Thriller night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thriller night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gravepath
Member
Thriller night DPKsfdL
Daan
215
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Gravepath
BerichtOnderwerp: Thriller night   Thriller night Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 22:28

legend

It's close to midnight and something evil's lurking in the dark. Under the moonlight you see a sight that almost stops your heart. You're paralyzed.

De grote kater was alvast een stukje vooruit gelopen. Zijn goudkleurige ogen stonden zoals altijd koud en omdat ze licht samengeknepen waren toonde dit ook wel een beetje agressie. Hij had Sushi achtergelaten bij zijn Terror Claws omdat hij zelf weer iets moest fixen en daardoor een aantal manen weg was geweest. Maar de rumoeren hadden zijn oren bereikt dat Sushi verdwenen was, dat Vinal nu naar de positie van leider had gegrepen. Dat al zijn trouwe leden weg waren en er nu andere katten onder de naam van de Terror Claws rondliepen. Hij was daarom ook eerder teruggekeerd van zijn reis, om dingen recht te zetten. De enorme kater keek alles behalve geamuseerd toen hij hun vertrouwde kamp binnenstormde. "Vinal!" bulderde zijn stem door het met rozenstruiken omringde kamp heen. Hij had zijn ogen samengeknepen en hield deze gericht op de donkere ingang van het hol. Hij had er manen geleden eigenhandig een dassenfamilie uit weggejaagd, had rozenstruiken goed getrokken tot zijn eigen poten ervan gingen bloeden, hij had dit kamp eigenhandig opgebouwd.

[ Eerste post Vinal ]
GRAVEPATH - ROGUE - LEADER


It's close to midnight and something evil's lurking in the dark
Thriller night 2qSTiVX
You start to freeze as horror looks you right between the eyes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vinal
Member
Thriller night DPKsfdL
Yanthe
277
Actief


Terror Claws

CAT'S PROFILE
Age: 26moons. I'm getting older and stronger. This white tom-cat is getting fearded in no time.
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vinal
BerichtOnderwerp: Re: Thriller night   Thriller night Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 22:51

Ze waren terug in hun oude kamp ingetrokken, waardoor alles weer een stuk beter was gegaan. Ze moesten niet constant een gebied claimen of op onderzoek uitgaan. Nee, hier wist hij waar de grenzen lagen en waar je het beste prooi kon vinden. jagen was iets waar hij, nog steeds, van genoot. Dat was hij ook meteen gaan doen. Ook vandaag was hij gaan jagen. Nadat hij dat gedaan had, was hij terug naar het kamp getrokken om daar zijn prooi te verorberen. Clementine was samen met Taavi bezig met enkele vechttechnieken te verbeteren. waar de twee andere katers zaten, was voor hem een raadsel. Zij kwamen en gingen. Vinal was net begonnen aan zijn prooi toen een scherpe geur zijn neus bereikte. Met die geur hoorde hij een stem die zijn naam riep. De jonge kater, Taavi, was degene die Gravepath als eerste opmerkte. Hij haalde automatisch zijn lip op. Hij wist ook niet beter. Hij en zijn moeder hadden Gravepath nog nooit gezien. Vinal liet zijn prooi op de grond vallen en trok even met zijn oren bij het zien van Gravepath. Ergens wist hij dat zijn moment als leider van de groep, nu weg viel. Toch wilde hij, zoals elke jonge kater, niet direct toegeven aan dat feit. "Gravepath," mompelde hij rustig tegen de robuuste kater. In zijn ooghoek zag hij dat Clementine en Taavi achterdochtig hun kop hadden laten zakken. Maar ze bleven wel staan waar ze stonden, wetend dat Vinal de kater voor hem kende.


Thriller night 2962jgw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
Thriller night DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: Thriller night   Thriller night Icon_minitimema 6 jun 2016 - 2:07


"Make them happy, make them smile and laugh"
That was what she ordered me
I would rather let them shiver, scream in fear, weep in pain


Enkele manen was de poes vertrokken. Ookal wist ze best dat Gravepath het het daar niet mee eens was, maar ze had toch geen keus gehad. Toen hij was vertrokken besloten ook de andere van de Terror Claws dat ze het wel gezien hadden. Waarschijnlijk hadden ze gedacht dat ze met een poes als leider zwakker zouden lijken, ze had toch zeker het tegendeel bewezen. Ze had genoeg levens genomen op zichzelf, maar dat zou nogsteeds geen effect brengen als je geen groep achter je had staan, een groep die angst bracht. Eentje die queens aan hun kinderen zou vertellen om ze binnen te houden. Eentje waar warriors de rillingen van kregen. Het had enkel niet zo veel opgeleverd. De echte katten leken verdwenen. Ze leken amper meer rond te lopen.
Nu was ze weer op de terugweg. Niet omdat zij zelf besloten had dat het genoeg was geweest. Maar omdat die geur voorbij kwam. Eentje die ze maar al te goed in haar kop geprent had. En ze wist precies waar hij heen ging en waarom. De reden leek haar ook wel iets goeds om haar kop weer eens te laten zien. Vinal had Terror Claws proberen over te nemen. Haar leerling dacht dat hij zomaar haar plekje in kon nemen. Eerst had ze gedacht dat het nog wel even kon wachten. Maar niet meer zeker niet als Gravepath al onderweg was. Vinal was een eigenwijze en goed getrainde kater, teminste als hij zijn trainingen in stand had weten te houden, maar zij wist zelf ook dat het voor die lopende wolk niet slim was om zijn bek open te trekken naar de kater. Gelukkig hield hij die ook zeker wel vaak zodra Sushi haar kop enkel naar hem richtte.
Sushi verzette haar poten net het territorium in waar ze ook zeker met die kleine over moest gaan praten want de grenzen werden toch wel heel slecht bewaakt toen ze de stem van de grote kater al hoorde. Kort luisterde ze naar het antwoord van Vinal, iets wat haar zeker niet in de smaak viel. Rustig stapte ze door de rozenstruik voor ze naar zowel Gravepath als Vinal keek verder schonk ze geen aandacht aan de katten die erbij zaten. 'Vinal what do you think you're doing?'
'We'll make them scream, shiver, weep and bleed
We are strong and fiercefull
We are proud'


私は最高だ
Thriller night 2cf2wytThriller night Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thriller night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: