Ceremonie juni 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie juni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Evergreen
Member
Ceremonie juni Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:04


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

De clan verzamelde zich en Everstar liet haar blik over de katten glijden. De enthousiaste kittens, de apprentices, de warriors, waarvan sommige nu een apprentice zouden krijgen. Haar blik bleef even hangen op Neverland. Ook zijn naam zou deze ceremonie genoemd worden.
Eerst waren de oudste apprentices aan de beurt. Er waren veel katten klaar voor hun warriornaam, meer dan bij de gemiddelde ceremonie. Dat deed Everstar goed. De problemen met RiverClan waren nog niet voor bij en de clan kon iedere warrior goed gebruiken. "Brokenpaw, Raptorpaw, Tigerpaw, Mousepaw, Magpiepaw, Mistpaw en Tigerpaw, kom naar voren. Het is tijd voor jullie om jullie warriornamen te ontvangen. Zweren jullie dat jullie de Warrior code hoog zullen houden en dat jullie WindClan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" De tijd dat die eed zich zou laten gelden zou waarschijnlijk niet lang meer duren en Everstar keek de jonge katten indringend aan terwijl ze hun antwoord gaven. "Dan, Brokenpaw, geef ik jou de naam Brokentune. Raptorpaw, jij zult voortaan als Raptorecho door het leven gaan. Tigerpaw", ze keek de poes even aan zodat ze wist dat ze haar bedoelde en niet de andere Tigerpaw. "jouw naam wordt Tigerspots. Mousepaw, jouw warriornaam is Mousewish. Magpiepaw, jij heet vanaf nu Magpiehowler. Mistpaw, jouw nieuwe naam is Mistfeather. En Tigerpaw, jou noem ik Tigergaze. Draag deze namen met trots, jullie zijn nu warriors van WindClan." Hun clanleden juichten en riepen hun namen.
Ze riep nu de kittens van zes manen naar voren: Neverkit, Pantherkit, Crosskit, Dauntkit en Crashkit. "Neverkit, jouw naam voor de komende manen is Neverpaw. Dreamnight is je mentor. Pantherkit, jouw nieuwe naam is Pantherpaw en je mentor is Autumnstorm. Crosskit, nu Crosspaw, Barksound zal jou trainen. Dauntkit, Dauntpaw, Mothflare wordt jouw mentor. Crashkit, je naam wordt nu Crashpaw en je mentor Slatebreath."
Nu de apprentices die nog een mentor moesten hebben. Ze noemde eerst al hun namen en ging ze daarna een voor een af om ze hun mentor te geven. "Cranepaw, jouw nieuwe mentor is Bronzemask. Gravelpaw, jij zult door Lionsound getraind worden. Sleetpaw, jou vertrouw ik toe aan Neverland. Routpaw, jij krijgt Stallionheart als mentor. Tomtitpaw, jij zult door Shadefeather getraind worden."
Na een laatste blik op de apprentices en mentoren die elkaar begroetten, sprong ze van de grote steen af. Ze ging niet terug naar haar den, maar liep naar haar broer toe. "Neverland", miauwde ze met een glimlach. "Succes met je eerste apprentice." Daarna voegde ze er op zachte toon aan toe: "Kom op de dagen dat Sleetpaw vrij heeft naar mij toe. Ik ga je wat extra gevechtstraining geven." Ze zei het op fluistertoon, zodat zijn apprentice het niet kon horen; ze wilde haar broer niet ten overstaan van zijn eigen apprentice voor schut zetten. Die extra trainingen waren echter hard nodig. Ze zou niet toestaan dat hij nog eens verloor van een jonge BloodClanner.

Overzicht:
 It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie juni 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Ceremonie juni HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:29

Tigerpaw hief zijn kop op toen hij de stem van Everstar door het kamp heen hoorde gaan. Normaal gesproken had hij deze tijd niet in het kamp doorgebracht, maar hij wist dat zijn ceremonie eraan zat te komen, dus was hij de laatste paar dagen wat langer rond blijven hangen. Hij had de leeftijd van twaalf moons bereikt, en op die leeftijd werden de meeste apprentices benoemd tot warriors. En heilige StarClan, het was een droom die uitkwam voor de jonge kater. Tigerpaw drukte zich wat naar voren door de menigte, wetende wat er komen zou voor hem. In elk geval, hij verwachtte wel dat Everstar hem sterk genoeg vond dit keer. En ja hoor, zijn naam werd genoemd, evenals die van een hele hoop andere apprentices. Brokenpaw, kende hij niet zo goed maar natuurlijk had hij deze wel eens gespot zo hier en daar. Tigerpaw, zijn vrouwelijke naamgenoot waar hij nou niet bepaald aardig tegen was geweest in zijn kittenperiode. Raptorpaw, eigenlijk maakte hij liever niet zoveel woorden vuil aan de kater, dat zei al genoeg. Magpiepaw, hij was het katertje - zijn oude pest object - een beetje uit het oog verloren de laatste paar manen, maar natuurlijk was die er ook nog. Mistpaw, zijn geliefde zusje waarvan hij ook al verwacht had dat deze tegelijk met hem warrior zou worden, anders dan de rest waren ze de enige van hun nest die op hun twaalf moons warrior zouden worden. Tenminste iemand die de eer van de familie samen met hem hoog kon houden. En dan was er nog Mousepaw.. Mousepaw. De kater stapte met de rest naar voren en had zijn kop geheven, er was zowaar een kleine glimlach te zien en een glinstering in zijn ogen, het moment waar hij op had gewacht was naderbij. Als laatste kwam Everstar bij hem. Tigergaze, dat was zijn nieuwe naam vanaf nu. De kater knikte een keer respectvol naar hun leader en nam een stap terug, voegde zich weer bij de menigte nadat iedereen had gejuicht voor de nieuwe warriors en luisterde naar de rest van de ceremonie. Toen deze was afgelopen sprong hij op en liep hij kalm naar Mistfeather toe, de naam die zijn zusje had gekregen. Hij drukte kort zijn kop tegen die van haar aan en nam toen weer wat afstand. "Gefeliciteerd, Mistfeather," zei hij met een kleine grimas.

TAG: Mistfeather


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Ceremonie juni VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni Tumblr_ntd888C1vi1r41iwho7_r1_250
Bo2
584
Actief
You, don't know what it's like to drown away, in a puddle of shame. You, yes you, made me insane!

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:37


Met zijn groene ogen keek hij op... Was het dan eindelijk zo ver? Hij was waarschijnlijk de oudste apprentice die windclan ooit had gekend. Zijn vrienden waren al zo lang warrior... en hij had er alleen gezeten... Waarom? Allemaal door een foutje in zijn leven. En door die fout was hij alles kwijt, zijn geheugen... Zijn alles... Het brak hem ergens wel... Maar nu, nu kon hij zich er misschien over zetten. Met een glinstering in zijn ogen keek hij op, luisterend naar de woorden van de leader. Hij kreeg als eerste zijn naam. Niet langer zou hij Brokenpaw noemen... Nee, vanaf deze dag bleek het Brokentune te zijn... Met die gedachte glunderde hij toch even. Hij kreeg dus een naam gericht op zijn 'gebroken' stem... dat was wel mooi. Hij knikte enkel een keer en zuchtte toen zachtjes, ergens opgelucht... Ergens ook... Neerslachtig... Hij zag er dan waarschijnlijk ook uit als de meest depri persoon ever. Nadat de ceremonie gedaan was, stapte hij op en ging hij zitten aan de kant. Voor hem was dit ergens zo pijnlijk. Zeker als je verleden niks meer dan een zwart gat was.


Ceremonie juni N3DJlqEZ_o
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:38

De jonge kater wiebelde bij zijn oren bij een bekende stem, zijn leidster. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Riep Everstar, vlug rukte hij zich overeind. Hij was erg enthousiast om een keer zijn leider in levende lijven te zien, vaak had hij of zij het te druk. Hij wilde haar altijd wel zien, toen hij van kitten apprentice werd had hij het ook niet kunnen zien door de hoeveelheid katten voor hem stonden en hij te klein was om het te zien. Hij liep rustig zijn den uit en ging bij de rots zitten, hij keek bewonderend naar zijn leidster. Hij had nooit geweten dat ze zo groot was en gespierd, hij was zo opgewonden helemaal nu. "Brokenpaw, Raptorpaw, Tigerpaw, Mousepaw, Magpiepaw, Mistpaw en Tigerpaw, kom naar voren. Het is tijd voor jullie om jullie warriornamen te ontvangen. Zweren jullie dat jullie de Warrior code hoog zullen houden en dat jullie WindClan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Sprak Everstar hoog boven iedereen uit, haar stem klonk machtig. Nu zouden er dus apprentices warriors worden, hij kreeg een grote glimlach op zijn gezicht en kon al alles voorstellen. Dat hij ooit een krijger zou worden en geprezen zou worden door Starclan door zijn eer en moed voor de Clan, hij moest krijger worden alleen niet vandaag. Hij ging trots zitten met zijn borst naar voren, hij spitste zijn oren voor de nieuwe krijgers. "Dan, Brokenpaw, geef ik jou de naam Brokentune. Raptorpaw, jij zult voortaan als Raptorecho door het leven gaan. Tigerpaw" Vervolgde zijn leider, "jouw naam wordt Tigerspots. Mousepaw, jouw warriornaam is Mousewish. Magpiepaw, jij heet vanaf nu Magpiehowler. Mistpaw, jouw nieuwe naam is Mistfeather. En Tigerpaw, jou noem ik Tigergaze. Draag deze namen met trots, jullie zijn nu warriors van WindClan." Miauwde de kattin. Clangenoten riepen hun namen, uit trots. Hij riep de namen van de krijgers ook, hij juichte mee. "Neverkit, jouw naam voor de komende manen is Neverpaw. Dreamnight is je mentor. Pantherkit, jouw nieuwe naam is Pantherpaw en je mentor is Autumnstorm. Crosskit, nu Crosspaw, Barksound zal jou trainen. Dauntkit, Dauntpaw, Mothflare wordt jouw mentor. Crashkit, je naam wordt nu Crashpaw en je mentor Slatebreath." Nu hadden de kittens die apprentices werden, het klonk geweldig dit allemaal. Nu zou hij en zijn tweeling zus aan de beurt komen al zou niemand het verschil uit hun kunnen halen, ze waren net als twee druppels water. "Cranepaw, jouw nieuwe mentor is Bronzemask. Gravelpaw, jij zult door Lionsound getraind worden. Sleetpaw, jou vertrouw ik toe aan Neverland. Routpaw, jij krijgt Stallionheart als mentor. Tomtitpaw, jij zult door Shadefeather getraind worden." Miauwde de kattin waarna ze de ceremonie mee afsloot, hij voelde zich trots nu moest hij Shadefeather is gaan opzoeken. Hij had de krijger al vaker gezien, al zou de krijger hem en Routpaw moeilijk uitelkaar kunnen halen. Dus misschien zou dit een test voor de krijger worden, dus misschien was het een idee om een van de apprentices die warriors waren geworden te gaan feliciteren. Alleen hij wist niet wie hun waren, ook waren ze al omsingeld door katten die hun prezen voor hun nieuwe rank. Vandaag zal het dus meer wachten worden, al moest hij dus geduld hebben wat hij ook had.

Tag: Niemand


Ceremonie juni Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Ceremonie juni 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:42

Bronzemask keek stil toe terwijl Everstar sprak. Het was een lange ceremonie. Bronze glimlachte toen haar nichtje, Mousepaw, haar warriornaam kreeg. Haar leerling, Puddlepaw, zou ook over een maan of twee warrior worden. Ze verwachtte niet dat Everstar haar naam ging zeggen in de ceremonie. Maar het was gelukkig niets slechts. Ze kreeg een tweede apprentice aangewezen. De kleine kattin glunderde van trots. Nadat de windclanleider uitgesproken was, zocht ze Cranepaw op. Eenmaal bij hem aangekomen knikte ze vriendelijk naar hem en gaf hem een kopje. ''Morgenochtend vroeg, verwacht ik je bij de kampuitgang.'' Mauwde ze strikt, maar wel vriendelijk. ''Puddlepaw vind het vast leuk om de lessen te delen met jou.'' Vervolgde ze terwijl ze een blik wierp op Puddlepaw. ''We gaan van jou een volwaardige warrior maken.''


Ceremonie juni Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni DPKsfdL
Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Yellowcloud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 19:51

Yellowcloud zat achteraan de menigte windclan katten. Ze had zo hard mogelijk haar best gedaan om Mistpaw te trainen, ookal was ze zelf onzekerder dan haar eigen leerling. Maar de grijze apprentice was ijverig en had talent. "Mistpaw, jouw nieuwe naam is Mistfeather.'' Sprak Everstar terwijl ze Mistfeather diep in de ogen aankeek, zoals ze ook bij Yellowcloud, en alle anderen had gedaan. ''Draag deze namen met trots, jullie zijn nu warriors van WindClan." Glimlachend riep Yellowcloud de namen van de nieuwe warriors. Mistfeather het hardste natuurlijk. Ze wachtte even tot Tigerpaw, nee Tigergaze, zijn zus had gefeliciteerd. Daarna liep ze naar haar voormalige leerlinge toe en gaf haar een kopje. ''Gefeliciteerd Mistfeather!'' Riep ze uit, terwijl ze trots naar de, al best grote, grijze krijgster keek.


Ceremonie juni 11mbatd
''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie juni DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 20:09

Mouse had er zoveel zin in! Ze wist dat haar ceremonie vandaag zou komen, ze had haar laatste assessment immers al heel wat dagen geleden gedaan en wist dat haar mentor eindelijk tevreden was met haar prestaties. Ze was dan ook veel veranderd sinds dat ze een jonge apprentice was. Ze had zoveel meegemaakt, zoveel nieuwe dingen geleerd en zoveel nieuwe indrukken gekregen. En nu was ze dan eindelijk zo ver. Ze wist dat er vandaag een ceremonie zou komen, en dus had ze in de spanning het kamp vandaag nog niet verlaten. Een aantal keer had ze Tigerpaw gezien, maar ze had hem zo goed mogelijk genegeerd. Hij was zo boos op haar dat het haar geen goed idee leek. Maar ze had zichzelf beloofd haar dag niet te laten verpesten door een slecht humeur en dus dacht ze steeds weer aan iets anders.
Toen begon de ceremonie. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" weerklonk het door het kamp heen en meteen kwam Mousepaw overeind van haar liggende positie en trippelde ze richting de leidster toe. Haar hart bonsde in haar keel en ze hield Everstar goed in de gaten. Toen ze gelijk begon met het opnoemen van apprentices die even oud als haar waren, verwijdden haar ogen iets. Ze zouden als eerste hun warrior naam krijgen! Een glimlach kwam op haar gezichtje toen ook haar naam opgenoemd werd en ze stapte trots naar voren. Haar blik gleed naar Raptorpaw, en ze gaf hem een knikje. Ze zouden dit samen doen. Niemand van haar siblings werden opgenoemd, dus ze wist dat het hun beurt nog niet was. Ze was blij dat ze dit met Raptor kon doen. Ze richtte haar blik op Everstar toen deze begon te praten. Haar poten jeukten van de zenuwen en ze had de neiging om steeds anders te gaan staan, maar hield zich in. Toen de rode leidster aan hen vroeg of ze zworen dat ze zich aan de warrior code zouden houden, en hun leven voor hun Clan te geven, knikte ze. "Dat zweer ik," miauwde ze vrolijk en trots, en glimlachte in zichzelf. Ze spitste haar oortjes bij de stemmen van de anderen, die allemaal hetzelfde zeiden. Toen kwam het spannende deel - je warriornaam in ontvangst nemen. De kattin zuchtte. Ze was zo zenuwachtig. Wat als ze een stomme naam zou krijgen? Iets als Mousepelt of zo. Dat was zo saai! Haar ogen stonden zenuwachtig, en gelukkig was ze niet als eerste aan de beurt. Brokenpaw werd Brokentune. Ze kende de kater niet heel goed, maar knikte hem toch snel eventjes toe. Toen was Raptor, als tweede. De kattin spitste haar oortjes. Raptorecho, het was prachtig. Ze zuchtte met een glimlachje en keek hem aan, waarbij ze haar glimlach verbreedde. Ze stonden niet naast elkaar, Tigerpaw - de vrouwelijke variant - stond tussen hen in. Haar naam werd Tigerspots. Ze gaf de kattin een zacht schouderduwtje ter felicitatie. Nu was het haar beurt. Oh StarClan... "Mousepaw, jouw warriornaam is Mousewish." klonk het vanaf de leidster en een grote glimlach kwam op haar gezichtje. Mousewish. Het klonk perfect. Dankbaar knikte ze naar de leidster. Mousewish! Ze was een warrior! Toen ging Everstar door naar Magpiepaw, een goeie vriend van haar tijdens haar kittentijd. Magpiehowler. Haar gezicht gleed in een kleine frons, want voor zover zij wist, trok hij helemaal niet graag de aandacht op zich, maar het klonk goed. Everstar zou er vast een goeie reden voor hebben! Toen was het de beurt van haar vriendin Mistpaw, die vanaf nu Mistfeather heette. Oh, dat was ook een mooie naam... Het klonk precies zoals haar. Als laatste was het de beurt van Tigerpaw. Ze keek zijn richting niet op, maar keek nu naar haar pootjes. Tigergaze. Het klonk mooi, maar ze wist ook dat dit officieel het einde was van hun apprentice tijd. Het liet een steek door haar hart gaan. Wie daar nu stond, was een nieuwe kater voor haar... Tigergaze, de kater die ze nooit goed zou kennen... Ze schudde haar kop. Ze moest vandaag positief blijven. Ze zakte een beetje weg in een dromerige staat, met een glimlachje op haar gezicht. Ze was een warrior!
Toen was de ceremonie afgelopen. Vanavond zouden ze een vigil moeten houden, en daar was ze om eerlijk te zijn wel bezorgd over. Een hele nacht wakker zijn en stil blijven? Dat klonk niet als iets voor haar. Maar het zou haar wel moeten lukken. Iedereen kon het, dus zij zou het ook kunnen! Haar blik gleed door de menigte katten heen, op zoek naar Raptorpa- Raptorecho. Het klonk nog raar, maar ze zou er snel genoeg gewend aan raken.

Tag: Searching for Raptorecho


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Ceremonie juni BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 20:20

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Bij het horen van deze woorden sprong Routpaw meteen op, opkijkend naar de verhoging waar hun leider was gaan staan. Met een snelle tred liep ze op de groeiende groep katten af, die ieder, net als zij, verwachtingsvol naar hun leider keken. De jonge poes wist dat er niets bijzonders zou gebeuren voor alle katten, maar hoe dan ook klopte haar hart in haar keel en probeerde met al haar moeite niet te laten blijken hoe nerveus ze was.
Everstar begon en Routpaw hing aan haar lippen terwijl ze verschillende apprentices tot warrior benoemde, andere kittens tot apprentice benoemde en uiteindelijk toekwam aan de apprentices, zoals zij, die nog geen mentor hadden. "-...Routpaw, jij krijgt Stallionheart als mentor. Tomtitpaw, jij zult door Shadefeather getraind worden." Bij het horen van haar naam sprong ze bijna op. Ze had een mentor! Haar gifgroene ogen gleden over de katten heen, maar tot haar schrik realiseerde ze zich dat ze niet precies meer wist wie Stallionheart was. Ze keek haastig rond, maar durfde niet zijn naam te roepen. In paniek tippelde ze snel naar haar broer, die Shadefeather als mentor had gekregen. "Tommy! Ik weet niet meer wie Stallionheart is! Wat moet ik doen?" Siste ze met paniek in haar ogen. Routpaw was onwijs onzeker en schoot wel vaker onnodig in de stress bij situaties zoals deze, dan zocht ze steun bij haar haast identieke tweeling broer.


It is both a blessing and a curse
Ceremonie juni Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Ceremonie juni DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 20:45

Pantherkit hoorde de oproep van Everstar om te verzamelen. Hij wist dat vandaag de dag was dat hij een apprentice zou worden, dus liep hij naar het groepje katten toe dat al aan het verzamelen waren en ging zitten waar hij Everstar goed kon zien. Hij was zenuwachtig voor de ceremonie en het wachten maakte het niet makkelijker. Als eerste kwamen de apprentices die warriors werden. Hij wist dat het voor hem nog een tijd zou duren voordat hij zover was en hij zou er dan ook zijn uiterste best voor gaan doen. Het kwam al snel aan op de kittens die apprentices werden en hij wachtte tot zijn naam geroepen werd. "Pantherkit, jouw nieuwe naam is Pantherpaw en je mentor is Autumnstorm." Hij stapte naar voren toe en wachtte tot zijn mentor er was voordat hij zijn neusje omhoog deed om Autumnstorm's aan te raken. Hij was eindelijk een apprentice en hij kon eerlijk gezegd niet wachten tot hij zijn eerste training zou hebben. Hij luisterde nauwelijks nog naar de rest van de ceremonie, maar zodra de ceremonie voorbij was ging hij op zoek naar Autumnstorm, hij hoopte dat de kat van plan was om snel te gaan trainen, ook al was voor het eerste keer uit het kamp gaan wel spannend.


Ceremonie juni 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 20:58

Ze was wat van de rest af gaan zitten, dat was niet haar gebruikelijke plek. Normaal zorgde ze er wel voor dat ze juist in de belangstelling zat, maar ze was veranderd. Haar schouders waren een stukje gezakt en de trots was uit haar goudgele ogen. Er stond een doffe blik vol verdriet in. Ze was ook magerder geworden, waardoor haar schouders uit leken te steken. Toch zat ze daar, want ze wist wat er komen ging en ondanks alles gingen haar kittens voor. Het zou een belangrijke dag voor haar dochter worden en daar hoorde ze bij te zijn. Ze luisterde niet echt naar de woorden van Everstar, pas toen de naam van haar dochter genoemd werd spitsten haar oren ietsje. Haar blik richtte zich op hun leidster toen die de nieuwe naam van Mouse uitsprak. Er ontstond een waterig glimlachje om haar lippen terwijl ze overeind krabbelde. Ze liep naar Mousewish toe en duwde even haar neus in de vacht bij de schouder van haar dochter. “Gefeliciteerd lieverd.” Ze was echt heel blij voor haar en dat schemerde ook wel in haar houding door, ook al straalde het verdriet verder van haar af. “Succes vanavond, dat komt helemaal goed.” Toen draaide ze zich om zodat haar dochter weer naar haar vrienden toekon. Die waren veel beter voor haar dan dat zij was.

Tag: Mousewish


Ceremonie juni X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 21:21

De jonge apprentice wilde zich verstoppen voor zijn mentor al ging het moeilijk helemaal toen zijn zuster aan kwam rennen, "Tommy! Ik weet niet meer wie Stallionheart is! Wat moet ik doen?" Siste zijn zus best wel duidelijk over het kamp heen met paniek in haar ogen. Hij gaf haar een kleine schouder klop, hij ging naar haar oor toe en opende zijn mond. "Mijn zuster, ik wil mijn mentor uittesten zodat hij me niet herkend dus misschien zouden we dat ook bij jouw mentor kunnen doen." Miauwde hij met een plagende glimlach, hij stapte weg en keek haar aan. Hij fluisterde het voor een deel, hopelijk kon ze het begrijpen. Hij wilde graag zijn mentoren plagen helemaal nu, "snap je?" Miauwde hij zacht naar haar. Hopelijk zouden hun mentoren hun beiden door elkaar halen, hij ging rustig zitten naast haar.

TAG: Routpaw


Ceremonie juni Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni Stallion
Rebecca
3165
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 21:34

Everstar's stem schalde door het Camp. De torbie kater stond op en liep naar de verzamelplaats waar hij naast een andere Warrior ging zitten. Geduldig luisterde hij naar alle namen die opgenoemd werden en die Warrior mochten worden. Dat waren best nog veel namen. De kater glimlachte van oor tot oor en toen de laatste naam genoemd was riep hij met de rest van de Clan de namen hard mee. Brokentune! Raptorecho! Tigerspots! Mousewish! Magpiehowler! Mistfeater! Tigergaze! waarna hij weer zweeg. De kittens van zes Moons werden daarna naar voren geroepen en een eigen mentor toegewezen. Hij keek even naar Neverland die zijn eerste Apprentice toegewezen kreeg en hij knikte de kat bemoedigend toe. Daarna werden de andere Apprentices toegewezen en toen zijn naam klonk draaide hij zijn oren naar voren. "-...Routpaw, jij krijgt Stallionheart als mentor." zei Everstar en hij knikte. Thunderpaw was nooit komen opdagen voor een training en hij had het heel duidelijk gezegd en meerdere malen. Hij stond op en liep naar de plek waar de Apprentices zaten. Hij liet zijn smaragd groene ogen over de Apprentices dwalen en pikte al snel Routpaw eruit waarna hij naar haar toeliep en haar neus met de zijne aanraakte. "Ik ben Stallionheart Routpaw, vanaf nu jouw mentor die je morgen ochtend bij zonsopgang wil zien. Ga maar snel een mosnest zoeken in de Apprentice Den voordat alle goede nesten bezet zijn, zorg dat je genoeg rust. Morgen wordt het een lange dag." zei hij met een knipoog. Hij keek even opzij naar de andere Apprentice naast Routpaw. "Jij ook veel succes Tomtitpaw" zei hij en stond op om zich bij de andere Warriors te voegen. 


.: there are far better things ahead
than any we leave behind :.
Ceremonie juni Little_Gorse_trans
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Ceremonie juni BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 16:50

Haar ogen gleden nog steeds enigszins paniekerig over de menigte katten, maar zonder succes. De zachte schouderklop van haar broer wist haar een beetje te kalmeren en ze ging zitten, zodat hij zijn kop bij haar oor kon brengen. "Mijn zuster, ik wil mijn mentor uittesten zodat hij me niet herkend dus misschien zouden we dat ook bij jouw mentor kunnen doen." Ze wiebelde een beetje ongemakkelijk met haar oren en keek twijfelend naar Tomtitpaw. "snap je?" De poes knikte, maar was dit nu wel een goed idee? Al problemen proberen te veroorzaken op hun eerste dag? Maar de plagende glimlach op zijn gelaat haalde haar over. Als haar broer het deed, zou het niet zo slecht zijn, toch? Dus ging ze naast hem zitten en wachtte af of hun mentoren zouden komen. Dat gebeurde, want een rood-bruine cyperse kater kwam op hen aflopen.Hij kwam op haar aflopen en raakte haar roze neus kort aan met de zijne. "Ik ben Stallionheart Routpaw, vanaf nu jouw mentor die je morgen ochtend bij zonsopgang wil zien. Ga maar snel een mosnest zoeken in de Apprentice Den voordat alle goede nesten bezet zijn, zorg dat je genoeg rust. Morgen wordt het een lange dag." Vertelde de kater met een knipoog. Ze knipperde wat verrast met haar ogen, hij had ze in één keer uit elkaar gehaald!
"Hm-hm! Ik zal er morgen op tijd zijn, meneer!"Sprak ze al knikkend. De poes zei er maar niet bij dat ze al lang een plekje had in de apprentices den. Immers was ze al even apprentice. "Jij ook veel succes Tomtitpaw" Sprak haar mentor nog, nadat hij wegliep en zich bij de andere warriors aan sloot. Routpaw keerde zich naar Tomtit. "Jammer, je plannetje is niet gelukt." Er lag een ietwat ondeugende glinstering in haar ogen nu. De paniek was er vanaf nu haar mentor al was gekomen "Maar jouw mentor is nog aan de beurt." Ze knipoogde naar Tommy.


It is both a blessing and a curse
Ceremonie juni Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 20:10

Tomtitpaw zag hoe een mentor van zijn zuster naar zijn zuster toe liep, hij liet een zucht hangen maar raapten zich weer bij een. Hoe had deze kater het verschil uit hun kunnen halen, hij schudden zijn hoofd. Zijn mentor zal dat ook gaan doen, soms als hij zijn eigen zuster zag dacht hij of dat hij in een water pool aan het staren was door de zoveel gelijkenissen die ze hadden. "Ik ben Stallionheart Routpaw, vanaf nu jouw mentor die je morgen ochtend bij zonsopgang wil zien. Ga maar snel een mosnest zoeken in de Apprentice Den voordat alle goede nesten bezet zijn, zorg dat je genoeg rust. Morgen wordt het een lange dag." zei Stallionheart met een knipoog naar haar. Hij liet een kleine grom horen naar de krijger, niet omdat hij hun plan had ontdekt maar juist een knipoog gaf naar zijn zuster. Dat kon al liefde betekenen, zijn zus was nog te jong voor de liefde. Hij staarde even met een strenge blik naar zijn zuster, "Hm-hm! Ik zal er morgen op tijd zijn, meneer!" Sprak Rout al knikkend. Zij was natuurlijk opgewonden als dit de liefde betekenden, hij schudden zijn hoofd. Hij zal nog een gesprek met haar voeren over dit soort dingen, het zou niet gebeuren dat ze een liefde zou mogen. "Jij ook veel succes Tomtitpaw" zei de mentor van Routpaw. "Bedankt loyale krijger." Miauwde hij rustig en eervol, hij gaf een korte knik al voegde Stallionheart zich bij de andere krijgers. "Jammer, je plannetje is niet gelukt." Miauwde ze met ietwat ondeugende glinstering in haar ogen nu, mentoren en krijgers waren dus slimmer als hun. "Maar jouw mentor is nog aan de beurt." Zei ze waarna ze knipoogde naar hem. Hij knikte en zetten een kleine glimlach op, al sloeg hij zijn staart om zijn lichaam en wachtte.

Tag: Routpaw en Stallionheart


Ceremonie juni Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni VDVBjNZ

Camilla ^^
1142
Actief
Passing by the edge
of the cold winter
Until the days of spring
Until the days of flower blossoms
Please stay, please stay there a little longer

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 20:59

Met een sprongetje van plezier stond Shadefeather op toen hij Everstar hoorde. Ze benoemde de oudere Apprentices tot Warrior. Daarna waren de Kits aan de beurt die Apprentice werden. Een beetje gespannen luisterde hij. Misschien zou hij mentor worden van een van die. Maar nee. Maar er waren nog Apprentices die geen mentor meer hadden. Nu ook luisterde hij gespannen. Toen hij het laatste zinnetje van Everstar hoorde sprong hij op. Tomtitpaw. Hij was mentor en Tomtitpaw was zijn Apprentice. Een soort zenuwachtig gevoel kwam in hem op. Wat moest hij doen als mentor? Zou hij het wel goed doen? Zou zijn Apprentice wel makkelijk zijn? Maar al snel drukte hij die vragen weg. Daar zou hij later allemaal wel achter komen. Maar, waar is Tomtitpaw? Hij keek zoekend rond, hopend dat hij ergens een teken van een Apprentice zou zien die Tomtit wel eens kon zijn.

Tag: Tomtitpaw


Ceremonie juni VvUCyqj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cranepaw,
Member
Ceremonie juni R7bJwjB
Athelstan
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Cranepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 15:52

Cranepaw had sinds zijn laatste ontmoeting met Crosskit, wie eerder zijn beste vriend was, de nursery vermeden. Hij had niet echt de fut om zichzelf te verdedigen omdat hij een moon eerder apprentice was geworden dan hij. Vandaag werden hij en Dauntkit ook benoemd tot apprentice. Stiekem was hij heel blij, want dan zou Crosskit misschien niet langer nors tegen hem zijn. Nu waren ze samen apprentice! Met grote oogjes keek hij naar de kittens die naar voren stapten om hun nieuwe naam in ontvangst te nemen. "Crosskit, nu Crosspaw, Barksound zal jou trainen. Dauntkit, Dauntpaw, Mothflare wordt jouw mentor." Een opgewekte glimlach stond op zijn snoetje. Crane ging rechtstaan en riep samen met de andere warriors en apprentices, de namen van de nieuwe apprentices. Crane's oren schoven naar voren toen zijn naam afgeroepen werd. Hij zou ook een nieuwe mentor krijgen vandaag. Spannend! Zijn blik schoof naar Bronzemask, wie zijn nieuwe mentor was en stapte naar haar toe om kort zijn neusje tegen die van haar te drukken. ''Morgenochtend vroeg, verwacht ik je bij de kampuitgang.'' Hij knikte kort en volgde vervolgens haar blik naar Puddlepaw. Hij zou samen met een andere apprentice getraind worden. Hopelijk zette hij zichzelf niet voor schut. Hij richtte zich iets op bij de laatste woorden van de warrior en richtte zich uiteindelijk even op Dauntpaw en Crosspaw.

Tag: Bronzemask / Crosspaw en Dauntpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 16:42

Met een al teleurgestelde blik ging hij zitten voor de ceremonie. Hij wist al dat hij geen warrior naam zou ontvangen, hij had immers geen laatste training gehad. Een beetje slaperig luisterde hij dan ook naar alles, al riep hij keihard mee met de naam van zijn zusje. Wauw, dat zou even wennen zijn... Mousewish. Hij wilde op haar afstappen, maar dat had zijn tedere moeder al gedaan want ja, Mouse was nu natuurlijk veel belangrijker... Wat hij ook gehoord was was dat hij nu een mede-apprentice had. Ergens vond hij dat super maar aan de andere kant... Zou het nu niet nóg langer duren voor hij warrior werd?


Ceremonie juni Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crosspaw
Member
Ceremonie juni Tumblr_nri9dcz74r1qdb6u0o2_250
♆ Loïs
94
Actief
Touch me again and I'll end you. In a non-criminal way.

CAT'S PROFILE
Age: ♆ 14 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Crosspaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 11:01

De voor het katertje al redelijk bekende woorden van Everstar weerklonken door het kamp heen. Iedere keer als er een ceremonie gehouden werd, zei ze dit. Vanmorgen was er een queen naar hem toegegaan, deze had hem verteld dat hij vandaag een apprentice zou worden. Daar was 'tie wel trots op, al was hij nog steeds boos dat Cranepaw eerder apprentice geworden was. Dus ook hij verzamelde zich bij alle katten. Hoewel de andere kittens die apprentice gingen worden er netjes en gepoetst uitzagen, was zijn vacht nog een bende. Hij vond 't helemaal niet erg, het maakte hem niet uit hoe hij eruit zag. Bovendien had hij geen moeder die op zo'n manier voor hem zorgde. Natuurlijk had hij bij de queens in de nursery mogen zogen en in hun nesten mogen slapen, maar echt een moeder had hij nooit gehad. Maar dit was niet iets waar hij zich druk om maakte. Hij wist niet anders, dus een gevoel van gemis had hij niet. Het katertje luisterde naar Everstar, die als eerste de apprentices opnoemde die nu warrior werden. Hij keek naar ze, en zag hoe ze glunderden van trots. Een grijns kwam op zijn gezicht, zo zou hij binnenkort ook staan. Toen was het hun beurt. Ze werden naar voren geroepen en Cross keek opzij, naar Dauntkit en Crashkit. Twee van zijn favorieten poezen, de één echt een goeie vriendin en en de ander... Tja. Hij knipoogde naar hen. Everstar noemde op wie hun mentor zou zijn, en toen zijn naam opgenoemd werd stak hij trots zijn borst naar voren. Hij heette Crosspaw vanaf nu, en zou getraind worden door Barksound. Die kende hij wel, dat was de kater die het lichaam van de voormalige deputy het kamp binnen had gebracht. En hij was ook getraind door hem. Dus hij had wel hoop in de zwarte kater. Daunt kreeg Mothflare als mentor en Crash kreeg Slatebreath. Voor zover hij wist, allebei ook prima warriors. Hij stootte Daunt aan en grijnsde naar haar. Toen de naam van Crane opeens opgenoemd werd, keek hij met een frons op. Hij had een nieuwe mentor nodig? Dat betekende dat de vorige z'n werk niet goed gedaan had. Hij grijnsde. Dat betekende dan weer dat Cranepaw eigenlijk helemaal niet meer training had gehad dan hen, mooi. De ceremonie werd afgerond en Cross ging op zoek naar zijn nieuwe mentor, Barksound, toen hij Crane tegen het lijf liep. Een snerende uitdrukking stond Cross zijn gezichtje. "Nieuwe mentor nodig hm? Hij wilde zeker niet zo'n zwakkeling als jij trainen," miauwde hij op pesterige toon waarna hij de kater achter zich liet, en opnieuw zocht naar Barksound.

Tag: Cranepaw - BarksoundCeremonie juni 208ilur
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
Ceremonie juni JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 15:31

Barksound was de laatste paar dagen niet echt zichzelf meer. Het leek wel alsof alle hoop vervlogen was. Het boeide hem ook niet veel meer, wat er ging komen en wat er ging. Hij had zich in de schaduw gehouden, was vaker en vroeger gaan jagen, deels omdat hij bepaalde katten niet wou zien. Ook nu, tijdens de ceremonie, had hij zich aan de zijkant gezet. Hij wist wat er gezegd zou worden tijdens de ceremonie. Hij zou een apprentice krijgen, werd mentor, net zoals Whitelion zijn mentor was geweest. Ondanks alles watt hij meegemaakt had, kon hij het toch niet laten om even zijn mondhoek wat op te tillen toen Mousepaw tot warrior werd benoemd. De poes had hem altijd als vader beschouwd, ook al was Starclan de enige die met zekerheid kon zeggen wie de echte vader was. Er waren namelijk 3 of 4 katers die in aanmerking kwamen. Toch was Barksound trots op haar, al kon hij dat haar niet gaan zeggen. Brindleleaf stond namelijk al bij haar. De warrior moest toch eerst naar zijn eigen apprentice, die hij net toegewezen had gekregen. Crosspaw was zijn apprentice. Hij stapte naar de jonge kater toe, die net nog bij een andere apprentice had gestaan en knikte kort naar hem. Hij boog zich wat naar hem toe om zijn neusje aan te raken. "Er staat een toekomstige, sterke warrior voor me." mompelde hij, gevolgd door een kleine grijns. Veel warriors gingen morgen hun eerste training houden, maar dat was niet zijn plan. Hij wilde nu gaan. Hoe vroeger ze begonnen, hoe sneller deze apprentice sterker werd en hoe sneller hij het pad als warrior kon betreden. "We vertrekken direct," mauwde hij dan ook. "Ga snel je plek claimen in de apprentice den en ontmoet me daarna aan de ingang van het kamp." vervolgde hij behoorlijk strak.

Tag: (Mousewish/Brindleleaf) Crosspaw


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crashpaw
Member
Ceremonie juni DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimezo 5 jun 2016 - 14:11

De verandering van Crashkit was duidelijk geworden. De poes haar al lichtgrijze vacht was overgegaan in een witte vacht en enkel haar kopje was nog grijs. Haar lichtgrijze ogen hadden de kleur lichtblauw gekregen, maar er waren wel zwarte vlekjes in haar ogen te zien en ze haar iets kleinere bouw was wat groter geworden, maar ze was daarmee nog altijd kleiner dan de meeste katten van haar leeftijd. Toch deerde de poes dat niet. Ook had ze niet echt het idee dat ze een schoonheid was geworden, al had ze wel opgemerkt dat er meerdere mannelijke Apprentice’s haar kant opkeken als ze voorbij wandelde. Ze had het maar gestoken op het feit dat iedereen haar karakter kende en verafschuwd van haar was. Iedereen behalve Crosskit dan. Samen met de kater liep ze naar buiten, maar ze hield genoeg afstand tussen hun zodat het niet al te vriendschappelijk over zou komen. Ook al had de kater zijn woord aan haar gegeven en waren ze een soort van vrienden geworden, toch wist de poes nog altijd niet wat ze van hem moest denken. Net toen ze haar blik op de kater gericht had knipoogde hij naar haar en als antwoord rolde ze haar ogen, maar een kleine glimlach speelde zich onbewust toch om haar lippen en ze kon zweren dat haar hartslag even versnelde. Ze weet het aan het feit dat ze wist dat Everstar haar als Apprentice ging benoemen en aandachtig luisterde ze naar wie haar mentor werd. Crosskit werd benoemd als Crosspaw en kreeg Barksound als mentor. Crashkit snoof een tikkeltje jaloers, maar rechtte fier haar borst toen ze ook haar naam hoorde. Uiteraard was het gewoon ‘paw’ dat achter haar naam werd geplakt, maar kreeg ze Slatebreath als mentor toegewezen. Ze wist dat het een iets oudere poes was. Oud wilde zeggen meer ervaring, toch? Het zal wel. Het maakte haar voor de rest ook niet zo veel uit, als ze maar getraind werd. Ze kwam voorbij Crosspaw gelopen toen ze naar Slatebreath wilde gaan en haar staart ging kort langs zijn flank. ‘Gefeliciteerd,’ fluisterde ze hem toe en haar zwartgevlekte ogen keken hem even kort aan, maar daarna richtte ze haar aandacht weer naar voren tot ze uiteindelijk bij Slatebreath stond. ‘Wanneer moet ik er zijn?’ vroeg ze lichtelijk verveeld, maar voornamelijk proberend om haar opwinding te verbergen.

Tag: Crosspaw & Slatebreath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie juni
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: