»The story from another side (Fawnstep) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 »The story from another side (Fawnstep)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinykit,
Member
»The story from another side (Fawnstep) DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinykit,
BerichtOnderwerp: »The story from another side (Fawnstep)   »The story from another side (Fawnstep) Icon_minitimezo 29 mei 2016 - 21:39

Een tabby kattin liep met een zucht de Nursery uit. Ivyshard had nog niet zo lang geleden een jonge kitten opgenomen in haar nest omdat ze voeding nodig had, maar dit viel haar behoorlijk zwaar. De kitten leek zich niet welkom te voelen en was nauwelijks stil te krijgen, dan had ze ook nog haar eigen kittens en daarmee kreeg ze nauwelijks nog rust. Als de kleine Tinykit eindelijk sliep hadden haar eigen kittens alle aandacht nodig. Dit was bijna slopend voor de jonge Queen waardoor ze ergens terug naar het Warriorschap verlangde. Met een nadenkende frons op haar gestreepte gezicht liep ze op een zwarte kattin af met sprekende blauwe ogen. 'Fawnstep,' miauwde ze met een zachte toon. 'Zou je even op Tinykit kunnen passen. Mijn kittens willen uit de Nursery spelen en ik kan haar niet alleen achter laten.' Het liefste wou de kattin vluchten voor de luid piepende kitten die haar nog eens doof zou maken. Ze begreep Tinykit niet zo goed als haar eigen oudere kittens. Dus de kleine stil krijgen tenzij ze sliep was een ramp.

Tinykit lag stilletjes opgekruld in het relatief onbekende nest. Ze had Waspsting met haar pluizige staart veel liever gehad dan Ivyshard. De kattin gaf wel warmte en voeding maar ze voelde zich er niet thuis. Dit verklaarde waarom ze zo luid piepte en klaagde. Toch leek de kattin het niet te begrijpen, iets dat haar en haar pleegmoeder waarschijnlijk beide irriteerde. Ze had in haar staat van bewustzijn, tussen het slapen en wakkere in, wel gemerkt dat de grootste warmtebron was verdwenen. Iets waar ze niet blij mee was, ze was nog zo klein dat ze moeite had om zichzelf warm te houden en na haar ervaring met haar echte moeder Roseblade raakte ze dan altijd in paniek. Zeker als ze de geur van Rapidpaw niet rook, hij was er relatief snel bij geweest en voelde veilig aan. En veiligheid was waar de kitten naar verlangde. Met een schelle toon begon ze te piepen waarmee ze probeerde aan te geven wat ze wou en nodig had.
Words: onbekend
Tag: Fawnstep
OOC: Ivyshard is haar NPC pleegmoeder en Roseblade haar NPC moeder. Ze is zusje van Rapidpaw.
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
 
»The story from another side (Fawnstep)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: