Frame of mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Frame of mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
Frame of mind Mini_a10
It's a nouk
4943
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Frame of mind   Frame of mind Icon_minitimedi 5 apr 2016 - 18:45

Met een moeilijke blik keek de kater naar de vogel die enkele vossenlengtes voor hem zat. Net te ver buiten de bosjes om er in een keer naar toe te kunnen springen. In een prima balans liet hij zich door zijn poten zakken, zijn ogen gingen geen seconde van de vogel af. Pootje voor pootje sloop hij vooruit richting de rand van de bosjes waarin hij zich bevond. Zonder er naar te kijken ontweek hij de takken die hem zouden kunnen raken. Een keer aanraken en het zou geluid maken wat de vogel af zou schrikken. De rosse kater was aangekomen bij de rand van de bosjes zonder dat de vogel hem door had gehad. Nu kwam het moeilijkste deel. Hij zou een stukje uit de bosjes moeten sluipen voor hij de vogel kon bespringen. Zijn grote postuur hielp hem er niet bij, een slankere kat met korte vacht had de sprong misschien wel in een keer kunnen maken. Het was een kwestie van alles of niets, iets waar de kater geen voorstander van was. Zodra zijn eerste poot de grond buiten de struiken raakte klonk er een vossenlengte of vijf schuin achter hem geritsel in de struiken. De vogel merkte hem daardoor op en vloog meteen weg. Geweldig, iets of iemand had zijn lunch weggejaagd. "Je verschuldigd me nu een vogel." Zei de kater hardop met een lichtelijk geïrriteerde toon in zijn stem omdat zijn prooi nu weg was.

{Eerste post voor Sweetheart}


Frame of mind Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Frame of mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: