Changes. [&CROSSPAW] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Changes. [&CROSSPAW]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crashpaw
Member
Changes. [&CROSSPAW] DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crashpaw
BerichtOnderwerp: Changes. [&CROSSPAW]   Changes. [&CROSSPAW] Icon_minitimezo 19 jun 2016 - 16:07

Een rustige blik lag in de ogen van de poes toen ze ’s morgens uit de Den stapte. Het deed haar goed om nu eindelijk bij een andere kat te gaan liggen dan de vorige waar ze naast lag. Ze was wakker geworden door die kater, had de zus van de kater mogen ontmoeten en had haar vervolgens een klap uitgedeeld. Haar banden in de WindClan gingen wonderbaarlijk goed, dacht ze sarcastisch. Toch zat ze er niet al te veel mee in. Het was immers niet echt dat ze er graag een band mee wilde hebben of zo. Ze was nog altijd vrij kwaad op de kater en op de poes. Ze was sowieso kwaad op de meesten van de WindClan. Daarom vond ze het ook zo aannemelijk dat ze die ene zwarte kater van de BloodClan had ontmoet een paar dagen geleden. Natuurlijk had ze de geur uit haar pels gewassen en net gedaan alsof er niets aan de hand was. Als haar mentor te weten zou komen dat ze de kater had ontmoet zou het een heel drama worden en dat zag de jonge poes niet zo zitten. Bovendien dachten veel Warrior’s kennelijk dat ze een hardwerkende, voorbeeldige Apprentice was. Routpaw en Tomtitpaw moesten nu wel beter weten en een paar katten buiten de Clan ook wel. Ze grijnsde vals en pakte een prooi. Ze zette haar poot ongenadig hard tegen de prooi en scheurde het vlees letterlijk van de botten af. Ze keek op en zag een paar katten met een rare blik naar haar kijken. Ze wierp een vuile blik op hun en snel draaiden ze zich om. Kwaad zijnde gooide Crashpaw de botten aan de kant en met een zwiep van haar staart ging ze het kamp uit. Ze begon te rennen door het territory, maar stopte onderweg toen ze merkte dat ze gevolgd werd. Of het opzettelijk was of niet, ze liet zich laag tegen de grond vallen, wachtte tot de desbetreffende kat voorbijkwam en sprong toen ongenadig hard tegen de kat aan. In haar ogen was haast een woedende blik te zien en haar nagels waren niet ingehouden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Changes. [&CROSSPAW]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: