»Lonely Sight (Haildaze) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 »Lonely Sight (Haildaze)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinykit,
Member
»Lonely Sight (Haildaze) DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinykit,
BerichtOnderwerp: »Lonely Sight (Haildaze)   »Lonely Sight (Haildaze) Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 18:21

De jonge kitten had haar ogen nog altijd gesloten. Dit betekende niet dat ze zich nergens bewust van was. Zo wist ze zeker dat ze alleen was, ondanks de geuren om haar heen die andere katten aanduidden. Haar oortjes zaten nog altijd dicht tegen haar kopje aangedrukt, waardoor de wereld enkel uit temperaturen, aparte doffe geluiden en geuren bestond. Een kleine wereld, zou een oudere kat denken, maar voor haar was die al meer dan groot genoeg. Alleen al het einde van het nest bereiken was bijna een onmogelijke opgave. De kleine kitten bewoog dan wel, maar was nog te zwak om echt de wereld te ontdekken. Daarbij was dat ook wel lastig zonder zicht en gehoor. Ze zou zo nog maar eens een andere kat voor de poten kruipen, iets dat waarschijnlijk niet door iedereen werd gewaardeerd. Ze voelde zich nu dan ook wel aardig eenzaam. De geur die bij haar broer hoorde, was nergens te bekennen. Hij was dan ook hetgeen dat haar een soort van veiligheid en warmte gaf, ook al had hij haar niet op kunnen warmen net naar haar geboorte. Het was een warmte van binnen, heel diep van binnen dat ook wel liefde heette. Het was dan ook niet al te verbazingwekkend dat de kitten naar een poosje alleen en eenzaam te hebben gelegen, haar mondje weer open trok. Ze kon misschien niet praten, maar haar keel open zetten was geen probleem. Dat kostte ook minder energie dan uit het nest zien te komen, dat voor haar oneindig lang bleek te zijn. Met korte en hoge tonen krijste de kitten alles bij elkaar, in de hoop de aandacht te krijgen waar ze zo naar verlangde.
Words: 281
Tag: Haildaze
OOC: Hoop dat je er wat mee kan, het is niet een super start
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
 
»Lonely Sight (Haildaze)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: