I thought you would come (Tigerpaw(gaze)) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I thought you would come (Tigerpaw(gaze))

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I thought you would come (Tigerpaw(gaze)) 19758610
Quinty
188
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: I thought you would come (Tigerpaw(gaze))   I thought you would come (Tigerpaw(gaze)) Icon_minitimedi 31 mei 2016 - 21:57

De jonge Windclanner was nu op weg door het territorium heen, hij had een konijn tussen zijn kaken geklemd. Het bungelde steeds op en neer toen hij liep, ergens vond hij het zwaar irritant al moest hij dit beest op de prooi stapel leggen. Als hij dat had gedaan kon hij zijn volgende prooi vangen, hij proefde het bloed zijn mond in stromen. Hij proefde bitter, hij besloot deze toch maar te begraven. Hij groef een gat met zijn voorpoten en begroef het konijn, waarna hij het gat dicht groef zodat hij het later zou kunnen ophalen. Hij was bij de plek aangekomen waar hij vandaag wilde trainen maar eerste ding was eerst, hij deed zijn neus tegen het zand aan waar hij het konijn had begraven. "Bedankt Starclan voor het prooi van vandaag, bedankt dat ik mijn Clan nu weer kan voeden." Miauwde hij dankbaar, hij liet even een moment van stilte vallen waarna hij weer overeind kwam. Hij glimlachte kort, hij was dankbaar dat hij nog steeds iets kon vangen voor zijn Clan. Hij moest zijn ouderen voeden, hij stapte door en ging weer tegen over een boom staan. Hij boog kort voor over en ging daarna weer overeind, hij ontbloten zijn klauwen. Nu moest hij klimmen, hij wierp zich tegen de stam aan van de boom waarna hij zichzelf probeerde in de boom te trekken. Steeds met kleine sprongetjes kwam hij de boom in, steeds haakte hij vast in de boom. Tot hij uiteindelijk bij de hoogste tak was aangekomen, hij klom op de tak en nu stond hij daar alleen. Hij staarde naar beneden, het leek zo'n grote weg terug. Ook leek het best hoog, misschien bleef hij hier wel langer in deze boom zitten dan dat hij dacht. Hij slikte kort, misschien liep er een Clangenoot langs die hem misschien kon helpen om uit deze boom te komen. Hij hield zich strak vast aan de boom, de wind blies nog langs de takken waardoor de takken een beetje bewogen. Oké hij moest zijn angst overtreffen, hoe hoog het zou zijn..


I thought you would come (Tigerpaw(gaze)) Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I thought you would come (Tigerpaw(gaze))
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: