{ O P E N } Rest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 { O P E N } Rest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brick
Member
{ O P E N } Rest DPKsfdL
Anni - Sev
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brick
BerichtOnderwerp: { O P E N } Rest   { O P E N } Rest Icon_minitimema 16 mei 2016 - 19:51

Elke dag, wanneer de zon al wat lager aan de hemel stond en de krekels zich alweer lieten horen, besloten de irritante jongere Twolegs dat het tijd was om met hun luide gekrijs en getrap Brick's territorium binnen te stormen. De bruine poes walgde toen haar blik op twee van die kale jonkies viel, en nam de niet eens de tijd ze zorgvuldig te bestuderen. Voor katten was dat misschien handig geweest, iedere indringer had een andere tactiek, een andere reden, en moest je op een andere manier uit je territorium laten oprotten. Maar Twoleg jonkies waren allemaal hetzelfde; luidruchtig, lomp en langzaam. Als Brick nou aan hen zou moeten ontsnappen was dat zo gebeurt. Maar toch bleef ze liever gewoon uit hun buurt. Zorgvuldig en rustig sprong ze uit haar boom en baande zich en weg door het hoge gras totdat de nesten van die wezens in zicht kwamen. Verrassend genoeg was het daar altijd rustiger wanneer het warm was, zolang je maar niet over de hekken heen sprong. Het enige waar het hier van stikte waren die BloodClanners. Sommigen mochten haar niet zo heel erg, tenminste, degenen die wisten dat ze het aanbod om zich bij hun Clan te voegen had afgewezen. Het waren slechte verliezers die zich voordeden als helden. Hun reputatie haalden uit moorden. Overdreven gedrag. Brick gaapte en rekte zich lang uit, voordat ze op een schutting sprong en met een rustige blik naar de ondergaande zon keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravi
Member
{ O P E N } Rest 2v8oh82
Kath
356
Actief
Space is just a word made up by someone who's afraid to get too close

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ravi
BerichtOnderwerp: Re: { O P E N } Rest   { O P E N } Rest Icon_minitimema 16 mei 2016 - 22:43

De rode kater hield de buurt goed in de gaten. Waar de Twolegs woonde was het meestal druk, monsters die rondreden en overal Twolegs die rondliepen. Vooral met honden in deze tijd van het jaar. Echter lag nu alles er rustig bij. Niet zo vreemd ook, de zon ging onder en al snel zou je de sterren aan de hemel kunnen tellen. Meestal was het dan doodstil in deze buurt. Ravi had zich gevestigd op een muurtje van een van de vele tuinen. Hij had hier eigenlijk niks te zoeken, alleen soms dacht hij iets leuks te kunnen doen in deze buurt. Ach, naast dat de zonsondergang mooi was om te zien hier, was het hier verder een saaie boel. Hij snapte van zichzelf dan ook niet waarom hij hier nog heen ging. Soms had hij wel beet wat betreft de vrouwtjes. Dat was stoer natuurlijk, een alleenstaander die zijn eigen eten moest vangen en moest vechten om te overleven. Daar vielen de meeste vrouwtjes wel voor die altijd veilig in hun nestje bleven en gevoerd werden. Een grijns kroop op zijn lippen terwijl hij eraan dacht.
Plots trok een beweging zijn aandacht. Een stuk verderop was een andere kat op de schutting gesprongen. Hij rook dat het een poes was, ongeveer net zou oud als hij. Een grijns bekroop kort zijn lippen, maar hij had eigenlijk helemaal geen zin om haar te versieren. Daar was het nu te laat voor. Vreemd, zo'n gevoel had hij nooit. Ach, het zal wel. Wel sprong hij van het muurtje af om vervolgens de schutting op te springen. Hij belandde naast de poes. 'Hallo daar. Mooi is het uitzicht, vind je niet?' zei Ravi op vriendelijk toon terwijl hij kort naar de poes naast zich keek om al snel zijn blik weer op de zonsondergang voor hun te richten.


Girls only say 'hate you' to the boys they love
{ O P E N } Rest Iz4acw
Ravi~Waterdrop~Shadowpaw ~ Rushingpaw
Random:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ O P E N } Rest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: