Nervous. [&FROSTFAITH] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nervous. [&FROSTFAITH]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw,
Member
Nervous. [&FROSTFAITH] DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Nervous. [&FROSTFAITH]   Nervous. [&FROSTFAITH] Icon_minitimevr 15 apr 2016 - 21:29

Een hele nacht niet kunnen slapen en buikkrampen hebben was niet direct het ideaalbeeld dat Smokepaw in zijn hoofd had toen Everstar besloot om hem een mentor te geven. Het feit dat de Deputy zijn mentor was maakte het hem ook niet bepaald gemakkelijk. Waarom had Everstar hem niet een gewone Warrior kunnen geven als mentor? Dat was ook stressvol geweest, maar had hem in elk geval minder stress gegeven dan het feit dat de Deputy, de kat net onder Everstar, hem zou trainen. Als hij fouten zou maken zou hij waarschijnlijk genadeloos afgestraft worden en iedereen zou hem uitlachen omdat ze dachten dat hij als Apprentice van de Deputy toch wel beter moest weten. Zoals je al kon raden bracht dat ongelooflijk veel stress op de krachtige schouders van de Apprentice. Hij wist dat hij groot oogde voor zijn leeftijd en dat de spieren zich al vrij goed ontwikkeld hadden in zijn schouders, maar moest dat nu echt weer een reden zijn voor Everstar om hem de Deputy als mentor te geven? Wanhopig herhaalde Smokepaw de naam van zijn Deputy wel een stuk of vijf keer in zijn hoofd zodat hij zeker niks verkeerds zou zeggen: Frostfaith, Frostfaith, Frostfaith, Frostfaith, Frostfaith. De naam herhalen in zijn hoofd zorgde ervoor dat de buikkrampen toenamen en met een schokje gingen de ogen van de robuuste kater open zodat hij naar buiten kon kijken. Het daglicht begon al naar binnen te komen en snel sprong de Apprentice overeind. Nerveus keek hij de Den door en merkte dat er al enkele Apprentice’s wegwaren waardoor hij een gemakkelijke doorgang had. Toch hield hij zijn staart zo ver mogelijk naar opzij zodat deze zeker niet langs iemand zou strijken en hij diegene zou wekken. Frostfaith had hem gisteren tijdens de Ceremonie aangegeven dat hij zich moest melden voor de kampuitgang. En dus snelde de kater, moeite doende om niet over zijn eigen poten te struikelen, naar de kampuitgang. Of kampingang. Het was maar vanuit welk perspectief je het bekeek. Smokepaw vroeg zich af waarom hij zich in StarClan’s naam met zoiets bezighield als hij wel belangrijkere dingen had om zich mee bezig te houden. Hij opende zijn bek en werd helemaal panisch toen hij de geur van zijn mentor rook. ’S-S-Smokepaw meldt z-zich,’ zei hij stotterend en hij voelde zijn vacht warm worden toen hij wat grinnikende Apprentice’s voorbij zou lopen. Zijn oortjes vouwden zich in zijn nek en hij durfde Frostfaith niet eens aan te kijken. Wat zou zijn Deputy hem een loser vinden, zeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nervous. [&FROSTFAITH] 2cyl060
Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Re: Nervous. [&FROSTFAITH]   Nervous. [&FROSTFAITH] Icon_minitimewo 25 mei 2016 - 22:51

Frost was zoals altijd vroeg uit de veren. Het was een soort traditie van haar geworden inmiddels. Vroeg slapen en vroeg op. Het was een oude katten schema, maar het werkte goed voor haar. Nu ook vooral omdat ze een apprentice had. De jonge Smokepaw was haar aangewezen en op het oog had hij er al wel als een hardwerkende kater uitgezien. Ze zou er echter vandaag achter komen of dit waar was. Kort ging de rood-witte poes langs de apprentice den waar ze kort haar mondhoek optrok bij het zien van de jonge katten die wakker werden. Het werd steeds langer geleden. Haar jongste zusjes Brokenwish en Thornheart waren inmiddels warriors geworden en zij was een senior-warrior geweest als ze niet de rang deputy van Everstar had gekregen. Frostfaith werd uit haar gedachten getrokken bij het zien van een grijze kater die zijn naam stotterend uitbracht. Ze kon het niet laten om heel kort te glimlachen, maar het verdween snel. "Smokepaw", begon ze. "Netjes op tijd." Frostfaith stond op en draaide zich om. Met haar staart seinde ze de kater om mee te komen. "Wat weet je? Wat weet je niet? Wat wil je oefenen?", zei ze nadat ze hem even kort aankeek. Ze bleef met een aardig tempo lopen, kon de apprentice wel aan. De jonge kater moest al wat weten op zijn leeftijd en ze wou niet teveel herhalen, behalve als dat nodig was.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member
Nervous. [&FROSTFAITH] DPKsfdL
Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Nervous. [&FROSTFAITH]   Nervous. [&FROSTFAITH] Icon_minitimedi 31 mei 2016 - 18:01

Na een kleine minuut durfde Smokepaw eindelijk naar Frostfaith te kijken en om eerlijk te zijn leek het er niet echt op dat ze hem een loser vond. Nee, ze prees hem juist omdat hij netjes op tijd was en Smokepaw voelde zijn vacht gloeien van trots, maar wist dat hij nu ook weer niet te hoopvol mocht worden. Als ze hem al netjes op tijd vond en hij scoorde daar al punten bij haar, dan zou ze vast nog teleurgesteld zijn als ze zag wat er allemaal mis bij hem ging. Aan de andere kant moest hij er ook wel wat vertrouwen in hebben aangezien het de Deputy was die hem trainde. Het gebeurde niet elke Apprentice dat hij of zij getraind mocht worden door de Deputy en ook al voelde Smokepaw ontzettend veel angst om van alles fout te doen, toch was hij weldegelijk trots dat Everstar hem deze poes had toegewezen. Het gaf hem het gevoel dat ze ergens toch wel vertrouwen in hem moest hebben en aangezien Frostfaith er niet gedeprimeerd door leek te zijn om zijn mentor te zijn, dacht de Apprentice wel dat hij het wel aan zou kunnen. Snel volgde hij Frostfaith waarbij hij bijna over zijn eigen poten struikelde, maar een vernedering nog nét kon voorkomen. Ergens was het wel goed dat Frostfaith zijn mentor was aangezien zijn mede-Apprentice’s hem dan niet te veel konden pesten zonder een sneer van haar te krijgen. Hij dacht kort na over de vraag van de poes en wist dat hij een goed antwoord moest geven om tijdverspilling te voorkomen. ‘Ik ken het t-territorium al goed en Fourtrees ook,’ gaf hij stotterend toe. ‘Ik kan andere C-Clangeuren herkennen en weet ongeveer hoe ik op k-konijnen moet jagen.’ Hij pijnigde zijn hersenen om te achterhalen of hij nog meer kon vertellen, maar dat was het voor de rest. ‘De rest van de j-jachttechnieken ken ik nog niet en ik weet niet of ik g-goed ben in vechten.’ Een tikkeltje beschaamd gaf hij een lik over zijn borst, maar zijn snelheid nam niet veel af van die van Frostfaith omdat hij dankzij zijn abnormale grootte vrij grote stappen kon zetten.


Nervous. [&FROSTFAITH] Smokeo10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nervous. [&FROSTFAITH]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: