Honger 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Honger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honger  Latest?cb=20130709215836
Esther
50
Actief
Do it with love

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Warriorqueen
BerichtOnderwerp: Honger    Honger  Icon_minitimewo 15 jun 2016 - 21:39

Warriorqueen liep rustig door het hoge gras heen. Ze had honger en kon nergens een muisje of ander prooi vinden. Ze had ook dorst en ze hoorde het geluid van water vallen op stenen. Ze rende op het geluid af en zag een klein pooltje. Ze begon te drinken en toen ze geen dorst meer had stopte ze met drinken. Ook hoorde ze het gras ritselen en ze stond meteen doodstil. Ze bleef staan en hoorde niks meer. “Hè jammer geen muis. Is er überhaupt wel eten, mar het is greenleaf.” Zei ze in zich zelf. “Waar zitten ze toch.” Zei ze tegen niemand in het bijzonder. Ze liep langs het beekje, maar bleef wel op afstand. Ze had geen zin om te vallen in het water. Opeens zag ze in de verte een kat. Meteen stond ze stil en bewoog niet.

Slash


Do it with love, Warriorqueen


Laatst aangepast door Warriorqueen op wo 29 jun 2016 - 21:51; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slash
Member
Honger  DPKsfdL
Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Slash
BerichtOnderwerp: Re: Honger    Honger  Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 20:42

Tevreden zijnde met zijn vangst keek hij naar de grond. Er lagen drie muisjes op de grond die hij in één middag had weten te vangen. Dat was weer iets wat hij toe kon voegen aan zijn stapel. Waar de meeste katten maar één muis vingen en altijd zelf opnieuw muizen gingen vangen wanneer ze honger hadden, voorzag hij altijd een prooistapel. Hij was het gewend van zijn korte tijd bij de ShadowClan en dat was echt iets wat hem, op zijn jachttechnieken en verscheidene vechttechnieken na, bij was gebleven sinds hij Rogue was geworden. De kater pakte de drie muizen netjes bij de staarten op en liep naar zijn schuur toe. Hij keek met een vies gezicht naar het spul dat langzaam van de schuur af begon te gaan. Het was een soort van spul dat de schuur voorzag van een kleurtje. Slash had geen idee wat het was en probeerde er ook zo ver mogelijk uit de buurt bij te blijven, maar misschien moest hij het toch eens een keer helemaal weg gaan schrapen. Als hij niet te veel op zijn huid zou krijgen dan zou het normaal gezien geen kwaad kunnen. De schuur die hij had bemachtigd was tamelijk klein, maar het was te doen voor een kater zoals hij. Hij gooide de muizen op de zeer kleine stapel die hij had en telde. Hij had ongeveer vijf muizen en twee vinken. Hij at dan ook vrij weinig, maar in elk geval zou hij genoeg in de schuur hebben voor als er zich weer donderstormen aan zouden kondigen. De kater stapte zijn schuur uit, rekte zich uit en wilde niet echt naar iets bijzonders gaan toen hij opeens een bepaalde aanwezigheid opmerkte. Het leek van zijn afstand gezien wel een kitten en een tikkeltje zorgelijk bewoog hij met zijn oortjes. De kitten stond stil en leek zich niet te durven bewegen waardoor de kater een paar stappen naar voren deed. De kitten bevond zich nog net niet in zijn territory, maar daar ging hij geen probleem van maken. ‘Hé jij daar,’ zei hij rustig. ‘Je mag gerust bewegen, hoor. Ik doe je niks.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honger  Latest?cb=20130709215836
Esther
50
Actief
Do it with love

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Warriorqueen
BerichtOnderwerp: Re: Honger    Honger  Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 7:57

"Hé jij daar "  Begon de kat rustig. "Je mag gerust bewegen, hoor. Ik doe je niks." Warriorqueen keek op en liep naar de kat toe, maar bleef op een afstand. "Ja echt." Warriorqueen dacht dat ze hem wel kon vertrouwen en liep nog een stukje dichterbij. "Nou dan heb ik een vraag. Waar is al het prooi gebleven? Weet jij dat?" Zei Warriorqueen van een voslengte afstand. Ze probeerde rustig te doen, maar volgens mij lukte haar dat niet echt. De grijze poes bleef een beetje heen en weer dartelen. Haar maag maakte een raar rammelend geluid. "Wat is dat nou weer? Is dat de lucht?" Vroeg de jonge poes zich af. Ze schudde haar hoofd.


Do it with love, Warriorqueen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slash
Member
Honger  DPKsfdL
Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Slash
BerichtOnderwerp: Re: Honger    Honger  Icon_minitimedi 5 jul 2016 - 19:47

Slash wist nog goed hoe moeilijk het voor hem was toen hij net een Rogue werd. De meeste accepteerden hem niet, zagen hem als een zwakkeling en als een prooi. Ze probeerden zijn territory keer op keer in te pikken en hij was dikwijls ’s nachts wakker geworden om te vechten omdat hij het anders niet zou redden. De kater wist wat voor harde tijden deze kitten te wachten stonden als ze zich verder zou begeven in het Rogue-leven en vroeg zich af of ze niet toevallig van een Clan was en verdwaald was geraakt. De kater gaf een kort knikje toen de poes ter bevestiging vroeg of hij haar niks aan zou doen en wachtte op wat ze verder nog zou zeggen. ‘Het prooi is overal,’ sprak hij rustig. ‘Alleen als je niet zoekt dan vind je ook niks.’ De poes was inmiddels al dichterbij gekomen en stond nu in zijn territory. Nu zo dichterbij stond vroeg hij zich af of het wel een kitten was. Ze leek groter te zijn dan de gemiddelde kitten, maar haar gezicht leek wel aan te duiden dat ze een kitten was. Of misschien was hij tegenwoordig gewoon een grote kater waardoor andere katten op kittens leken in zijn ogen. De kater onderdrukte een grijns bij dat idee en wachtte tot de poes nog wat ging zeggen. Hij schudde zijn kopje. ‘Je hebt waarschijnlijk honger,’ sprak hij. ‘Dat is een gevoel dat je krijgt als je lichaam aangeeft dat je voedsel nodig hebt.’ Zou hij haar afschepen door te zeggen dat ze maar zelf moest jagen of zou hij haar een muis aanbieden? Hij koos voor een tussenweg. ‘Hier in de buurt is vrij veel prooi te vinden,’ sprak hij. ‘Ik weet zeker dat als je goed zoekt en je gebruikt je zintuigen goed dat je ze gaat vinden.’ Hij liet het onderdeel dat hij haar wel zou helpen als het niet zou lukken expres weg. Eerst moest ze het zelf proberen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Honger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: