{Sunhigh Border Patrol} Double checking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Sunhigh Border Patrol} Double checking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zealspark
StarClan
{Sunhigh Border Patrol} Double checking PCAssxW
Chi
2725
Actief
the soul that sees beauty may sometimes walk alone

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Zealspark
BerichtOnderwerp: {Sunhigh Border Patrol} Double checking   {Sunhigh Border Patrol} Double checking Icon_minitimezo 10 apr 2016 - 15:42

Zijn blik gleed het kamp rond terwijl hij wachtte op de drie katten die hij had gevraagd om mee te gaan op de grenspatrouille. Hij ging zelf elke dag de grenzen na, maar kon er nu minder tijd aan besteden sinds hij deputy was geworden en meer dingen te doen had. Zealspark kon vanaf nu niet meer voor een halve dag verdwijnen, maar moest vaker aanwezig zijn in het kamp, zeker nu Silverstar nog niet volledig hersteld was. De rood met witte kater probeerde al zijn taken zo goed mogelijk uit te voeren, zodat hun leider zich nergens zorgen over moest maken. Hij wachtte dan ook een tikkeltje zenuwachtig op de rest, hopende dat ze vandaag geen verse Bloodclangeur zouden oppikken. Hij had namelijk zijn leerling Redpaw uitgekozen om mee te gaan zodat ze wat ervaring zou opdoen, dus een gevecht was niet hetgeen waar hij nu naar hunkerde. Rowanflight was eveneens ook niet lang uit de medicine cat's den.. Stiekem had Zealspark hem gewoon uitgekozen omdat hij nog eens tijd kon doorbrengen met zijn vriend, maar dat terzijde ook omdat hij de krijger vertrouwde met zijn leven.

Open voor Rowanflight, Rainflare en Redpaw.


{Sunhigh Border Patrol} Double checking Inbj9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
{Sunhigh Border Patrol} Double checking BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: {Sunhigh Border Patrol} Double checking   {Sunhigh Border Patrol} Double checking Icon_minitimezo 10 apr 2016 - 15:50

Vandaag zou Redpaw voor de allereerste keer meegaan met een patrouille. Ze was nerveus en wist niet goed wat te verwachten. De rosse tabby zag haar mentor al staan en liep op hem af, de zenuwachtigheid duidelijk zichtbaar in haar ogen. Dat was intussen wel gebruikelijk, natuurlijk. Ze was altijd wel ergens nerveus of bang voor. "H-hallo Zealsp-spark", begroette ze de rood met witte kater hakkelend, hem even aankijkend alvorens haar blik te richten op een punt ergens achter hem. Redpaw keek andere katten niet zo graag aan, dat maakte haar oncomfortabel.


{Sunhigh Border Patrol} Double checking BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainflare
Member
{Sunhigh Border Patrol} Double checking 15rfggi
Selena
69
Actief
So tell my, where shall I go?

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Rainflare
BerichtOnderwerp: Re: {Sunhigh Border Patrol} Double checking   {Sunhigh Border Patrol} Double checking Icon_minitimezo 10 apr 2016 - 16:00


Door de nieuwe deputy Zealspark was ze gevraagd mee op grens pratouille te gaan.
Rustig had de jonge poes aan de rand van het kamp zitten wachten totdat het zonhoog was. Nu de BloodClan vertrokken was moesten de grenzen extra gecontroleerd worden. Vandaag zou ze met Zealspark, zijn leerling Redpaw en Rowanflight op patrouille gaan.
Zodra ze Zealspark zag zitten trippelde Rain op hem af. Ook Redpaw zijn leerling wad eral.
"Hallo Zealspark," begroette ze de rood met witte kater toen ze dichterbij kwam. "Hallo Redpaw," begroette ze de jonge kat vriendelijk terwijl ze haar blik op de apprentice had gericht.


{Sunhigh Border Patrol} Double checking 29nv407
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Sunhigh Border Patrol} Double checking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: