Ceremonie juni - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie juni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Ceremonie juni - Pagina 2 Search?q=kaya+scodelario+black+eyes&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwio4peet4LPAhWCSRoKHYmcDEkQ_AUICCgB&biw=1184&bih=670&dpr=2#imgrc=7oF_xO2P0I2tRM%3A
Jacqy
273
Actief
"Oh it's been a hell of a ride, driving the edge of a knife,"

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Slatebreath
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni - Pagina 2 Icon_minitimezo 5 jun 2016 - 15:03

De stem van haar leidster schalde door het kamp. De poes voelde een bekende vlaag van opwinding door haar heen gaan toen ze opstond en bij de oudere Warriors ging zitten, en luisterde rustig mee naar de lijst van nieuwe Warriors. "Brokentune! Raptorecho! Tigerspots! Mousewish! Magpiehowler! Mistfeater! Tigergaze!" Miauwde de poes vrolijk mee, ook al schoot er een steek door haar gebroken hart heen toen ze onwillekeurig aan Duststar moest denken. Al snel kwamen de soon to be leerlingen ook naar voren en ze gleed met haar blik over de jonge katten. "-Crashkit, je naam wordt nu Crashpaw en je mentor Slatebreath." Slate wiebelde even onzeker met haar oren, kreeg ze nou een Apprentice aangewezen? Ze stond op en zocht met haar blauwe kijkers naar Crashpaw, en toen de kattin haar had gevonden trippelde ze richting haar leerling. Slate kreeg de vraag wanneer ze gingen trainen naar haar toegeworpen. "Morgenochtend wacht ik bij de kampuitgang op je, wees niet te laat en neem nu de tijd om snel een nest te claimen." Ze miauwde het op een serieuze toon maar voordat ze soepel omdraaide schonk ze Crashpaw een speelse glimlach. Maar toen ze wegtrippelde keek ze verdrietig voor zich uit, hoe zou ze ooit een leerling kunnen trainen zonder de hele tijd aan haar dode partner te denken?

Tag: Crashpaw, trainingstopic is in de maak!Ceremonie juni - Pagina 2 3151q9w
thanks demi <'3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neverland
StarClan
Ceremonie juni - Pagina 2 Miniava
Bunny
275
Actief
"Take this pencil and draw a circle, not a heart, because a heart can be broken but a circle never ends."

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Neverland
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni - Pagina 2 Icon_minitimema 13 jun 2016 - 16:19

De rosse kater ijsbeerde heen en weer in het camp tot hij eindelijk de gestalte van zijn zus zag die de hogerots op sprong. Hij was nerveus - bijna zo nerveus als toen hij net warrior werd, alweer vele maanden geleden. Vandaag zou hij zijn eerste apprentice krijgen, wat tamelijk vreemd was op zijn leeftijd. Hij had al meerdere apprentice kunnen trainen, maar was daar nooit klaar voor geweest. Everstar geloofde nu in hem, dus hij zou het proberen; hij zou hem of haar alles geven wat hij kon, om hem op te leiden tot een goede en eervolle warrior. De rosse poes riep de bekende woorden om een ceremonie op te roepen, en Neverland zette zichzelf net achter de eerste rij, vol nerveuze kittens en hun moeders. Eerst werden de apprentices genoemd die lang en hard getraind hadden en nu warrior zouden worden. samen met de rest van Windclan scandeerde hij hun namen toen ze die kregen, blikken van trots en geluk op hun snuitjes. Daarna kwamen de kittens die apprentices werden; na nog een laatste keer gewassen te worden door hun moeder, die trots neerkeek op haar kroost, kwamen ook zij naar voren en werden ze benoemd tot -paw's. Neverland glimlachte hen bemoedigend toe en scandeerde toen ook hun nieuwe namen, zoals het gebruik was. Aangezien hij nog steeds zijn apprentice niet gekregen had, wist hij dat dat nu zou komen, bij de apprentices die een nieuwe mentor moesten ontvangen omdat hun vorige de taak niet meer aankon. Zijn lange rosse staart zwaaide wat nerveus heen en weer, maar zijn uitdrukking was rustig. Uiteindelijk werd zijn naam genoemd, bij een apprentice genaamd Sleetpaw. Hij kende haar wel, maar niet geweldig goed. De twee Windclanners duwden hun neusjes tegen elkaar, zoals het gebruik was, en Neverland keek trots neer op zijn apprentice. De magere kater keek op toen zijn zus bij hen kwam staan en hem feliciteerde, en hij knikte al glimlachend. Haar volgende woorden veranderden die glimlach echter in een frons. Hij wist dat het nodig was, maar vechttrainingen waren nog steeds een zeer gevoelig punt voor de niet al te gewelddadig ingestelde kater. Toch knikte hij, omdat hij er geen drama wou van maken terwijl zijn apprentice er nog bij was - hopelijk had ze niet gehoord wat Everstar zei, anders was hij waarschijnlijk meteen al haar respect kwijt.

@Sleet; check je pm ;3
@Ever; maak jij vechttraining of doe ik? c:


Ceremonie juni - Pagina 2 OOmihxG
Bedankt Beer voor 't setje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
Ceremonie juni - Pagina 2 Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni - Pagina 2 Icon_minitimezo 19 jun 2016 - 15:12

Tegen de warrior code in had Raptorpaw getraind. Hij had getraind met enorm veel rogues en zelfs een aantal Bloodclanners, waaronder Zira. En nu was het zo ver, naar verschillende goede daden in de laatste moon van zijn apprentice tijd, werd hij benoemd tot warrior. Hij en de andere apprentices, waaronder zijn grote liefde, Mousepaw, werden naar voren geroepen. Mousepaw kreeg de naam Mousewish, wat hij enorm mooi vond. Het paste bij haar. "Raptorpaw, jij zult voortaan als Raptorecho door het leven gaan." En deze naam paste bij hem. Met geheven kop boog hij zijn kop en raakte de schouder aan van Everstar. Ook hij beloofte te leven en te streven naar de warrior code. Een grote leugen recht in het gezicht van de Windclan leader. Raptorecho grijnsde. Hij was blij met zijn naam en nu kon hij meer macht weten te krijgen. Nadat de andere katten genoemd waren ging Raptorecho opzoek naar Mousewish. Ze bleek ook op zoek te zijn naar hem. Toen hij haar trof glimlachte hij warm en streek zijn kop langs haar wang. "Gefeliciteerd, Mousewish, de naam past perfect bij je," snorde hij blij.


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Ceremonie juni - Pagina 2 LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Ceremonie juni - Pagina 2 Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni - Pagina 2 Icon_minitimezo 19 jun 2016 - 19:02

Neverland knikte, maar hij leek niet blij met het idee. Everstar wist dat hij niet van vechten hield en hoewel ze het niet met hem eens was, had ze er eerder ook geen probleem van gemaakt, maar ze had nu geen keus meer, en hij ook niet. Als hij al verloor van een kat die nog niet half zo oud was als hij, zou het die BloodClanners geen enkele moeite kosten om hun dreigement uit te voeren. Everstar wist niet hoe ver ze zou gaan om hem te beschermen als het erop aankwam, en daar wilde ze ook niet achter komen. Het was het beste als hij het zelf kon doen. Ze knikte hem nog even toe, en daarna zijn apprentice. "Doe je best bij je trainingen", zei ze tegen Sleetpaw. Na haar broer nog een laatste blik toegeworpen te hebben, liep ze weg.

@Bunny, ik maak hem wel :3


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie juni - Pagina 2 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie juni
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: