Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT)   Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) Icon_minitimedi 31 mei 2016 - 20:37

De jonge kater was weer eens op weg, naar zijn volgende training. Hij wilde eigenlijk leren zwemmen, al zou hij dat niet geweldig kunnen omdat hij geen Riverclanner is. Al had hij veel respect voor elke Clan wist hij toch weinig van elke Clan, hij sloop van bosje tot bosje naar voren richting het water. hij wilde zijn rust vinden al had hij het daarmee maar moeilijk, vele avonden had hij slecht geslapen. Het was vaak voor hem nu al te warm ter wel hij nog een hele zomer moest doorbrengen, hij moest het niet als een tegen keer zien. Hij moest dit zien als een ervaring, hij moest tegen de warmte kunnen. Hij liep rustig op de rivier af, hij sloot kort zijn ogen. Daarna focuste hij zijn blik naar de zon, hij moest zwemmen helemaal als Riverclan een gevecht wilde hebben in het water. Hij moest zijn tegenstanders ooit tegen kunnen houden, hij zuchten en bleef aan de oever staan. Wachtend op wat hij moest doen, in het water springen en zijn leven wagen of blijven leven als een lafaard.


Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostfang
Member
Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) DPKsfdL
Lorelei
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ghostfang
BerichtOnderwerp: Re: Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT)   Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) Icon_minitimedi 21 jun 2016 - 9:08
Ghostfang was doelloos aan het ronddwalen tot hij een apprentice spotte bij het water. Sloom trok hij een wenkbrauw op. Hij stond enkel daar, aan de rand van het water. Niet van plan iets te doen, blijkbaar. Of misschien wel? Hij kon ook aan het twijfelen zijn. Een zucht verliet de lippen van de grijze kater toen hij op de apprentice afliep. Dichterbij herkende hij Tormitpaw. "Dus, ga je er in?" Vroeg de kater verveeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT)   Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 12:31

Tomtit keek naar de rivier, het blauwe water stroomde langzaam. Al wist hij niet wat hij moest doen, hij keek er naar. Vragend, hij kon hier door dood gaan. Al kwam hem iets terug, het laatste gesprek tussen hem en Rout. Hij zou sterven bij zijn Clan, al was het niet belangrijk voor hem echt meer. Rout wilde hem niet meer zien, hij glimlachte kort. Een zucht verliet de lippen van de grijze krijger toen hij op de hem afliep. "Dus, ga je er in?" Vroeg de krijger verveeld, de jonge kater keek naar de krijger. Ghostfang was dat, een krijger wilde dus dat hij erin sprong. "Ja, ik denk het. Ik wou dat ik kon zwemmen voor mijn Clan." Miauwde hij naar de krijger, hij keek naar de gele ogen. Hij keek naar het harde stromende water, al kon hij niet zwemmen. Ergens moest je beginnen, hij sprong in het koude water met een sierlijke draai. Hij voelde hoe het koude water zijn vacht raakten, hij deed even niks. Hij zakte diep in het water, al kreeg hij het water binnen en hapte naar adem. Hij trappelde met zijn voor en achter poten en kwam net boven water, hij hijgde. Het zou misschien zijn dood worden, al deed hij dit voor zijn Clan als een Windclan kat het water in was gegaan dat hij deze zou kunnen redden. Hij kwam amper boven water, hij trappelde al was het niet goed genoeg.


Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT) Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sometimes the ones we loved are still around us, as ghosts (Ghostfang//SPT)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: