Night Vigil for Warriors 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Night Vigil for Warriors

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raptorecho
Dark forest
Night Vigil for Warriors Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimema 20 jun 2016 - 14:36

Het beloofde een heldere nacht te worden, wat normaal mooi gevonden zou worden. Maar Raptorecho boeide het niet echt. Wat hem boeide was dat hij vanaf morgen officieel een echte warrior zou zijn. Hij had zijn naam nu en moest nu enkele deze taak nog uitvoeren voor de o zo machtige Starclan en de clan en dan zou hij een echte warrior zijn. Dit mocht hij delen met zijn meisje, Mousewish, al was ze niet zijn partner. Hij hield een plekje naast hem voor haar vrij terwijl alle andere katten opweg gingen naar hun nest. De andere nieuwe warriors zouden er ook bij zijn. Waaronder Tigergaze. Zijn vroegere beste maat. Maar hem gunde hij geen blik meer. Niet na wat hij hem allemaal geflikt had. Waaronder het stelen van zijn beste vriendin, zijn alles, Mousewish, al had hij haar bijna weer helemaal terug. En hij gaf echt om haar, iets wat verbazingwekkend was voor Raptorecho, zeker omdat ze vroeger meet een obsessie was voor hem. Dat was veranderd.

Voor de nieuwe warriors van Windclan
TAG: Mousewish


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Night Vigil for Warriors LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Night Vigil for Warriors HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimema 20 jun 2016 - 14:56

De blijheid van de eerste paar uren was weer een beetje weggezakt. Het besef van realiteit was weer bij hem aan het licht gekomen, de wereld was niet zo rooskleurig als het de laatste paar uur had gebleken. Hij had vandaag zijn nieuwe naam ontvangen, samen met een hele hoop andere young warriors natuurlijk. Toen de kater het kamp binnenkwam zag hij hoe Raptorecho al als één van de eerste klaar zat voor de nachtelijke vigil. Natuurlijk had hij een plaats naast zich vrij, daar zou Mousewish natuurlijk de hele nacht spenderen. Niet dat ze mochten praten met elkaar, maar toch. De kater richtte vrijwel meteen stug zijn kop weg en ging een eindje bij Raptorecho vandaan zitten, precies zo dat hij niet de hele tijd naar dat duo hoefde te kijken vannacht.

Tag: -


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Night Vigil for Warriors VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerspots
StarClan
Night Vigil for Warriors DPKsfdL
218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimema 20 jun 2016 - 16:01


Ze had een ijzige blik gericht op de twee katers. Nee, van al die drama had Tigerspots zich afzijdig gehouden. Het waren een bende idioten zonder deftige gedachten. Ja, ze haatte ze, een voor een. Een natuurlijke haat kon je het ook wel noemen. Voor wat ooit een stil en naïef iemand was geweest, was nu een egocentrisch en koud wicht. Iedereen rondom haar verdween gewoon of ging dood en na een tijdje was de gestreepte kattin er dan ook achter gekomen dat je enkel kon leven met de gedachte dat je op een dag dood ging en dat het dan voorbij was. Met een strakke blik draaide ze haar kop richting de hemel terwijl ze zich trots opstelde en haar kopje wat de licht in tilde om het volledige plaatje af te maken. In haar blik lag zelfzekerheid. Ze mocht dan wel een buitenbeentje zijn, maar zij leefde tenminste niet in de hele drama structuur. Ja, gaf haar maar een eenvoudig leven van eenzaamheid. Een bende lege persoonlijkheden hielpen ook niet echt met je toekomst, of wel dan? Hmpf.

Tag: -


Night Vigil for Warriors G0fnix8l_o
Es ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Night Vigil for Warriors DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimewo 22 jun 2016 - 23:10

Mouse was zo ontzettend blij. Haar hele leven had ze naar dit punt toe gewerkt; het worden van een warrior en het dienen van de Clan. Nu was het eindelijk tijd om de allerlaatste stap te zetten. Hierna mocht ze de warrior den intrekken, en zou ze een volwaardig warrior zijn. Mousewish. Haar nieuwe naam paste perfect bij haar, en hoewel ze dat zelf nog niet helemaal door had, vond ze hem geweldig en was ze er meteen gehecht aan geraakt.
Ze was een beetje aan de late kant. Oeps. Ze had gewoon met zoveel katten moeten praten! Haar moeder, haar littermates en haar vrienden. Maar uiteindelijk had ze afscheid genomen en voegde ze zich bij de groter wordende groep, naast Raptorecho. Zijn naam was ook zo mooi. Hij had een plekje voor haar vrijgehouden en ze drukte kort haar kop onder zijn kin, zoals ze altijd al deden. Het was haast een ritueel geworden voor iedere keer als ze elkaar zagen.
De kattin probeerde zo min mogelijk aandacht te spenderen aan Tigergaze, al moest ze toch een paar keer naar hem kijken. Hij zag er niet blij uit. Een frons kwam op haar gezicht. Ze wilde er voor hem zijn, maar als hij er niet was, lukte dat niet. Ze kon nog steeds niet accepteren dat hun ruzie haar schuld was. Ze richtte haar aandacht terug op Raptor en keek richting de uitgang, de donker wordende vlaktes op. Vanavond zouden zij waken.

Tag: Raptor


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
Night Vigil for Warriors Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 15:34

De sterren boven hun kop waren fel en de lucht was helder. De vlaktes die voor hen uit streken werden donkerder en duisterder. Het was een mooie aanzicht. Mousewish kwam er uiteindelijk ook bij, ze was wat laat, maar dat deerde Raptorecho niet. De zilveren kater besteedde even geen aandacht aan zijn broer, alleen maar aan Mousewish. Hij beantwoordde haar kopje en weerhield zich er van om te gaan spinnen. Hij hield zijn vacht strak tegen de hare gedrukt terwijl hij wachtte tot de maan steeds hoger en hoger zal staan en uiteindelijk weer zou dalen. Het zou een lange nacht worden. Maar geen koude, gezien Greenleaf bijna zou beginnen. Het was aangenaam en daarbij waren Windclanners gewend aan de buitenlucht. Windclan katten sliepen niet in echte dennen, ze sliepen gewoon in de buitenlucht. Wel hadden de warriors hun eigen plek, even als de apprentices. De nursery was wel een echte den, voor de kittens en de medicine cat den ook, voor de zieken. Raptorecho voelde zich rustig en zijn duistere gevoelens leken even als sneeuw voor de zon te vervagen, iets wat hij niet gewend was, maar het was oké. Toch was zijn blik nogal bedenkelijk en was er een lichte frons op zijn gelaat te vinden. Nu hij warrior was kon hij echt beginnen aan zijn plan en dat was het respect opnieuw herwinnen van alle katten in de clan en zo een gerespecteerde, gevreesde warrior worden en wie wist kon hij zo verder aan zijn ambities werken en beloftes aan de rogues na komen. Dat laatste was ook letterlijk voor het laatste bedoeld omdat hij daar nog niet zeker van was. Hij keek naar Mousewish en glimlachte met een warme blik, waarna zijn blik weer terug ging naar de sterren.

Tag: Mousewish


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Night Vigil for Warriors LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Magpiehowler
StarClan
Night Vigil for Warriors Tfgv3MK
☆ beertje
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ And the moon smiled
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Magpiehowler
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 16:03


Haastig rende en overwegend witte kat naar de uitgang van het kamp. Hij slipte een beetje toen hij daar aankwam. Te laat, hij was verdomme te laat. Oké nu was hij er. Nu mocht hij niet praten. Hij keek om zich heen naar de stelletjes die er al waren. Uhm... al zijn vijanden hier wat nu? Magpie trok zijn schouders op en liep tussen hen door. Hij ging maar voor de vrouwelijke Tiger. Vluchtig wierp hij eens een blik op de mannelijke Tiger, maar wendde snel weer zijn blik af. Alles oké, alles goed. Hij ging zitten en gaf een knikje in haar richting.

Tag: Tigerspots


m     a     g     p     i     e     h     o     w     l     e     r
Night Vigil for Warriors LBicr39
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerspots
StarClan
Night Vigil for Warriors DPKsfdL
218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 16:09


De gestreepte kattin had haar aandacht niet meer op de twee dramakings van Windclan gehouden, noch hun dramatoy genaamd Mousewish. Nee, ze kende en volgde het verhaaltje niet en om eerlijk te zijn boeide haar dat ook niks. Als dat was wat er gebeurde dan was het dat, einde verhaal. Ze keek echter op toen ze wat vlugge stappen hoorde, waardoor haar oortjes wiebelden en ze even keek naar een warrior die ongeveer even oud was als haar. Ze herkende hem als Magpiehowler, een splinternieuwe warrior van windclan. Ze trok even met haar oren maar zag zijn ongemakkelijk houding. Daardoor verzachte haar ijzige blik wat en knikte ze enkel richting hem waarna ze hem een licht duwtje gaf met haar schouder alsof ze hem wat wilde steunen. Tja, voor haar was dit ook maar een groep van idioten. Ze wilde liever haar wake met iemand anders doen...

Tag: Magpiehowler


Night Vigil for Warriors G0fnix8l_o
Es ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night Vigil for Warriors O0b2ft
Dani
235
Actief
"Take me to your happily ever after"

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Mistfeather
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 21:02

De nacht was aangekomen. Ze was vrolijk geweest eigenlijk en ze was zeker blij geweest, maar nu waren haar lippen op elkaar gegaan. De andere katten waren hun nest ingelopen en zij was gaan zoeken naar de groep young-warriors. Het waren er een hele hoop deze ceremonie dus echt missen kon ze ze niet. Één den om en ze zag de groep zitten. De rode vacht van haar vriendin Mousewish was gelijk te zien tussen alle witte, grijze en bruine vachten. Mist keek haar even kort in de ogen en keek kort naar Raptor die er nu ineens uitzag als een lieve knuffelbeer, ook niet iets wat je vaak zag. Zodra zij in de buurt zou komen zou dat waarschijnlijk al verdwijnen. Als een goede vriendin stond ze achter haar keuzes, maar het leek alsof het Mist meer pijn deed dan haar om nu haar broer alleen te zien zitten, wat er zeker voor zorgde dat ze even wat meer afstand had genomen. Best moeilijk om te geloven dat zo'n onschuldige poes zo snel van kater kon veranderen. Familie was heel belangrijk voor Mistfeather. Dat was dan ook de reden dat ze nu haar vriendin met haar nieuwe kater achterliet en naar haar broer liep die er alles behalve blij uitzag. Mist ging naast hem zitten en legde haar staart over haar poten. Kort drukte ze haar kop tegen hem aan in de hoop misschien iets van een reactie uit hem te krijgen. Daarna keek ze opzij naar hem om een korte rustige glimlach te laten zien. Ze zuchtte en keek naar haar oudere broer die er altijd voor haar was geweest. Ze hoopte dat het goed ging komen met hem.

Tag -- Tigergaze (Mousewish, Raptorecho)
Night Vigil for Warriors PBceofq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Night Vigil for Warriors DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimedi 28 jun 2016 - 22:40

Haar blik gleed naar Mist. Ze zag dat die naar haar aan het kijken was. Nam de ander het haar soms kwalijk dat ze met een ander ging dan haar broer? Ze knipperde een paar keer verrast. Dat had ze niet verwacht. Het was toch niet haar schuld. Ze bleef het op Tiger afschuiven. Ze werd echter opgeschrikt uit haar gedachtes door Raptor, die lichtelijk bewoog en ze merkte dat hij naar haar keek. Ze beantwoorde zijn glimlach door zichzelf nog wat dichter tegen hem aan te schuiven. Ze wilde bijna iets vragen, toen ze zich bedacht dat dat niet kon. Whoops, had ze toch bijna d'r mond opengetrokken, en zo snel al! Ze zou er beter op moeten letten. Ze glimlachte dus enkel en keek omhoog naar hem, terwijl hij naar de sterren keek. Een warm gevoel was in haar buik. Niet hetzelfde gevoel dat ze gehad had als bij Tiger. Nee, dat was anders geweest. Raptor voelde veel meer als.. Thuis en vertrouwd. Het was fijn.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
Night Vigil for Warriors Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: Night Vigil for Warriors   Night Vigil for Warriors Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 19:56

De sterren waren helder en mooi. Mooi. Iets wat Raptorecho lang niet had kunnen zien omdat hij verblind was door haat en slechtheid. Dat leek nu langzaam te vervagen omdat de zilveren kater dingen anders aanpakte. Het anders aanpakken van dingen was al begonnen bij het bijleggen met Tigergaze. Maar toch was er nog iets van negativiteit dat hij voelde voor Tigergaze. Zeker als zijn blik verschoof van de kater naar Mousewish. Dat die twee iets hadden gehad samen maakte hem misselijk. Waarom was Raptorecho ook niet eerder geweest. Waarom had hij zich gehouden aan die verdomde regel om te wachten op het warrior schap. Apprentices mochten geen partnerschap beginnen en wonder boven wonder had Raptorecho daar onbewust naar geluisterd. Nu was hij niet de eerste van Mousewish geweest, maar was hij de tweede. Er zal dus altijd nog iets speciaals zijn tussen die twee en dat wist Raptorecho maar al te goed. Toch was hij gek op Mousewish en hoopte hij oprecht dat er iets zal opbloeien, want hij wist niet of zijn gevoelens wederzijds waren, al hoopte hij het wel. En dat Mousewish naar hem toe kwam, zich tegen hem aandrukte moest toch een bevestiging wezen. Hij zou het haar vragen, de volgende dag. Hij sloot zijn ogen en ademde eens goed en geluidloos in waarna hij zijn ogen opende en zijn blik omlaag liet glijden naar Mousewish. Zijn ogen waren warm en helder en werden licht verlicht door de zonlicht. De ogen van Mousewish waren ook prachtig. Ondertussen bleef Raptorecho ook alert, gezien dit een nachtwake was en geen romantisch zitje, al voelde het ergens wel zo. Hoe dan ook was dit de meest speciale nacht voor hem tot nu toe. Hij was niet alleen zoals hij gevreesd had.


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Night Vigil for Warriors LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Night Vigil for Warriors
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: