Wildfire - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wildfire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Nevermind
Member
Wildfire - Pagina 2 KnAKe1D
Sean
3460
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 0:06


Dat hij hijgde was Nevermind helemaal niet ontgaan. Dat zorgde ervoor dat hij zich nog beter voelde. Nu tja, hij voelde zich echt niet super, in tegendeel. Dankzij deze idioot was zijn dag helemaal verprutst. "Niet in mijn ogen... in de ogen van de clan," zei hij even brommend. "Innerstar weet heel goed wat goed is voor de clan," vervolgde de kat. "Een feit wat ik zag was dat jij geen reet uitvoert voor de clan," de grijze kater siste maar en gromde maar. Hij had deze kat nog maar amper gezien. Maar hij was vast met deze idioot opgegroeid. er was dan ook een grote kans dat ze als apprentices dezelfde den hadden gedeeld en op hetzelfde moment training hadden gehad. "En toch ben je niet uitgehongerd en toch heb je een warme nest om in te slapen!" Ugh. "Ik ga al!" zei hij even boos terwijl hij zich omdraaide en met grote passen het kamp uitliep. Niet echt een goed moment om de zwarte kater te laten gaan, aangezien hij elk moment weer kon uitschieten. En als dat buiten het kamp was bij een apprentice kon het veel lelijker aflopen. ah tja.

-ik denk zo topic uit > vervolgtopic


and as he was the black canvas
Wildfire - Pagina 2 MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Wildfire - Pagina 2 Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 0:18

Thornfang keek de kater recht aan. Hij was met Nevermind opgegroeid, nooit echt met de kater om gegaan, maar dan nog kende hij de kater. Het was nooit zijn favoriete kater in de clan geweest. Vervolgens zij Nevermind dat hij al ging en verdween hij in het kamp uitgang. Thornfang staarde de kater hijgend na, waarna hij vermoeid en zwakjes door zijn poten heen zonk. De wond op zijn schouder en wang bloedde hevig. Maar het was meet de klap die hij tegen zijn kaak had ontvangen die hem door zijn poten heen liet zakken. Hij zei niets meer. Het enige wat hij zag was zijn moeder die gehaast Acefray en Tallshadow riep en vervolgens het kamp uit raasde achter Nevermind aan. Ze was laat. Maar gelukkig niet te laat.

OOC: Vervolg topic tussen Nevermind en Innerstar?
Thornfang is nog niet topic uit. Anderen zijn nu welkom.


Wildfire - Pagina 2 IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haildaze
Member
Wildfire - Pagina 2 DPKsfdL
Beer
29
Actief
"The best quote for life is
Life itselve"

CAT'S PROFILE
Age: 38,5 moons ;
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Haildaze
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 18:29

De flame-point kater had een paar prooien gevangen. Bescheiden als altijd noemde hij het een slechte jacht. Hij kon beter. Eigenlijk feitelijk was het een van zijn goede jachten, alleen kampte hij met een laag zelfbeeld. Hij kon er zelf ook niet aan doen. Met zijn muis en een veel te dikke kikker liep hij richting kamp. Toen hij er bijna was werd hij helemaal overrompeld en bijna vertrapt door Nevermind. Hij bleef even verwilderd staan. Hallo?! Kwaad keek hij achterom. Zin om eens goed zijn gedacht te zeggen, maar dat durfde hij niet. Dus liep hij maar door. Bij de ingang van het kamp werd hij ook voorbij gerend door een soort van hoge rangen patrouille. Wat was er aan de hand? Hij stapte in het kamp, lopend naar de prooistapel. Daar dropte hij zijn prooi. Zijn lichtblauwe ogen gleden rond het kamp. Een donkergrijze kater lag daar te puffen. Hij had witte vlekken. Thornfang? Haildaze snelde erop af. Wat deed zijn vriend daar in godsnaam? Hij zag bloed dat langzaam uit een wond druppelde. Had het iets te maken met de patrouille en Nevermind? Hij knielde bij zijn vriend. "Wat is er gebeurd?" Voorzichtig gaf hij een lik aan de wond. Bloed smaakte nu echt eens vies. Hij trok een gezicht. "Wie heeft dit gedaan?"


W a t c h ;  t h e ;  n i g h t ;  s k y
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Wildfire - Pagina 2 Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimema 23 mei 2016 - 14:04

Hij lag daar, kon zichzelf even niet bewegen, of kon het wel, maar wou het niet omdat het hem teveel pijn deed. Innerstar had Acefray en Tallshadow geroepen om voor hem te zorgen. Tallshadow om vragen te stellen en Acefray om hem te verzorgen en weer op te knappen. Echt een beweging maakte Thornfang niet. Hij lag gewoon compleet afgemat op de grond. Nevermind was sterk, te sterk voor hem. Thornfang kon zichzelf goed verdedigen, maar dat bleef niet zo. Toen kwam zijn beste vriend er aan gerend, Haildaze. Hij leek bezorgd en knielde bij hem neer. Hij likte de wond schoon en vroeg wat er gebeurd was, wie dit gedaan had. "N-Nevermind..." murmelde hij. "H-hij viel m-me aan," klonk zijn haperende stem. "A-Acefray? K-Kom hij a-al?" Vroeg hij, waarna hij zijn ogen sloot om zich af te sluiten van de draaiende wereld. Want elke keer als hij sprak, deed het pijn aan zijn kaak. Er was niets gebroken, maar het kon wel eens flink gekneusd zijn en enorm gaan zwellen.


Wildfire - Pagina 2 IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
Wildfire - Pagina 2 FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimema 23 mei 2016 - 22:44

De kattin liep met haar patrouille terug het kamp in. Jachtpatrouilles waren niet haar favoriet, maar ze ging altijd zonder klagen mee. Een muis en een raaf hingen levenloos uit haar bek, en Wasp knikte de andere patrouille leden vaarwel waarbij ze ze op de prooistapel legde. Haar ijsblauwe ogen gleden naar een groepje katten, en haar oren gleden in haar nek toen ze zag hoe Thornfang op de grond in elkaar gezakt zat. Ze hoorde zijn uitleg en grommend staarde ze richting de uitgang. Die lafaard was er natuurlijk tussenuit gepiept nu het nog kon. Dit stond gelijk aan verraad. "Wat dacht dat muizenbrein wel niet?" siste ze laag en ontfermde zich over de zoon van Innerstar. Net zoals Acefray was ze nergens te bekennen. "Sshh, ssh," miauwde ze zachtjes en ze drukte haar vacht gerustellend tegen de kater aan. "Acefray kan elk moment komen," vervolgde ze zacht.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw
Member
Wildfire - Pagina 2 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimema 23 mei 2016 - 23:33

Volekit had niet gezien wat er was gebeurd. Toch was de poes benieuwd naar de plotse bijeenkomst van een klein aantal katten. Houden ze een geheime ceremonie of vergadering? De jonge poes trippelde vrolijk naar de katten toe, niet door hebbend dat de houding van sommige katten nogal gespannen was. Ze herkende enkele warriors, katten die voor haar gelijk stonden met de leader. Voor een kitten als Vole was iedereen groots. Misschien dat ze binnenkort één van deze warriors als mentor kreeg. Ze werd namelijk bij de eerst volgende ceremonie apprentice! Nu pas drong het tot haar door dat er iets aan de hand was. Krassen waren duidelijk zichtbaar en enkele bloedstrepen waren zichtbaar voor haar. Het was rood. Was dat bloed? Ze had dat nog niet eerder gezien, bloed. Ze had het enkel in de verhalen van de Elders gehoord wanneer ze aan het praten waren over grootste gevechten. Ze staarde dan ook met grote ogen naar de kat die op de grond lag en porde uiteindelijk Waspsting op haar rug. "Zijn we aangevallen?" vroeg ze dan ook. Haar kopje ging vluchtig over het kamp. Ze had er toch niet doorgeslapen hé?


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Wildfire - Pagina 2 ABRKRhM
Just kєєp swimming:
 
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Wildfire - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimedi 24 mei 2016 - 15:05

De kater kwam pas net binnen toen hij geroepen werd door Innerstar en met iemand moest praten. Verbaasd keek hij even rond het kamp, en bijna meteen viel zijn blik op het tafereel in het midden. Zijn poten brachten hem er in grote vaart naartoe en zijn blik ging naar de omstanders."Haildaze," Begon hij tegen de warrior die erbij stond. "Zou jij een oogje willen houden op Volekit?" De kitten hoefde niet per se weg, maar een warrior die oplette of er niet té storende dingen getoond werden aan de jonge kat zou wel fijn zijn. Ze wilden niet een getraumatiseerde kitten. "Kan je me vertellen wat er is gebeurd Waspsting?" Vervolgde hij daarna, de wonden van Thornfang bekijkende, en besloten hebbende dat hij nu even niet moest praten. "En is Acefray al op de hoogte gesteld?" Hij stelde de vraag rustig, en gek genoeg voelde hij ook geen haast. Paniek was niet waar nu om gevraagd werd, en woede ook niet, bovendien zou de kater - als hij hem een beetje kende - het niet op prijs stellen om medelijden te krijgen van Tall.


Wildfire - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Wildfire - Pagina 2 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimewo 25 mei 2016 - 20:36

Hij werd geroepen, half struikelend om zich om te draaiden stak hij zijn logge kop uit de den om te zien waar hij voor nodig was. Toen er geen gesnauw verder meer kwam en ook zijn vriend bij een groepje in het kamp kwam staan, wist hij dat hij hier eens zijn werk moest gaan. Op een snelle tred, voor zo goed hij dat kon, voegde zich hij er ook bij de katten en duwde enkele lichtelijk opzij om bij het slachtoffer te komen. Op dat moment hoorde hij de vraag van Tall of hij al op de hoogte was gesteld "Ben er al" Verklaarde hij onnodig. Meteen viel zijn blik op de kat op de grond, wie moest het immers anders zijn, en herkende de kater als Thornfang. Je hoefde geen Medicine cat te zijn om te zien waar de problemen lagen, veel wonden die schade gaven aan het lichaam zelf. Maar de kater was sterk, dit moest hij wel kunnen fixen. Stiekem was hij nieuwsgierig naar wat er was gebeurd, maar hij besloot zijn nieuwsgierigheid naar later uit te stellen. Zo had de grijze kater voor een kort moment de situatie op zich genomen, terwijl hij nu pas zijn oordeel gaf. "Thorn, probeer bij bewustzijn te blijven, waar ben je het zwaarste geraakt?" Begon hij zijn eigen ondervraging. Hij kon immers maar een kant zien en een paar diepe krassen was nog geen rede om te gaan liggen in zijn mening. Daarbij moest hij de kat in zijn den krijgen om hem te gaan behandelen, maar als er iets gebroken was moest hij het eerst gaan zetten voor hij begon te sjouwen.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornfang
Member
Wildfire - Pagina 2 Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornfang
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimedo 26 mei 2016 - 17:36

Thornfang hield zich stil terwijl Haildaze hem steunde. Hij had veel aan zijn beste maat, maar hoopte dat Sin ook snel zou komen. Maar ergens ook weer niet. Hij wou niet dat Sinclaw hem in deze toestand zag. Hoe slap zou dit er wel niet uitzien? Thornfang wou een sterke warrior zijn voor zijn partner, maar hoe hij er nu bij lag was het niet bepaald sterk. Toen kwam Waspsting er bij. Zij was als een soort tante voor hem. Hij wist dat Waspsting en Innerstar redelijk close waren met elkaar. Daarom kon hij haar troost ook zeker waarderen. Ze suste en zei dat Acefray elk moment komen kon. Blijkbaar was er ook een kitten bij gekomen en het werd hem wat druk, maar hij probeerde het te negeren. Haildaze moest een oogje op de kitten houden. Vervolgens vroeg Tallshadow naar Acefray en toen kwam de medicine cat eindelijk opdagen. Thornfang sloot zijn ogen, maar Acefray zei dat hij er bij moest blijven. "K-kaak," zei hij met krakende stem, zijn bek nauwelijks bewegend omdat het pijn deed. "S-schouder... wang..." vervolgde hij. Hij liet zijn kop op zijn poten liggen, want zijn kop bewegen deed ook enorm veel pijn. Het deed allemaal flink pijn, vooral bewegen en dat kwam allemaal door de klap op zijn kaak. Nevermind was enorm sterk, dus het was niet gek dat die klap zoveel schade had aangericht. Thornfang kon wel eens een lichte hersenschudding hebben.


Wildfire - Pagina 2 IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Wildfire - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimedo 26 mei 2016 - 21:14

Zijn buddy verscheen bij zijn zijde zodra Tall zijn naam noemde. De deputy rolde even met zijn ogen om de onnodige opmerking, maar stapte toen opzij om hem de ruimte te laten. Hier wist hij, na zoveel pogingen van Little en soms zelfs Ace, nog steeds geen flikker van af. Daarom richtte hij zich nog eens tot Waspsting met een vragende blik in zijn ogen. Uitleg. Wat was er precies gebeurt? Hij wilde zeker hier een uitspraak over doen, maar dan zou hij echt de samenvatting moeten krijgen, en Ace was nu bezig dus die kon hij niet vragen.


Wildfire - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw
Member
Wildfire - Pagina 2 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimedo 26 mei 2016 - 21:24


Niemand reageerde op haar vraag, wat haar een beetje nerveus maakte. Waren ze nu aangevallen of niet? Wat was er gebeurd? Volekit keek kort op toen ze haar naam hoorde. "Zou jij een oogje willen houden op Volekit?" Ze fronste even bij wat de deputy zei. Waarom moest ze in de gaten gehouden worden? Ze deed toch niets verkeerd? Of waren ze echt aangevallen? Volekit draaide zich om naar de ingang van het kamp. Haar oortjes stonden haar voren en haar oogjes waren alert.  Ondertussen was de medicine cat ook al verschenen, maar daar had ze nu geen aandacht voor. Vole was namelijk aan het kijken of er geen vijanden waren.


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Wildfire - Pagina 2 ABRKRhM
Just kєєp swimming:
 
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haildaze
Member
Wildfire - Pagina 2 DPKsfdL
Beer
29
Actief
"The best quote for life is
Life itselve"

CAT'S PROFILE
Age: 38,5 moons ;
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Haildaze
BerichtOnderwerp: Re: Wildfire   Wildfire - Pagina 2 Icon_minitimeza 28 mei 2016 - 18:52

De kater keek zijn vriend nerveus aan. Nevermind was die kater die hem hals over kop onderuit liep. "Ik heb hem gezien, hij is als een lafaard weg gerend." Hij probeerde de zaak een klein beetje op te helderen. Niet echt een slimme zet, maar zo was hij nu eenmaal. Al snel kwam half Shadowclan uit hun schaduwplekjes vandaan om zich bij hem te voegen. Hij kromp nog nerveuzer ineen. Dit was niets voor hem. Hij duwde zijn neus voorzichtig tegen Thornfangs neus aan. "Het komt goed, Acefray is onder weg." Hij had het nog niet gezegd of Acefray stond al bij Thorn. "Haildaze," De kleine kater keek op. "Zou jij een oogje willen houden op Volekit?" Hij knikte en keek nog naar zijn vriend. "Tot subiet," mompelde hij ietwat onhandig. Voorzichtig trippelde hij op Volekit af. "Hallo daar." Met kittens was hij helemaal anders. Niet zo gesloten of onzeker. Met kittens was hij op zijn gemak. "Vroeg je daarjuist iets?"


W a t c h ;  t h e ;  n i g h t ;  s k y
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wildfire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: