Congratulations - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Congratulations

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tigergaze
Member
Congratulations  - Pagina 2 HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Congratulations    Congratulations  - Pagina 2 Icon_minitimedi 7 jun 2016 - 21:33

Op momenten als deze zag je maar weer dat het goed van pas kwam dat hij als kitten al was begonnen met trainen. Want ja, hij was als kleine Tigerkit ook al heel gepassioneerd geweest wat dit allemaal betrof. En nu was hij uitgegroeid tot een massieve, snelle kater. Tigergaze hoorde hoe zijn poten over de grond heen roffelden, en hij ging best nog wel snel voor een kater die een apprentice op zijn rug meedroeg. Hij hoorde Routpaw angstig vragen hoe ze van de vos afkwamen. "Te gevaarlijk," bromde hij met zijn lage stem, hij ging niet teveel woorden vuil maken aan praten want hij had de adem nodig. Zonder haar nog verder in te lichten week hij af naar links. Niet ver lag een Thunderpath, waar Twolegs met hun vreemde vervoersmiddelen overheen donderden. Hij hoorde de vos achter hem, het beest kwam steeds dichterbij. Tigergaze werd moe. Hij was nu al aardig lang bezig met sprinten, en zelfs hij had geen eeuwige energie. Daarbij hielp een gewonde apprentice meesleuren niet bepaald mee. De kater bleef echter doorrennen, ook al protesteerden zijn spieren een beetje. Niet veel later voelde hij het warme pad onder zijn poten. Een paar meter bij hem vandaan kwam een monster aanrijden. Hij hoorde de vos ook het pad op denderen, rende door. Net toen hij in de berm sprong kwam er een auto aanrijden. Boem. Tigergaze draaide zich met een rug om en zag hoe het monster de vos had aangereden. Het monster reed door en aan de andere kant van de weg lag het roerloze lichaam van de vos. Uitgeput liet hij zich in het gras zakken, Routpaw nog altijd op zijn rug.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Congratulations  - Pagina 2 VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Congratulations  - Pagina 2 BXcdW76
Kip
3307
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Congratulations    Congratulations  - Pagina 2 Icon_minitimewo 8 jun 2016 - 17:06

"Te gevaarlijk," bromde de kater en verder maakte hij er geen woorden meer aan vuil. Routpaw hiel zich wijselijk stil, ze wilde niet meer van zijn adem verspillen. Ze had immers toch geen andere keuze dan hem te vertrouwen. Als ze zich niet stevig aan hem vast zou houden, of er voor zou besluiten geheel los te laten, zou ze verslonden worden door het woedende beest achter hen. En daar, had ze nu net niet zo heel veel zin in.
De kater rende door met Routpaw nog steeds verkrampt op zijn rug. Een eeuwigheid leek te verstrijken en ze hoorde hoe de kater steeds gejaagder adem begon te halen. De poes wist dat hij niet voor eeuwig zo door kon gaan en vreesde het ergste.
Echter, net op dat moment, kwamen ze bij een enorm riekende plaats. Het leek een enorm pad, gemaakt van een soort harde, zwarte steen dat zo glad was als het oppervlakte van een meer. Routpaw had zoiets nog nooit gezien en haar instinct vertelde haar om weg te blijven. Echter deed Tigergaze precies het tegenovergestelde; hij rende door net op het moment dat een enorm monster wat Routpaw nog nooit had gezien met angstaanbarende snelheid op hen af kwam zetten. Routpaw slaakte een gilletje en kromp ineen, maar in plaats van dat zij geraakt werden, werd de vos meegesleurd en kwamen ze beiden veilig aan de overkant. Ze durfde pas weer op te kijken toen ze gras onder haar voeten voelden.
De poes liet zich van de rug van de kater afglijden en bleef gepijnigd in het gras liggen, haar ogen gericht op het pad waar af en toe monsters voorbij denderden. Ze leken niet van het pad af te wijken. "B-Bedankt, Tigergaze."Wist ze uiteindelijk uit te brengen, haar ogen neergeslagen. "Het... Het spijt me dat ik je in de problemen heb gebracht."


It is both a blessing and a curse
Congratulations  - Pagina 2 B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Congratulations
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: