"Stalkers" {&Brindleleaf} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 "Stalkers" {&Brindleleaf}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sootpaw.
Member
"Stalkers" {&Brindleleaf} DPKsfdL
Fien, Fifi, Fibeest :3
86
Actief
And I've been sitting at the bottom of a swimming pool for a while now, drowning my thoughts out with sounds.

CAT'S PROFILE
Age: || 8 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sootpaw.
BerichtOnderwerp: "Stalkers" {&Brindleleaf}   "Stalkers" {&Brindleleaf} Icon_minitimedo 16 jun 2016 - 15:13

"Stalkers."

Een laatste keer sloot de Siamese, slanke poes haar kaken om het kleine tekenlijfje bij haar achterpoot, het venijnige beest dat zich diep in haar vel had geboord toen ze in enkele varens was gevallen. Natuurlijke waren die kriebelbeestjes nooit alleen; ze telde er nu al drie die dood, vermorzeld door Soots kaken, en onbeweeglijk op de grond lagen. En dat maakte het een stuk vervelender om haar pels schoon te houden. De jonge poes gaf een flinke ruk aan het insect dat meteen loste terwijl er een korte pijnscheut door haar poot schoot, maar één blik op haar schone vel verminderde de pijn een beetje. De Apprentice spuugde het vermorzelde beest uit en schudde haar pels. Ze was weer spik en span, en ze moest toegeven dat ze best wel bezig was met haar uiterlijk. Natuurlijk hield ze ervan om schoon te zijn, maar het type dat hun wimpers in honing zou doppen om ze te laten krullen en hysterisch werd als er een vlekje modder op de vacht van hun kittens zat, was ze zeker niet en zou ze ook niet worden. Het was gewoon een gewoonte van poezen. Net zoals katers de gewoonte hadden om onnatuurlijk lui en arrogant te zijn, voegde Sootpaw er geamuseerd in gedachte aan toe.


"Stalkers" {&Brindleleaf} Fms9wi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
"Stalkers" {&Brindleleaf} UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: "Stalkers" {&Brindleleaf}   "Stalkers" {&Brindleleaf} Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 15:10

Ze sleepte zichzelf de medicine cat’s den uit. Ze zag er niet uit. Haar buik was dik door de kittens die er nog in zaten, maar voor de rest was haar lijf ingevallen. Waardoor het zichtbaar was dat er geen vet meer op haar botten zat. De geboorte van de twee dode kittens had haar zowel fysiek als mentaal gesloopt. Toch glom er een kracht in haar goudkleurige ogen, die haar vechtlust aangaf. Ze ging hoe dan ook niet opgeven. De andere kittens moesten er ook nog uit. Ze sliep amper door de nachtmerries met het beeld van Everkit in een plas bloed naast zijn doodgeboren broertje, vlak voordat ook hij stopte met ademhalen. De straf van StarClan en ze was er niet zeker van of dit de laatste straf zou zijn, dus was ze continu alert. Het putte haar uit, maakte haar gek. Hijgend bleef ze liggen en ontspande toch ietsje toen de zon haar vacht raakte, die miste ze, de zon.  


"Stalkers" {&Brindleleaf} X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
"Stalkers" {&Brindleleaf}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: