Ceremonie april 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie april

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie april Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimema 11 apr 2016 - 21:49


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Ze had zich wel eens beter gevoeld, maar dit was juist het moment waarop een ceremonie belangrijk was. Altijd aan de toekomst blijven werken. Ze schraapte haar keel, onderdrukte een hoest en begon met het opnoemen van de kittens. Meestal begon ze met het benoemen van nieuwe warriors, maar alle apprentices die de clan nu had waren nog niet klaar met hun training.
"Magpiekit, Cranekit en Bearkit, jullie zijn nu zes manen oud en klaar voor jullie training. Jullie mogen jezelf vanaf nu Magpiepaw, Cranepaw en Bearpaw noemen. Magpiepaw, jij zult getraind worden door Silhouetteheart. Cranepaw, Ashfoot wordt jouw mentor. Bearpaw, ik zal jou trainen."
Ze hoefde alleen nog maar drie apprentices een mentor te geven en dan was deze ceremonie alweer afgelopen. Ze voelde echter alweer een kriebel in haar keel opkomen en dit keer kon ze het hoesten niet tegenhouden. Het duurde een tijdje voor ze weer kon stoppen en haar keel voelde rauw. Ze was zich pijnlijk bewust van alle blikken nog een paar keer kuchte. Ze schraapte haar keel en ging verder met de ceremonie alsof er niets was gebeurd, maar haar stem klonk nog wat schor toen ze de drie apprentices naar voren riep.
"Sunpaw, Cinnamonpaw en Smokepaw, kom naar voren. Heavestep, jij bent Sunpaws nieuwe mentor. Dreamnight, jij wordt Cinnamonpaws mentor. Frostfaith, ik wil dat jij Smokepaw gaat trainen.
"Werk hard en jullie zullen grootse warriors worden. De ceremonie is afgelopen."

Ze sprong op de grond, waarbij de landing op haar pijnlijke voorpoten haar even ineen deed krimpen. Eerst die hoestbui, nu dit. Foxdung, dacht ze, ik mag nu niet zwak lijken! Ze nam even een tel om zichzelf te hernemen, zodat ze er weer kalm en onbewogen uitzag toen ze naar haar nieuwe leerling liep. "Bearpaw, eet iets kleins en kom daarna naar de kampingang. Je training begint nu."

Overzicht:
 


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie april 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cranepaw,
Member
Ceremonie april R7bJwjB
Athelstan
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Cranepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimewo 13 apr 2016 - 15:48

Bij de oproep van de leader was de kitten direct van de partij. Hij was de eerste kitten die de nursery uit trippelde en stond al klaar toen de andere nog maar net de den uitliepen. Hij was er helemaal klaar voor! Hij zou vandaag een mentor krijgen. Eindelijk! De naam van zijn mentor werd al snel bekend gemaakt en de jonge kater liet zijn blik dan ook direct langs de warriors gaan. Waar was zijn mentor? Hij kon hem niet direct vinden. De andere apprentices liepen al naar hun mentor toe, maar Crane staarde maar naar de groepjes warriors. Uiteindelijk zette zij toch maar zijn poten in beweging, op zoek naar Ashfoot.

Tag: Ashfoot + open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
Ceremonie april Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie april   Ceremonie april Icon_minitimeza 30 apr 2016 - 20:36


Hoe lang had hij hier nou niet op gewacht? Zijn moeder had zijn vacht glimmend gelikt en hij zag er schitterend uit. Trots hief hij zijn chocolade bruine hoofdje hoog op zijn zilveren ogen gericht op zijn leider, hoe deze de clan toe sprak. Om hem heen werden kittens tot apprentices benoemd en met een grijns op zijn kleine lippen wachtte Bearkit tot hij ook benoemd zou worden. Gisteren hadden ze met ze allen besproken wie wie zou kunnen krijgen als mentor. Zou hij een sterke warrior verkrijgen als Mentor? Zou het Barksound zijn of Crowcall. Misschien zelfs Frostfaith, ze was uiteindelijk natuurlijk zijn tante. Hoe dan ook, hij zou een geweldige mentor krijgen en hij zou de sterkste windclanner ooit worden!

"Bearpaw, ik zal jou trainen."

Wacht, hold on.. Zei ze nou echt? Zijn zilveren kijkers werden groot van ontzag terwijl hij opstaarde naar zijn rode leider. De kattin die aan het hoofd van hun clan stondt. De almachtige grote Everstar.. Zou hem trainen? Een grijns zo breed als de maan zelf gleed over zijn lippen terwijl hij naar voren stormde om haar neus aan te raken. En met zoveel trots en plezier in zijn kleine hoofdje merkte hij nieteens de rest van de ceremonie op. Al wat nog weerklonk waren de woorden van Everstar dat ze zo al met hem weg wou. Stuiterend door het kamp wist hij een weg te maken naar de prooistapel. Hij Bearpaw. Zou getrained worden door Everstar zelf!!


Ceremonie april ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie april
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: