Well I have never thought I would see you again.. (Everstar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Well I have never thought I would see you again.. (Everstar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pearl
Member
Well I have never thought I would see you again.. (Everstar) DPKsfdL
Derpje
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Pearl
BerichtOnderwerp: Well I have never thought I would see you again.. (Everstar)   Well I have never thought I would see you again.. (Everstar) Icon_minitimema 9 mei 2016 - 22:42

Pearl liep over de gebieden heen, zijn wonden waren heftig. Hij was aangevallen door zijn eigen Clan genoten omdat hij met Clan katten omging en ze hielp, een diepe zucht kwam uit zijn mond. Hij was hier naar toe gekomen om eigenlijk te vluchten, van de wrede gevechten. Kittens werden gedwongen om aan te vallen, hij wiebelde met zijn oren. Hij wankelde, hij was zwak. Erg zwak op dit moment, bloed stroomde zijn wonden uit. Op zijn wang zat een hele diepe wond net zo op zijn schouder, hij kende deze plek. Het was van Windclan, hierdoor had hij deze erge straf gekregen. Hij hijgden langzaam, het begon al warmer te worden. Zijn wonden waren nog niet gestold, hij liep mank. Zijn poot haalde hij steeds op na de zoveel keer, uiteindelijk viel hij om. Hier was hij te minsten weg van zijn eigen Clan, zijn eigen marteling. Hij pakte zijn schouder vast, zijn wond moest toch op een manier stollen. Hij keek nog eens heen en weer, de wind waaide hard. Zijn vacht waaide mee, hij moest hier niet komen. Hij had hier al zo veel schade aangericht voorde leidster en haar broer, het spijten hem zo erg maar aan sorry had niemand wat. Hij voelde pijnlijke steken, toch lag hij hier zo goed. Zijn wonden zaten in de zon zodat het misschien een korstje kreeg door de warmte of zo, hij was zo verward. Al kon hij hier niet blijven liggen, hij was te zwak. Hij was te moe, hij zetten toch al zijn kracht in om overeind te komen. Zijn spieren waren gespannen, bah Bloodclan. Bah bloed, het had nergens ergens mee te maken. Ze wilde macht, bloed en andere uitschakelijken. Hij wilde dat niet, dit zou met elk Clanlid gebeuren bij Bloodclan. Altijd zal dit gebeuren, weer zuchten hij diep..


Klikje
Well I have never thought I would see you again.. (Everstar) Jryakl

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Well I have never thought I would see you again.. (Everstar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: