Daarna had ze nog twee kikkers en een muis gevangen. Haar dag was zeker goed begonnen. Nu zochten haar ogen nieuwe prooi. Het was Newleaf en dat betekende dat ze de bossen moesten plunderen nu de prooi terug keerde. Het was alsof Starclan haar toelachte. De slanke siamees spande haar spieren toen een vrij kraai voor haar kwam zitten en zijn ding deed. Wat die vogels ook deden. Ze zette een pootstapje dichter voordat ze zou aanvallen. Damn, de vogel hoorde haar. Toch probeerde ze hem nog te pakken te krijgen. Ze zette zich af en sprong naar de kraai die al opgestegen was. Haar nagels raakte nog zijn staart, maar hij vloog kwetterend weg. Goed, goed gedaan Brittle. Nu heeft het hele bos je gehoord. Met een kwaad gezicht plukte ze de veren van haar nagels. Misschien moest ze maar terugkeren.

In kamp
Ze kwam met haar laatste prooien binnen. Het konijn en de tweede kikker. De andere kikker en de muis had ze al terug gebracht. Zoveel prooi had ze niet in een keer kunnen dragen. Toen ze de prooi dropte, nam ze een vettige mees eruit. Een klein cadeautje voor haar goede werk. Ze legde zich neer op haar favoriete plekje. Daar waar de andere warriors ook aten, want ze zat graag tussen het volk. Lekker gezellig en Brittlerose was een enorme kletskous. Heerlijk zo eventjes rust.

+ OPEN c:


Brittlerose
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
Well deserved rest R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Well deserved rest   Well deserved rest Icon_minitimevr 8 apr 2016 - 15:10

Met een tevreden blik keek Innerstar over het kamp. Er was net een patrouille terug gekomen en had een rapport gedaan. Het rapport was goed en Innerstar had aangegeven dat ze mochten gaan eten en uitrusten. Een wel verdiende rust. Innerstar zag Brittlerose, één van de senior warriors, waar ze nog mee getraind had als apprentice, het kamp binnen komen met een konijn en een kikker. Een glimlach krulde rond haar lippen en Innerstar sprong van de hoge rots af. Ze stapte rustig op de prooistapel af en koos de kikker uit die Brittelrose daarnet nog neer gelegd had. Met rustige stappen liep ze op de warrior af en ging bij haar zitten, waarna ze de kikker bij haar poten neer legde. "Goedendag, Brittelrose," miauwde ze. "Je hebt een mooie vangst naar binnen geloodst," merkte ze op, om een gesprek aan te knopen. Ook de leader van Shadowclan had wel eens behoefte aan een nuchter, ontspannen gesprek en wat gezelschap.


Well deserved rest Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well deserved rest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: