Attempt Two; giving you a mouse 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Attempt Two; giving you a mouse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Attempt Two; giving you a mouse DPKsfdL
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Cinderdance
BerichtOnderwerp: Attempt Two; giving you a mouse   Attempt Two; giving you a mouse Icon_minitimedi 17 mei 2016 - 1:16

Misschien zou hij in de Warriors Den liggen. Sinds het gevecht en die ene, korte keer in de medicine cat den was ze een soort van geïnteresseerd geworden in de kater. Ze wou hem beter leren kennen. Ze had geen specifiek doel, maar ze wou hem gewoon beter leren kennen. En dat wou ze aanpakken door een tweede poging te doen om een muis te geven. Want die had ze nog van hem te goed. Omdat ze gedwongen was door Mistpaw om het muisje aan iemand anders te geven. Dat had ze gedaan. Ze had het muisje aan een kitten gegeven en die kitten geholpen om het muisje op te eten. Ze hadden namelijk net de leeftijd gehad om vers vlees te leren eten. Ze hadden het geweldig gevonden. Al vonden ze mama's melk nog altijd het lekkerst. Dat zou wel veranderen met de tijd. Zeker wanneer het er gewoon niet meer was en je de smaak zou vergeten. Cinderdance ging de Warriors den binnen, in de hoop Rowanflight daar aan te treffen. "Rowanflight?" Vroeg ze rustig met haar gebruikelijke zachte, ietwat onzekere stem.

OOC: Eerste post Rowanflight.


Attempt Two; giving you a mouse 2jojl4S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rowanflight
StarClan
Attempt Two; giving you a mouse JVQsDtv
Michelle
1169
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Re: Attempt Two; giving you a mouse   Attempt Two; giving you a mouse Icon_minitimedo 19 mei 2016 - 9:45

Met een gaap was de grijze warrior opgekropen in zijn nest. Hij had de moonhigh border patrol geleid en het was een lange dag daarvoor geweest met zijn trainingen. Daarom had hij Wifflepaw en Hazelpaw er maar op uit gestuurd met een patrol zodat hij heel even zijn slaap kon inhalen. Maar slaap was hem niet gegunt en knipperend keek de blauw grijze kater op toen zijn naam vragend uitgesproken werd. "Cinderdance wat is er?" Mompelde hij zijn massieve lichaam omhoog werkend om haar aan te kijken vanuit het schemer donker.Because we always have a choice
even when it feels like we don't.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Attempt Two; giving you a mouse DPKsfdL
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Cinderdance
BerichtOnderwerp: Re: Attempt Two; giving you a mouse   Attempt Two; giving you a mouse Icon_minitimevr 20 mei 2016 - 1:44

Cinderdance kon zichzelf wel op haar kop slaan toen het bleek dat ze Rowanflight uit zijn welverdiende slaap wekte. "Euhm.." begon ze. "Ik dacht, ik doe een tweede poging om je een muis te geven," miauwde ze, een schuldig glimlachje rond haar lippen. "Sorry dat ik je wakker maakte, als ik weer moet gaan..?" Verontschuldigde ze zichzelf gevolgd door een vraag. Ze duwde vervolgens met haar neus tegen het muisje aan en legde deze voor de poten van de knappe, grijze warrior neer. Cinderdance, wie zelf donkergrijs was wachtte nog even de reactie af van Rowanflight voor ze eventueel zou vertrekken, of niet.


Attempt Two; giving you a mouse 2jojl4S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Attempt Two; giving you a mouse
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: