I've changed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I've changed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raptorecho
Dark forest
I've changed Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: I've changed   I've changed Icon_minitimema 20 jun 2016 - 13:12

De ceremonie was net geweest en Raptorpaw droeg nu de naam Raptorecho. Een aantal dagen waren verstreken en hij was er weer op uit in het rogue territorium. Niemand in zijn clan had hem door. Raptorecho trainde met rogues en Bloodclanners om sterker en beter te worden, wat hem enorm goed af ging. Hij was een stuk sterker dan de meeste katten en beheerste technieken die nauwelijks gebruikt werden in Windclan. Zo zou hij wel respect kunnen afdwingen onder zijn clangenoten en zo weer terug keren naar zijn oude machtpositie. Ja, hij was toen kitten geweest, maar katten hadden hem gevreesd en gerespecteerd. Andere kittens wouden toen zijn zoals hij. En nu hij warrior was, wou hij het zelfde, alleen was hij nu geen gemene pestkop meer zoals hij toen wel geweest was. Wind waaide door het hoge gras terwijl hij om zich heen keek en de lucht opsnoof. Ja, er was iemand in de beurt. Maar wie?

OOC: Open voor een rogue/Bloodclanner die hem getraind heeft


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
I've changed LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lítill
Member
I've changed 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Re: I've changed   I've changed Icon_minitimema 20 jun 2016 - 21:28

Het was al een tijdje geleden tot hij zijn laatste 'projectje' had gezien. Een WindClan apprentice, genaamd Raptorpaw. Hij was bereid om zijn BloodClan technieken door te geven. Hij had immers geen echte kittens, al vond hij het zelf dan. Hij kon ze zelf niet meer goed uitvoeren, maar hij wist wat de ander moest doen. En hoe. Hij kon de aanwijzingen geven. Hij was geen soepele kater geweest voor de ander, maar het zou waarschijnlijk wel zijn vruchten hebben afgeworpen. Toen hij de geur van de kater rook twijfelde hij geen moment en liep hij naar de kater, een strak gezicht op hem gericht. "Dat is al een tijdje geleden." sprak hij met een neutrale stem tegen de kater.


I've changed Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
I've changed Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: I've changed   I've changed Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 15:11

De gespierde kater keek om zich heen en merkte op dat het de geur van zijn mentor, Lítill was. Zijn lip krulde wat op terwijl hij dichter bij kwam. De kater was vele moons ouder dan hij was, vele malen ervarener en gevaarlijker. Raptorecho kon het nog lang niet tegen hem opnemen, misschien alleen met kracht, maar daar hield het op. Lítill kwam te voorschijn en liep met een strak gezicht op hem af. "Dat is al een tijdje geleden," merkte de witte kater op met rossige vlekken. "Jazeker, maar niet voor niets," miauwde Raptorecho, een lichte grijns rond zijn gelaat. "Ik heet niet langer Raptorpaw, maar heet nu Raptorecho," vervolgde hij. Hij was nu warrior van Windclan, getraind door Lítill, rogue, ex-Bloodclanner. Dit maakte dat zijn technieken enorm ver reikten. Raptorecho kende de standaard Windclan technieken, maar ook ongebruikelijke technieken in Windclan, technieken afkomstig van Bloodclan en Rogues.


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
I've changed LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I've changed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: