Ruining trust [trainingstopic] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ruining trust [trainingstopic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
Ruining trust [trainingstopic] Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Ruining trust [trainingstopic]   Ruining trust [trainingstopic] Icon_minitimedi 31 mei 2016 - 13:41

“Nee Chawl.” Hij staarde zijn zoontje strak aan, waardoor hij zag hoe de kitten toch ietsje ineenkromp. Chawl had geprobeerd op dezelfde trotse manier voor hem te staan en soms vroeg hij zich wel eens af waarom de jonge kater zo zenuwachtig was bij hem in de buurt. Hij had zijn zoontje nog nooit wat gedaan, maar vaak leek het alsof hij hem een pets in zijn gezicht had gegeven. Hij zuchtte en ging zitten. “Ik wil het niet hebben dat je het kamp uit gaat, wacht nog even totdat je young one bent oké?” Probeerde hij wat minder streng te zeggen, maar hij wist dat hij het moment alweer verpest had. Chawl knikte en stoof zijn barn weer uit, hem alleen achterlatend. Zijn zoontje had gevraagd of hij een keer het kamp uit mocht en in plaats van te zeggen dat hij wel een keertje met hem mee mocht, had hij gezegd dat dat niet kon. Hij kon zichzelf wel vervloeken terwijl hij zijn kaken op elkaar zette en opstond. Hij maakte de band tussen Chawl en hem alleen maar kapot en daardoor wist hij zich geen houding te geven bij hem in de buurt. Hij had afleiding nodig, misschien moest hij Kronos maar gaan trainen. Dan kon hij het afreageren op dat mormel van Pearl. Hij boorde zijn nagels in de grond voordat hij met ruime passen zijn barn uit sjouwde naar de young ones tower. “Kronos!” Bulderde hij de toren in.

[Kronos]Ruining trust [trainingstopic] Eki8z
Ruining trust [trainingstopic] ZrDY9U2Ruining trust [trainingstopic] 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kronos
Member
Ruining trust [trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kronos
BerichtOnderwerp: Re: Ruining trust [trainingstopic]   Ruining trust [trainingstopic] Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 18:30

De rode kater hoorde zijn naam de toren in gebulderd worden wat hem liet opschrikken. Claw. Snel stond hij op en deed hij zijn best om zo snel mogelijk bij zijn leader en mentor te zijn, zonder andere in de weg te lopen. "Claw" Mauwde hij zachtjes terwijl hij voor hem stond. Zijn staart zwiepte heen en weer over de grond en zijn nagels schoten zenuwachtig in en uit de grond. Had hij vandaag een training, of had hij wat fout gedaan? Het schoot snel door zijn hoofd voordat hij opkeek naar Claw.


Kronos/Skullmask
Ruining trust [trainingstopic] 2l8vrj6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Ruining trust [trainingstopic] Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Ruining trust [trainingstopic]   Ruining trust [trainingstopic] Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 10:12

Hij kon de jonge kater niet op zijn kop geven over de tijd die hij nodig had om bij hem te komen, want hij stond er verbazingwekkend snel. Jammer, dat was wel een mooie bijkomstigheid geweest. “Meekomen.” Sprak hij kalm en kil terwijl hij zich omdraaide om het kamp uit te lopen. “We gaan jou testen op snelheid en conditie vandaag.” Hij sjouwde regelrecht door naar het kleine bosje midden in het park. De plek waar hij zijn young one’s wel vaker mee naar toenam. Hij had er een soort parcours gemaakt, met boomstronken en kuilen. De plek waar hij ze flink kon afmatten.Ruining trust [trainingstopic] Eki8z
Ruining trust [trainingstopic] ZrDY9U2Ruining trust [trainingstopic] 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ruining trust [trainingstopic]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: