I will always love you even if I don’t show it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I will always love you even if I don’t show it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimedi 21 jun 2016 - 21:06

Nee, het leven was niet makkelijk. Claw had altijd gedaan alsof hij gelukkig was, maar eigenlijk hield de drijfveer naar macht hem op de poot. Het verlangen naar wraak, maar vooral zijn kittens. Zijn kinderen die hij in leven probeerde te houden. Maar hadden ze hem daar eigenlijk wel voor nodig? Was hij eigenlijk wel zo nuttig als hij zich altijd gevoeld had. Hij had nooit aan zichzelf getwijfeld, maar de laatste tijd wel. Hij begon toch niet sentimenteel te worden? Kwaad knarste hij zijn tanden over elkaar. Hij moest echt eens ophouden met dat aanstellerige gedrag, natuurlijk was hij belangrijk. Hij was belangrijk voor de Elite, tenminste dat probeerde hij zichzelf wijs te maken. “Cloud?” Met een schok stond hij stil terwijl de verrassing duidelijk over zijn gezicht gleed.

[&Clouddust]I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
I will always love you even if I don’t show it E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimema 25 jul 2016 - 15:33

Hij was lang weg geweest. Vaak had hij getwijfeld om eens terug te komen. Cloud wist het nog zo goed, die nacht dat hij de doorslag gaf en wegrende van alles wat hem verdriet deed. Zijn moeder die hem steeds meer in de steek begon te laten, zijn vader die nu zo'n grote positie had bemachtigd dat hij niet meer wist of hij ooit nog naar hem, een klein mager scharminkel van een kat, zou omkijken. En dan nog maar te zwijgen over zijn broer en zusje, Cobra die nu sterker dan ooit begon te worden en Yinyang.. euh, Yu, die de kitten die ze ooit was geweest niet meer was en verder weg dan ooit leek. Alles leek ver weg, zijn familie, zijn territorium, zijn positiviteit en waardigheid. Als hij die ooit had gehad.
Toch besloot hij om terug te gaan. De dagen waren lang geweest en vooral heel erg alleen. Cloud had verwacht dat hij er rust zou vinden, maar dat liep erg anders dan verwacht. Ergens wilde hij zijn familie en oude leefomgeving niet meer onder ogen komen, maar toch was er een drijfveer die het hem deed doen dat zijn hersenen toch zuiver begonnen na te denken en hem terug lieten gaan. Dat was waar hij nu mee bezig was.
Had iemand hem gemist? Had iemand zitten denken over waar hij in Starclans naam zou kunnen zitten?
Waarschijnlijk niemand. Maar hij wel. Hij miste zichzelf, zijn oude ik, en had geen idee waar hij al die tijd eigenlijk was en hoe hij er was gekomen. Zijn leven was de laatste tijd zo'n grote blur van emoties geweest dat hij totaal de weg kwijt was geraakt. Maar nu was hij er klaar voor. Hij was klaar om de realiteit weer onder ogen te komen.
Door de varens zag hij een aantal katten. Hij moest dichtbij zijn, hij rook de scherpe geur van Bloodclan. Toch was het niet de richting die hij op wilde, zeker niet, hij moest er niet aan denken. Zijn spieren waren aardig verzuurd van het rennen en springen, altijd op zijn hoede voor gevaar. Op de een of andere manier was het hem dan toch gelukt om 'terug te komen', naar het gebied dat hij ooit heeft achtergelaten. En nu stond hij er weer.
De geur werd scherper en scherper. Cloud wilde de andere kant oplopen, totdat hij opschrok van een geluid. Geritsel in de struiken achter hem. De geur van Bloodclan die hem overspoelde. Hij moest weg, en wel nu.
"Cloud?" hoorde hij een stem achter zich zeggen. Hoe wist die kat zijn naam? Had zijn familie hem toch gemist? Was het iemand die hij kende? Wie kende hij nou allemaal eigenlijk, altijd was hij alleen en bang geweest. Toch moet hij sterk zijn. De kat toonde blijkbaar interesse in hem. Met een opgezette vacht draaide hij zich langzaam om.
Een grote zwarte kater torende boven hem uit. Gifgroene ogen staarden hem verrast aan. Cloud dook in een bij het zien van de donkere verschijning. Nee, wees sterk galmde in zijn hoofd. De witte kater keek op. Ergens herkende hij de kat die voor hem stond. De geur kwam hem akelig bekend voor...
Plotseling schoot het hem te binnen. Plaatjes schoten langs in zijn hoofd, van alles wat hij met deze kat te maken had. De grote zwarte kater met de gifgroene ogen die nu voor hem stond was zijn bloedeigen vader, Claw! Cloud stond op, zijn staart hing naar beneden van schaamte. Wat moest zijn vader wel niet van hem denken! Een volwassen kat die bang is voor zijn eigen vader... Hij was vast een schande voor de familie. "P..Pap?" stamelde hij. Zijn ogen gleden over de hondentanden die aan Claws nek hingen. Hij zag er gevaarlijk uit, maar moest hij nou echt bang zijn? Cloud stapte naar voren. "Pap... ik heb je gemist pap.." Hij staarde de zwarte kater aan. Oog in oog.

[heyo xD ik ben zo lang weggeweest, sorry voor het lange antwoord rip..]


I will always love you even if I don’t show it 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimedi 26 jul 2016 - 15:24

Wanneer had hij zijn zoon voor het laatst gezien? Dat was zeker moons terug en hij had zich vaak afgevraagd of hij überhaupt nog wel in leven was. Ja, hij had zich daar druk over gemaakt. Al had hij dat nooit tegen iemand gezegd en zou hij dat ook nooit aan zichzelf toegeven. Toch voelde hij hoe zijn buik even samentrok van opluchting om hem te zien, om hem gezond en wel te zien. Tenminste voor zover leek Cloud gezond. Eigenlijk had hij kwaad moeten worden om de onderdanige houding die hij aannam, hij had hem een schop moeten geven. Hij deed het niet maar bleef roerloos staan, starend naar de witte hoop vacht. Hij was groot geworden, volwassen. “Sta recht Cloud.” Sprak hij op zijn gebruikelijke kalme toon. Hij herpakte zichzelf en ging zitten terwijl hij de andere kater onderzoekend opnam. Clouddust had andere geuren aan zijn vacht, net als Moonwhite had gehad toen hij haar laatst was tegengekomen. Het betekende dat ook zijn jongste zoon van zijn eerste nestje ver weg was geweest. Er was zo veel gebeurd waar hij geen weet van had, maar dat zou andersom ook gelden. Wat ging er allemaal om in dat koppie van hem? Maakte hij het goed, was hij gelukkig. Zo veel vragen waar hij te trots voor was om ze te stellen. Hij deed zijn bek en keer open en dicht niet zo goed wetend wat hij verder nog moest zeggen. Cloud had hem gemist en dat was wederzijds, maar ook die woorden gleden niet over zijn lippen. Hij praatte maar zelden over zijn emoties, enkel met Howl en Yu. Met Cobra had hij dat nog nooit gedaan, hun verhouding voelde anders. Hij wist niet zo goed hoe de verhouding tussen Clouddust en hem was. Hij kon ook wel heel erg veranderd zijn. “Waar ben je geweest?” Vervolgde hij uiteindelijk na een lange stilte waarin hij zijn emoties veilig achter zijn masker hield en zijn ogen ondoorgrondelijk en kalm bleven.I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
I will always love you even if I don’t show it E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimewo 27 jul 2016 - 11:55

Het was te lang geleden geweest en zo leek het ook over te komen op zijn vader. Cloud was zijn woorden kwijt, hij kon alleen maar staren naar de zwarte kater die tegenover hem stond. De geur van Bloodclan vulde nog steeds zijn neus. Hij moest niet zeggen dat hij het niet lekker vond ruiken, hij herkende dezelfde geur bij zijn zusje. Toch stak het hem, hij huiverde kort. Met de woorden van zijn vader ging Cloud rechtop staan. Wat moest hij er stom uitzien zeg! Zijn vacht was geklit, hij had er niet meer heel veel moeite ingestopt om het verzorgd te krijgen. Zijn vader zou zich vast voor hem schamen. Clouds oren gingen liggen. Hij aarzelde. Hij wilde dolgraag de onaangename stilte verbreken, en zijn vader ook zo te zien. Claw leek zijn woorden in te slikken. De witte kater wilde hem zoveel vragen stellen, maar hij kon het niet opbrengen het echt te doen. Hoe zou zijn vader reageren? Zou hij hem überhaupt wel beantwoorden? Zou hij nog iets betekenen voor hem?
Cloud probeerde zijn ogen af te lezen, maar die bleven kalm. Geen greintje emotie te zien. De witte kater slikte en keek neer op zijn poten, afwachtend van wat zijn vader zou zeggen, als hij ooit nog iets zou zeggen.
"Waar ben je geweest?" hoorde hij de vertrouwde stem zeggen. Cloud keek op, nog steeds niks af te lezen in de gifgroene ogen van zijn vader. Hij ging zitten en sloeg zijn staart om zijn poten. "Euh, ik ben een tijdje op reis geweest" miauwde hij, hij wist niet zo goed wat hij moest zeggen en hoe hij dat moest laten klinken. "Ja, een reis, ik ben vertrokken naar een andere plek, om daar euh.." Hij aarzelde. "..mijn gedachten te ordenen". Die laatste woorden kwamen er zacht uit, zachter dan zou moeten. Hij wilde niet laten zien dat hij zich zo schaamde, maar dat was moeilijk als je verder niets kon uitkramen. Hij keek in Claws ogen. Hij zou eerlijk moeten zijn. "Ik trok het niet meer, pap" mauwde hij zacht, zijn ijsblauwe ogen naar beneden gekeerd.


I will always love you even if I don’t show it 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimewo 27 jul 2016 - 14:39

Zijn zoon leek wat te hakkelen met zijn woorden toen hij probeerde uit te leggen wat hij had uitgespookt. Clouddust hoefde geen verantwoording aan hem af te leggen, dat was nergens voor nodig. De sneeuwwitte kater was oud genoeg om zelf beslissingen te maken. Als hij het nodig had gevonden om de wereld verder te ontdekken dan accepteerde hij dat. Hij vond het belangrijk dat zijn kinderen hun eigen weg konden gaan en hij was blij dat hij dat zijn eerste nestje had kunnen geven. Voor zijn tweede nestje lag dat een stuk lastiger en eigenlijk wist hij niet zo goed welke manier het beste was. Soms had hij het gevoel dat hij het bij beide nestjes verknald had en dat hij een waardeloze vader was. Hij was in ieder geval tot de conclusie gekomen dat hij er voor zou zorgen dat Howl niet nog een keer kittens zou krijgen. Hij kon er niet goed mee omgaan. “Het zijn jouw keuzes Cloud die hoef je niet te verantwoorden.” Zei hij toen zijn zoon uitgesproken was. “Heb je vrienden gemaakt?” Had Cloud zijn plek gevonden, of niet, omdat hij nu weer hier voor hem stond. Was hij nog steeds rusteloos. Yu en Cobra hadden hun plek gevonden in de Elite en hij hoopte dat Cloud ook zijn plekje zou vinden.I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
I will always love you even if I don’t show it E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimedo 28 jul 2016 - 15:54

Of hij vrienden had gemaakt. Dat was wel jammer, in het lijstje van wat hij allemaal had gemaakt stonden geen vrienden. Hij had wel keuzes, gedachtes en besluiten gemaakt, maar vrienden? Dat is toch iets waar hij aan zou moeten werken. Cloud schudde zijn hoofd. 'Ik heb niet zoveel andere katten ontmoet' mompelde hij. Hij voelde zich niet goed, het voelde vervelend om het alleen maar over zijn reis te hebben. Het punt was meer dat hij zo graag wilde dat hij inderdaad vrienden had gemaakt en de wereld had ontdekt, maar hij had teveel naar zijn eigen gedachten geluisterd waardoor hij het oog voor de omgeving verloor. En dat was jammer, want de sneeuwwitte kater wilde dolgraag nieuwe katten ontmoeten en een band opbouwen. Natuurlijk kende hij wat andere katten, maar dat was voornamelijk familie en bovendien waren de meesten niet heel erg vriendelijk. Zouden zijn siblings vrienden hebben? Hij wist niet zo goed wat er van ze gekomen was. En wat heeft zijn vader allemaal verder uitgespookt? 'Weet je misschien wat er gekomen is van Yu en Cobra? Ik heb ze al een tijdje niet gezien en om eerlijk te zijn zou ik dat graag willen.' miauwde hij. Hij wist wel dat Yu mee was gegaan met de BloodClan, maar wat als ze het daar niet naar haar zin had, na alles wat ze daar had gedaan? Misschien wilde ze wel weer terug naar het vrije leven. De laatste keer dat ze samen waren moest al heel lang geleden zijn. En wat er van Cobra terecht was gekomen wist hij al helemaal niet. Hij had hem voor het laatst gezien toen hij nog maar een paar moons oud was. De zwarte kater was in zijn herinneringen nooit heel erg spraakzaam of vriendelijk, maar geen onaangename kat. En het bleef natuurlijk zijn broer. Broers moeten er zijn voor elkaar.


I will always love you even if I don’t show it 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimema 1 aug 2016 - 13:21

Hij liet het niet zien, maar het stak toch wel toen Cloud aangaf dat hij niet zoveel katten had ontmoet. De witte kater was te zacht voor de wereld, maar het zou niet helpen om hem daar op te wijzen. Waarschijnlijk maakte hij het alleen maar erger. Hij moest zijn zoon met geduld behandelen en het beste hopen. Als hij maar gelukkig werd, want het was nou eenmaal zijn zoon. Toen Clouddust over zijn siblings begon gleed zijn blik weer naar zijn gezicht en keek hij hem aan. “Yu en Cobra zijn allebei members geworden. Ze doen het goed in de Elite.” Hij moest het hem wel vertellen en anders zou hij er toch wel achter komen. Misschien zouden deze woorden de andere kater pijn doen, maar hij kon er niets anders van maken. Hij kon beter de waarheid weten dan een leugen, want hij had zijn oudste nestje al veel te veel voorgelogen. “Je hebt er ook een zusje en twee broertje bij.” Sprak hij vervolgens. Drie Elite kittens, met allemaal hele verschillende karaktertjes.I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
I will always love you even if I don’t show it E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimema 1 aug 2016 - 22:17

Het deed zeker iets met hem, toen hij het hoorde. Dat Yu zo veel potentie had en zich bij BloodClan had aangesloten wist hij natuurlijk wel, maar niet dat ze het zo leuk zou vinden, en van zijn broer, tja, hij had het kunnen weten, maar toch... Cloud probeerde de brok in zijn keel weg te drukken. Zijn siblings hadden zoveel tijd doorgebracht met hun vader en hun eigen plek gevonden. Ze deden het goed in de Elite volgens Claw... betekende dat dat ze goed waren in dingen zoals moorden? Cloud huiverde. Nee, de BloodClan zou nooit zijn plaats zijn. Hij moest er niet aan denken om tussen al die kwaadaardige moordlustige katten te zitten... Nee, zo moest ie niet denken. Hij stond tegenover zijn vader, leider van BloodClan, en kijk naar hem, wat een grote goede kater moest hij niet zijn. Zo zag Cloud hem dan. Misschien zagen zijn siblings hem wel anders, en de Elite natuurlijk helemaal. Cloud schudde zijn hoofd. Hij had het kunnen weten. Nooit zou hij zich aansluiten.
De volgende woorden van zijn vader deden zijn mond openvallen. Zijn ijsblauwe ogen flitsten. Echt waar? Had hij nieuwe broertjes en een nieuw zusje? Hij kon het niet helpen, zijn mond vertrok naar een glimlach. Hoop borrelde op in zijn borst, een tintelend gevoel vulde zijn lijf. Was het in die tussentijd dan toch goedgekomen tussen zijn ouders? Had Yu Moonwhite eindelijk kunnen accepteren? "Oh, dat is geweldig!" riep hij uit. Hij wilde ze zo graag ontmoeten, maar hij wist niet of hij de kans had. Zijn gezicht vertrok. Aarzelend voegde hij toe: "Is Moonwhite BloodClanner geworden?" Meteen besefte hij wat een domme vraag dat was. Zijn ouders hadden veel ruzie gehad. Het was een reden waarom Cloud zich zo rot voelde. Maar een nieuwe poes in Claws leven... zou dat kunnen? De brok in zijn keel kwam terug. Zelfs als hij deze nieuwe siblings, en hoogstwaarschijnlijk ook hun moeder, zou kunnen ontmoeten... Misschien zou hij dat zo snel nog niet willen.


I will always love you even if I don’t show it 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 9:45

Hij had wel verwacht dat Clouddust dat leuk zou vinden, tenminste dat had hij gehoopt. Cobra leek het niet zo leuk te vinden namelijk, terwijl Yu helemaal gek van ze leek. Zijn kinderen waren zo verschillend en soms wist hij niet zo goed hoe hij daar mee om moest gaan. “Ik zal er voor zorgen dat je ze een keer kunt ontmoeten.” Wanneer ze Young one werden kon hij ze wel een keer mee nemen. Bij de volgende opmerking staarde hij zijn zoon wat verrast aan. Dacht hij dat echt? Hij had Moon laatst weer een keer gezien en er was iets aan haar veranderd, maar hij wist dat ze zich nooit bij de Elite aan zou sluiten. Hij schudde zijn kop en keek Cloud aan. “Nee, de kittens hebben een andere moeder. Een Elite kattin die de naam Howl draagt. Ik denk wel dat je haar zult mogen.” Yu kon ook met haar opschieten en hij vond Cloud en Yu toch iets meer op elkaar lijken dan Cobra en Cloud.  Al waren ze eigenlijk allemaal niet met elkaar te vergelijken. Zijn jongste nestje was ook weer heel anders.I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
I will always love you even if I don’t show it E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimevr 5 aug 2016 - 18:01

Howl dus hè? Okay. Klinkt goed. Cloud wilde haar heel graag ontmoeten, ze maakte Claw duidelijk blij. Toch zou hij haar nooit als echte moeder zien. Dat was en bleef Moonwhite, ook al had hij haar al lang niet gezien, toch was het zijn moeder. Maar hij hoopte dat hij bevriend zou kunnen raken met deze Howl. De kittens wilde hij echt heel graag zien. Hij was immers de grote broer! Maar wat als ze nu al zo gehersenspoeld waren door de Bloodclan, dat ze hem misschien niet zouden mogen? Cloud vond dat kittens eerst kittens moesten zijn voordat hun Clan een grote invloed op hun karakter zou kunnen hebben. "Dus, hoe heten ze?" vroeg hij, een glimlach verscheen op zijn snuit. Hij hield heel erg van kittens, hij kon prima met ze opschieten. Cloud kon niet wachten totdat hij zijn nieuwe familie eindelijk eens konden ontmoeten. Als ze hem maar zouden accepteren.

-flutpostje ;u;


I will always love you even if I don’t show it 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
I will always love you even if I don’t show it Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: I will always love you even if I don’t show it   I will always love you even if I don’t show it Icon_minitimema 8 aug 2016 - 19:56

Toen Clouddust vroeg hoe ze heette leken zijn mondhoeken zowaar een fractie op te trekken, maar dat duurde maar enkele seconden. “Het poesje heet Areum, de broertjes heten Jackdaw en Chawl. Alle drie zijn ze gitzwart, alleen Chawl heeft een witte aftekening op zijn rug.” Vertelde hij zijn zoon toen. “Ik kan je niet even meenemen naar de Elite, maar ze zijn bijna Young one dan neem ik ze wel een keer mee naar jou. We kunnen een keer afspreken dat ik ze meeneem. Ze willen hun grote broer vast ook wel ontmoeten.” Hij wist hoe nieuwsgierig ze naar Yu en Cobra waren geweest, dat zou niet anders zijn bij Cloud. Het waren nieuwsgierige kittens, maar ja dat was ook een eigenschap van die kleintjes. Nieuwsgierig naar de wereld om hen heen.I will always love you even if I don’t show it Eki8z
I will always love you even if I don’t show it ZrDY9U2I will always love you even if I don’t show it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I will always love you even if I don’t show it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: