Lunch break 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lunch break

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Lunch break 6rUw8UC
Jamie
4498
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Lunch break   Lunch break Icon_minitimeza 7 mei 2016 - 19:42

De forse kater liep in een klein drafje door het gebied heen. Nu hij Canarypaw de wacht kon laten houden voor de den was zijn leven weer een stuk vrijer geworden. In ieder geval hoefde hij niet meer bang te zijn om het kamp uit te gaan en een begrafenis te moeten regelen als hij weer terug was. Geloof hem maar, toiletbezoeken waren heel stressvol geworden. Nu ging alles weer een beetje beter in zijn ogen. De ziekte was weggetrokken, ze waren bezig het dak te verhogen van de medicine den en hij zag de medicine cat apprentice van Thunderclan weer meer, en wist nu dat ze veilig zat. Nu ging het wat minder met zijn P.I.C. naar zijn idee, maar dat kwam wel weer goed. Al met al was zijn humeur vrij goed door al het voorgenoemde. Nu had hij even de tijd genomen in zijn eentje wat planten bij elkaar te halen, hij kon Canary immers niet voor iedere hoop paardenbloem meesleuren, en met een beetje geluk een lunch vangen. Hij wist niet meer wanneer de laatste keer was dat hij had gegeten, maar dat kon ook liggen aan het feit dat zijn eten nooit lang voor hem lag. Goed, eerst planten, dan vlees. Vandaar dat de pluisbal op poten begon te graven bij een hoopje korenbloem, op zoek naar de wortels van de buurplant. Shadowclan had het minste planten, maar ze kwamen wel rond.

{ Eerste post Crowdive~


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowdive
Member
Lunch break ZdVnvaz
»Quinty«
71
Actief
To fear death is a choice

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Crowdive
BerichtOnderwerp: Re: Lunch break   Lunch break Icon_minitimeza 7 mei 2016 - 20:10

Door zijn brede en logge lichaam was het moeilijk voor hem om zich goed schuil te kunnen houden. Gelukkig kwamen de meeste struiken weer een beetje in bloei, waardoor hij zich wat makkelijker kon verstoppen om een prooi te kunnen pakken. Momenteel priemde zijn kleine blauwe ogen zich in een kleine muis die probeerde zijn vacht schoon te maken. Hij zetten een poot op de grond, voorzichtig en zachtjes, zodat de takjes niet zouden breken. Daarna nam hij een grote sprong en lande op de rug van het muisje. Met een snelle beet maakte hij een einde aan het leven van het kleintje en keek om zich heen. Snel groef hij een gat, waar hij het slappe lichaampje in begroef. Hij draaide zich met een ruk om, toen hij een ander gravend geluid hoorde. Was iemand m gevolgd? Wat was er hier aan de hand? Hij snoof eventjes en zetten zijn logge lichaam in beweging om te kijken wat er aan de hand was.
Al snel vond hij een clangenoot, en nog een vrij bekende ook. "Acefray," sprak hij met zijn karakteristieke zware stem. "Als je geluk zoekt, kan je beter in t meer gaan vissen," snoof hij naar de kater, terwijl hij zijn lichaam in de grond planten en keek naar wat de kater aan t doen was.

[Voice<3]


Lunch break EnnwtLi
"But make no mistake about it, whatever future this place has left, I'm it."
[The Rangers are looking for new Crew members]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Lunch break 6rUw8UC
Jamie
4498
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Lunch break   Lunch break Icon_minitimeza 7 mei 2016 - 20:28

Acefray had ondertussen al genoeg wortels op gegraven om het op een redelijk tempo te kunnen doen. Nu waren zijn poten ook niet de kleinste wat zeker hielp, maar na enkele goede slagen voelde hij al dat hij bij de dunnere wortels kwam. Yay. Toch was de gestipte tabby zo bezig geweest in zijn taakje dat hij niet opgelet had naar de omgeving. Vandaar dat hij ook vreemd opkeek toen hij ineens zijn naam hoorde in een zeer diepe stem. Het klonk hierdoor al bijna alsof hij op zijn kop kreeg voor iets. Maar toen hij zich omdraaide zag hij Crowdive, een senior warrior. “Hey Crowdive” Knikte hij simpeltjes terug, waarna zijn aandacht weer teruggleed naar zijn kuil. Manieren en respect naar iemand ouder dan hem zat niet in zijn standaard pakket. Toch moest hij grinniken bij de woorden van de ander. “Nooit geweten dat gelukt zwemt, misschien kom ik het daarom nooit tegen” Hij leek totaal niet door te hebben dat hij misschien moest uitleggen waarom hij een kuil groef. Maar nee, Ace ging gewoon zonder uitleggen verder. Nu kon je wel raden dat het iets met planten te maken had, aangezien kuilen graven niet bij de hobby’s van de meeste katten hoorde. “Hebbes” Sprak hij uiteindelijk tevreden op, waarna hij de wortels uit de grond trok en naast hem gooide.


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lunch break
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: