[Clanmeeting] Hi guys, we're back! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Hi guys, we're back!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimeza 9 apr 2016 - 18:43


De weg terug naar het kamp was hels. Het gewicht van Wolverinebites levenloze lichaam drukte zwaar op Everstar schouders, samen met een gevoel van verslagenheid. Ze had geen andere keus gehad dan RiverClan aan te vallen; wat zij hadden gedaan kon niet ongestraft blijven. Maar wat hadden ze bereikt? Whitelions moordenaar leefde nog en ze wisten niet eens wie het was. Butterstar had geweigerd iets toe te geven. Het spijt me dat we niet meer voor je hebben kunnen doen, Whitelion, dacht ze.

Eindelijk bereikten ze het kamp. Ze was uitgeput. Haar poten waren beurs van de klappen die ze had gekregen en trilden onder de last die ze droeg, Panthergrowls tandafdrukken stonden diep in haar schouder gedrukt. Haar vacht was besmeurd met het bloed van drie katten: haarzelf, haar tegenstander en haar gestorven warrior. Ze legde hem langzaam neer in het midden van het kamp, terwijl ze de ogen van de katten die in het kamp waren gebleven in haar rug voelde prikken. Het moest hen nu wel duidelijk zijn dat hun leidster en clangenoten niet terugkeerden van een glorieuze overwinning.

Als eerste zocht ze Lizardpaw. "Verzorg de gewonden", zei ze tegen de medicine cat apprentice. Zelf sprong ze met moeite op de grote rots om de clan toe te spreken. Ze hoefde de clan niet meer bijeen te roepen; iedereen was al in het kamp. Ze hoefde maar te denken aan Wolverinebites dood, aan Butterstars leugens en arrogante lach en de vermoeide blik in haar ogen maakte weer plaats voor een kwade. De woede gaf haar genoeg energie om zich op te richten en met krachtige stem te spreken.
"Katten van WindClan, we hebben tegen RiverClan gevochten om Whitelions dood te wreken en voor deze zaak is Wolverinebite gestorven. Hij is vermoord door Butterstars deputy en Butterstar zelf weigert toe te geven wat haar clan heeft gedaan. Zij zijn echter ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Dit was geen nederlaag voor ons. Dit gevecht heeft enkel bewezen dat WindClan een clan is van warriors en RiverClan een van moordenaars. Wolverinebite is als eervolle warrior naar StarClan gegaan en vannacht zullen we zijn wake houden."
Ze boog even haar hoofd voor Wolverinebite en sprong toen van de rots.

Er was geen gerechtigheid geschied vandaag, als er iemand had moeten sterven, waren het Whitelions moordenaars, maar Everstar moest proberen het moreel hoog te houden. Ze hadden hun trots nodig. Trots zou hun hoofden hoog houden. Trots zou hun eer bewaren en ze door iedere moeilijke tijd heen helpen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

[Clanmeeting] Hi guys, we're back! 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimeza 9 apr 2016 - 19:17

"Mama Mama Everstar is terug!" Met een grijns rende de kleine bruin witte kitten richting de kamp ingang. Hij had met trippelende pootjes zitten wachten tot de aanvals patrol terug was gekomen en nu ware ze eindelijk daar! Hij wou hun verhalen horen en alles weten wat er gebeurd was maar inplaats van grote grijnzen zag hij de trieste blikken van de warriors en versteld knipperde hij naar zijn leider die het grote grijze lichaam neerlegde van ee nwarrior. "Is hij moe?" Vroeg de jonge kater zachtjes en knipperde onzeker opkijkend naar zijn leader. Wat.. Wat bedoelde ze. Had Windcla nniet gewonnen? Maar Windclan was toch.. onverwoestbaar... Onzeker en een beetje bang keek hij rond naar de andere warriors hulp zoekend om zijn vragen die hij nog niet uitgesproken had te beantwoorden.


[Clanmeeting] Hi guys, we're back! ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimema 11 apr 2016 - 0:01

Lizardpaw had zich terug getrokken in haar den nadat de groep Windclanners het kamp had verlaten. Ze rekende op vele gewonden dus ze legde alvast verschillende hoopjes kruiden klaar. Na dit gedaan te hebben had ze zich kort in haar nest gelegd. Het leek een eeuwigheid te duren dat de groep terug kwam. Na een tijd in haar nest gezeten te hebben, verplaatste ze zich naar de ingang van de den zodat ze alvast een beter zicht had op de ingang van het kamp. Nadat ze dat gedaan had ging alles ineens snel. Everstar verscheen in het kamp met een lichaam van een kat op haar rug, gevolgd door de andere katten. Haar katten schoven automatisch verrast naar voren. Ze had niet gedacht dat dit het leven zou kosten van één van de warriors. Ondanks ze zag dat er enkele katten dringend hulp nodig hadden, bleef Lizardpaw staan waar ze stond. Dit was haar eerste keer dat ze zoiets meemaakte als apprentice en ze was dan ook eerst niet helemaal mee. Pas toen Everstar naar haar toe liep en haar zei dat ze de gewonden moest helpen, schoot de jonge kat pijlsnel de den in om alvast 2 hoopjes kruiden mee te nemen. Rond haar rechter poot had ze spinnenwebben gebonden. Voorzichtig, maar op een snel tempo liep ze naar de eerste kat toe die haar hulp nodig had. In haar ooghoek keek ze kort naar Everstar. Ze was graag op de hoogte van alles. Ook ging haar blik vluchtig over al de andere katten om hun wonden in te schatten en om alvast te zien hoeveel kruiden ze nodig had. Bij de inschatting die ze maakte was te zien dat het wel even zou duren voordat ze iedere kat zou kunnen controleren en verzorgen. Starclan sta me bij. Ze ademde even diep in en probeerde zich vervolgens te focussen op de kat die voor haar zat. Haar ogen schoten lichtelijk nerveus van de ene naar de andere kant. Ze was oprecht nerveus, wat logisch was. Ze hoopte maar dat de katten in Starclan achter haar schouder meekeken om zo nodig een poot toe te steken.

Tag: gewonde kat(ten)
Note: gelieve even de wond(en) te beschrijven en waar deze zich bevinden.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimema 11 apr 2016 - 18:30

De groep keerde eindelijk terug, maar het was duidelijk dat Crowcalls angst waarheid was geworden. Er werd een dode gedragen, maar van deze afstand kon ze nog niet zien wie het was. Ze keek even opzij naar Barksound om zijn reactie te zien. Hun clangenoten waren terug, maar er leek geen reden voor een feestje te zijn.
De groep kwam het kamp in en nu kon Crowcall een betere blik werpen op de kat die gedragen werd. Haar adem stokte. Haar mentor, het was haar mentor. Oud-mentor. Nadat Everstar hem had neergelegd, liep Crowcall met onzekere passen naar hem toe, haar tranen wegknipperend. Ze hadden elkaar nou niet bepaald gemogen, haar mentor en zij, maar het kwam toch als een schok, al was het maar omdat ze hem de vorige manen bijna iedere dag had gezien en met hem had getraind. Hoe zeer ze hem tijdens haar trainingen ook had verafschuwd, hoe onaardig hij ook tegen haar was geweest, hij was geen sléchte kat. Nu zou hij nooit meer een kans krijgen om onaardig of aardig te zijn, om met iemand te praten, met iemand te jagen, te leven. Het was voorbij. Weg. Afgelopen. Ze kon alleen hopen dat hij gelukkig zou zijn in StarClan.
Bearkit, die haar eerder op de dag nog zo enthousiast over Puddlepaw had verteld, leek nu niet te begrijpen wat er gebeurden. Zijn onzekere vraag deed haar hart pijn. Everstar was al weggelopen zonder antwoord te geven en Crowcall stond nu het dichtstbij, dus blijkbaar moest zij zijn hart dan maar breken en zijn onschuld vernietigen. Het leven was nooit meer hetzelfde zodra je doorkreeg dat de dood bestond. "Hij is dood, Bearkit", zei ze dof. "Hij slaapt nu voor altijd."
Ze luisterde naar wat Everstar te vertellen had. Wat er ongeveer op neerkwam dat ze geen mousedung bereikt hadden en Wolverinebite voor niets was gestorven. Maar dan in iets mooiere bewoordingen. Eervolle warriors en moordenaars. Wat was eigenlijk het verschil tussen die twee?


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

[Clanmeeting] Hi guys, we're back! WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimedi 19 apr 2016 - 19:15

Nadat Bronzemask nog een keer dreigend achterom had gekeken liep ze achter haar clangenoten aan naar het kamp. ''Katten van WindClan, we hebben tegen RiverClan gevochten om Whitelions dood te wreken en voor deze zaak is Wolverinebite gestorven. Hij is vermoord door Butterstars deputy en Butterstar zelf weigert toe te geven wat haar clan heeft gedaan. Zij zijn echter ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Dit was geen nederlaag voor ons. Dit gevecht heeft enkel bewezen dat WindClan een clan is van warriors en RiverClan een van moordenaars. Wolverinebite is als eervolle warrior naar StarClan gegaan en vannacht zullen we zijn wake houden.'' Bronzemask knikte, en zo was het. Die Riverclanners mogen van geluk spreken dat ze hun kamp op een eiland hebben. Toen Everstar van de rots sprong liep Bronzemask naar de medicine cats den. Daar zat Lizardpaw al klaar. Ze was er goed vanaf gekomen, een paar schaafwonden op haar rug en een bloedneus. ''Ga eerst maar de zwaargewonden hoor, ik ben niet in levensgevaar.'' Miauwde ze naar de medicine cat apprentice.


[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimeza 23 apr 2016 - 22:24


Barksound had de hele avond aan de ingang van het kamp gezeten. Tegen de tijd dat de groep katten terug keerde had Crowcall zich bij hem gevoegd. Samen hadden ze gewacht tot de geur, die ze al van ver konden ruiken door het bloed dat er in vermengd was, dichter kwam. Hun gesprek dat ze eerder voerde was direct gestopt bij het zien van de groep katten die een lijk met zich mee sleepten. Bark zette automatisch een klein stapje naar voren om te zien wie het was. Aan Crowcall kon hij echter al wel zien wie het was. Het was haar eerdere mentor. Even trok hij met zijn oortje, niet zeker hoe hij zich hier bij moest voelen. Schuld? Bark liep achter hen aan het kamp in en bleef op een gerespecteerde afstand staan, luisterend naar wat Everstar zei. "Katten van WindClan, we hebben tegen RiverClan gevochten om Whitelions dood te wreken en voor deze zaak is Wolverinebite gestorven. Hij is vermoord door Butterstars deputy en Butterstar zelf weigert toe te geven wat haar clan heeft gedaan. Zij zijn echter ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Dit was geen nederlaag voor ons. Dit gevecht heeft enkel bewezen dat WindClan een clan is van warriors en RiverClan een van moordenaars. Wolverinebite is als eervolle warrior naar StarClan gegaan en vannacht zullen we zijn wake houden."


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxkit*
Member
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! DPKsfdL
Lau
212
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||7.5 moons||
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Foxkit*
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimedi 26 apr 2016 - 14:14

Foxpaw volgde een stel andere apprentices uit de apprentice den en liep naar het midden van de clan. "Everstar!" hij keek verbaasd naar wie hij bij zich had, of eerder wat. Het lijk van Wolverinebite. Hij keek bewegingloos naar de dode en vervolgens naar Everstar. Hij wou net vragen wie er gewonnen had, toen hij het zo ongeveer duidelijk maakte. Ze hadden dus eigenlijk verloren, want ze hadden niet bereikt wat ze wouden bereiken. Bearkit, die nieuwe, was bang geworden. Crowcall stelde hem al gerust. Foxpaw liep verder, met een gerustellende glimlach naar de kitten en ging achter deze zitten, zijn staart om hem geslagen. "We nemen riverclan wel terug, en we zijn nog steeds een sterke clan."


[Clanmeeting] Hi guys, we're back! 1qk4fo
Foxcry, zoon van crimsoncry
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! 29nt3ja[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Foxkit_pixel
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimeza 30 apr 2016 - 20:29


De woorden dood lieten hem trillen op zijn kleine pootjes terwijl hij opkeek naar zijn leader. Nee dat kon niet.. Wolverinebite was een coole warrior iedereen wist dat hij kon niet zomaar dood zijn. Zijn trillende pootjes wist hij met moeite stil te krijgen door zijn kleine nageltjes in de grond te steken. De rode staart die om hem heen gleed van Foxpaw liet hem langzaam opstaren. Zijn belofte aanhorend en trillend knikte de kater. "Ze zullen boeten.." Fluisterde hij zachtjes tranen in zijn zilver grijze ogen. Ze zouden boeten.. allemaal..


[Clanmeeting] Hi guys, we're back! ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
[Clanmeeting] Hi guys, we're back! Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Hi guys, we're back!   [Clanmeeting] Hi guys, we're back! Icon_minitimevr 6 mei 2016 - 8:50

Foxpaw ging bij Bearkit zitten en ergens was Crowcall opgelucht dat zij het troosten niet hoefde te doen. Van wat de kitten toen zei, schrok ze echter. Ze sloeg haar nagels in de grond van frustratie. Dachten zelfs kittens aan niets anders meer? "Alsof hij daar iets aan heeft", miauwde ze geërgerd. "'Ze zullen boeten'... Als we niet allemaal zo geobsedeerd waren geweest door die zin, had Wolverinebite nu nog geleefd!" Ze keek een beetje geschrokken om zich heen. De woorden waren er harder uitgekomen dan haar bedoeling was geweest. Tijd om zich strategisch terug te trekken? Haar houding verstrakte. Nee, ze meende wat ze zei en dat mochten de anderen weten ook. Ze had het recht om haar mening uit te spreken.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

[Clanmeeting] Hi guys, we're back! WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Hi guys, we're back!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: